icon

Je vhdoné ísť s ročným dieťaťom na Balaton?

cvikla969
6. júl 2010

uvazujem nad tym ist na vykend v auguste na balaton.mate skusenosti ci je to vhodne apsolvovat s rocnym babom?
nemate typ na lacne ubytko,lokalitu alebo neviete orientacne ceny sluzieb?
dufam ze tato tema este nieje a dakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
cvikla969
autor
7. júl 2010

nikto nic?to balaton vobec nieje v kurze? 😔

monkula
7. júl 2010

Ahoj kočka...
moji rodičia boli cez víken na Balatone a veľi si pochvaľovali..
konkrétne boli na Balatongyorok, vraj kúpanie nič moc, ale keď sa chodili kúpať inam, tam sa im páčili..
a tu máš link na ubytovania na Balatone, ak budeš chcieť, poprekladám Ti, čo si vyhliadneš:
http://www.balatoniszallas.hu/

cvikla969
autor
9. júl 2010

no skusim mrknut nato,lebo na balaton.sk sa mi nic nepozdava 🙂

monkula
9. júl 2010

@cvikla969 toto sú priamo ubytovanie v maďarsku, vravím, ak budem môcť, pomôžem 😉

janetka
19. júl 2010

cvikla: my sme boli cez vikend na balatone, ale v kempe... ako atrakcia pre deti 2 noci.. ze sranda, mesto siofok.. a bolo tam super... fakt sa to vyrovna dovolenke v chorvatsku, grecku... tiez by som rada sla s detmi tak na tyzden niekde blizko siofoku na dovcu na hotel, resp. apartman...
tiez by som bola rada, keby mi niekto poradil, co ma uz vyskusane

brnka
19. júl 2010

moj brat odporuca Balatonlelle, Balatonboglar, Siofok a ubytovanie vraj netreba zhanat vobec dopredu, prides, vyberies si, ak nemaju volne, dohodia Ti niekoho znameho.....

janetka
19. júl 2010

http://www.zimmerinfo.hu/siofok/centrum/
toto ma celkom zaujalo..cca 200 km od BA

janetka
19. júl 2010

len ak pojdem s dvomi detmi, nerada by som zhanala na mieste ubytko

sasikas
19. júl 2010

@cvikla969 - my ideme zaciatkom augusta na 5 dni so 3a pol mesacnym babom, tak dufam ze to zvladneme neako....ale tak si hovorim ze nespi doma tak nebude ani tam a basta... 😀
ideme do Siofoku, hotel Residence....tak uvidime ... 😅

janetka
19. júl 2010

my sme tak boli na dovolenke, ked mal maly tri mesiace... a v pohode, prespinkal 😉

janetka
19. júl 2010

@sasikas hotel vyzera byt super...... skusim tam napisat...

kikuska9
6. aug 2010

ahoj my cheme ist tento tyzden na balaton najlepsie lele, myslis, ze v pohode najdeme ubytko na blind?

robivet
10. aug 2010

Ja sa tiež chystám k Balatonu priateľka a 4mesačný syn,poradí nám niekto kde je kľudne miesto aj s ubytovaním?

robivet
10. aug 2010

@kikuska9 ste už tam???myslím na BALATONE??????

rainee
7. jún 2012

@janetka @sasikas baby co ste boli v Siofoku, prosim vas ktora plaz je tam piesocnata vhodna pre male deticky? ubytko by som mrkla potom niekde v blizkosti. su tie plaze verejne? ako ste boli spokojne s dovolenkou? treba menit aj forinty ci staci mat euro?

falin
21. júl 2014

@rainee - pozeram ze si hladala info o plzi v Siofoku. Boli ste tam? My ideme teraz a tiez mam rovnaku otazku. Ktora plaz je najlepsia pre deti? vdaka

rainee
21. júl 2014

@falin neboli, vzdy sme nakoniec skoncili v chorvatsku 😉

dasamo
21. júl 2014

@cvikla969 My sme boli minuly rok, ked som bola tehotna a ideme aj teraz v auguste. Je tam super, siofok myslim, take klasice letne prazdniny na ake som bola zvyknuta ako mala 🙂 , takze ja odporucam, maly bude mat rok v auguste.

falin
21. júl 2014

@rainee - vdaka, aj my ideme do Chorvatska, tam sa nam paci. Toto len s priatelmi predlzeny vikend ideme vyskusat 😉

falin
21. júl 2014

@dasamo - ake plaze su v siofoku? ktora sa vam najviac pacila?

yanni
21. júl 2014

@falin
@dasamo tie plaze v Siofoku by aj mna zaujimali. My ideme tiez v auguste s tromi detmi. Plaz mame sice hned pred domom ale aj su tam aj ine a krajsie, tak dajte infosky. Pjosim 😀

cvikla969
autor
21. júl 2014

@dasam som sa este v roku 2010 pytala..kokso to uz je riadne davno.bolo tam fajn ale ocarila nas baska na krku,tento rok ideme zas do novi vindolski ale cast klenovica ,urcite sa zastavime aj cirkevnici 😎

cvikla969
autor
21. júl 2014

jezis a to je o balatone 🙂 tak to som si len teraz vsimla a ja tocim a ch.

dasamo
22. júl 2014

@falin, @yanni tam kde sme boli my, bol vstup do vody po schodikoch, ale celkom fajn, hned piesok, bolonto aj pre mna ako dost bruskatu fajn a ked sme presli par metrov, tak tam bola plaz vytvorena vyslovene pre deti, taky pieskovy , plytky zalivcek. Som si predstavovala ako tam bude o rok uz s malinkym. Inak naozaj mozem odporucit. My sme byvali u manzelovej znamej na hate asi 500m od plaze v chatovej oblasti. Hoteli priamo na plazi su super, aj som rozmyslala, ze by sme isli radsej do hotela, ale nakoniec sme sa opat rozhodli pre chatu. Je to ina atmosfera, grilovanie atd. Inak super vylet sme mali v Tihani, nadherne mesto, plne levandul. Odporucam.

mata128
22. júl 2014

@cvikla969 Crikvenica je nadherna,tiez by som sa tam chcela este vratit 🙂

falin
22. júl 2014

@dasamo - jej, dakujem za info, si ma potesila 🙂. My sme si na ubytko vybrali rodinny domcek na prenajom, tiez kvoli tomu ze sa da vonku grilovat, deti tam budu mat "vybeh" v zahrade. A ovylete do Tihani tiez uvazujeme, tak si ma navnadila 😉

deeny
22. júl 2014

@cvikla969 odporúčam oblasť Csopak, odkedy máme malého chodíme iba tam. Po maďarsky neviem ani ceknúť, všetko vybavuje švagor, lebo odtiaľ pochádza, ale dá sa super dohovoriť po nemecky.. prvý krát sme boli keď mal malý 1 rok a úplne ideálna dovolenka, veľmi pozvolný vstup do vody. Voda úplne čistá a teplá a to chodíme vždy už začiatkom júla. My si vždy zajednávame dom dopredu. Pošlem fotky.. 🙂

falin
28. júl 2014

@yanni - ahojky, vcera sme sa vratili od balatonu. Ubytko sme mali v Siofoku - cast Szabadifurdo, tam sme chodili na plaz. Bola to "zlata pláž - Aranypart" , pozri link: http://www.madarskodovolenka.sk/sk/balaton/siof...

plytka voda, schodiky do vody, pieskove dno, voda cista (od piesku trochu zakalena), tepla, pre deti idealne.
Boli sme tam kratko, tak sme neskusali ine plaze, tato nam vyhovovala. Dalo sa tam kupit obcerstvenie, na plazi boli WC, odpadkove kose

eeffka
28. júl 2014

@cvikla969 nedaleko Balatonu je mestecko Zalakaros, perfektne kupalisko aj pre tak male deti, ubytovanie zozenies cez booking.com
http://www.furdo-zalakaros.hu/strandfurdo/vizip... tu mas nejake fotky, chodievame tam pravidelne na ceste z Chorvatska, mozem len odporucat

Teda snad ste uz doma 🙂 z 2010 , nevadi sak mozno niekomu pomozem.

yanni
28. júl 2014

@falin
@dasamo dakujem baby za infosky. No my sme si prenajali celu Vilu 50 metrov od plazi, tiez hlavne koli detom, aby sa aj na zahrade mohli vyblaznit a tiez aj si my posediet vecer, ked budu teti uz v posteli, a tiez grilovacka a tak. dufam, ze sa pocko vydari, mi ideme v polke augusta. Ve´lkaci uz vedia poriadne plavat, tak tam aj keby hlbsia voda bolo, nebol by problem ale krpcek je este take male nemehlo, tak radsej nech sa placka na plytcine 😀

Strana
z2