icon

Jednodňové kúpanie s cestovkou do Bibione a Lignano. Skúsenosti?

1. aug 2025

Ahojte. Boli ste niekto cez cestovku busom z Bratislavy do Bibione alebo v Lignano? Ako dlho trvala cesta? Akí boli cestujúci a celkovo organizácia výletu?
Pár dni pri mori som už bola a chcem si už ešte aspoň jeden deň pri mori. Letenky sú teraz strašne drahé, kvôli novej práci už nemám dovolenku. Určite nechcem ísť nikam k jazeru ani na wellness.
Viem, že väčšina by tak nešla, ale som ochotná zvládnuť trochu diskomfortu. Je to až také strašné s tým cestovaním?

Strana
z2
sisa_s
1. aug 2025

11h v autobuse kvoli 1 dnu pri mori? Sialenost...popozeraj radsej letenky este raz, chorvatsko, bulharsko

anonym_c2b627
1. aug 2025

@anonym_autor moj muž presne tento zájazd vozí, keď príde domov môžeme ti odpovedať na tvoje dotazy

anonym_a0a8b1
1. aug 2025
@sisa_s

11h v autobuse kvoli 1 dnu pri mori? Sialenost...popozeraj radsej letenky este raz, chorvatsko, bulharsko

@sisa_s 11h Bibione? Teta bola pred 3r okolo polnoci nastupovali v Ba pred 8:00 tam už boli naspäť mali byť pri autobusove čas o 17:00 a po polnoci už vytipovala v Ba

anonym_c2b627
1. aug 2025

Čo viem, tak minulý týždeň im nevyšlo počasie, to je asi dosť riziko, už v takomto čase. A cesta trvá max tých 10 hodín, ráno cca o 9tejj sú tam a večer sa ide tuším o deviatej odtiaľ

sisa_s
1. aug 2025
@anonym_a0a8b1

@sisa_s 11h Bibione? Teta bola pred 3r okolo polnoci nastupovali v Ba pred 8:00 tam už boli naspäť mali byť pri autobusove čas o 17:00 a po polnoci už vytipovala v Ba

@anonym_a0a8b1 dobre, pytala som sa AI, kolko trva cesta autobusom, napisal 11h, aj keby to bolo 10, 9, 8, je to strasne vela na to, aby som si zaplavala v mori a bye bye, naspat x hodin domov

deti95060810
1. aug 2025

nie som až tak plážový vyvaľovací typ, ale jeden deň pri mori je nič. to už aspoň 3 dni. 5 dni ideál.

guudy
1. aug 2025

Zeny offtopic, ale poznam chlapika, ktory letel na otocku do Australie😂. V piatok tam a v nedelu naspat. Kazdym smerom 24 hod let🤭
Siel sukromne, presny dovod si uz nepamatam, je to viac ako 10 r dozadu.

anonym_25bd41
1. aug 2025

Včera mi vyskočila reklama na tento zájazd. 2 noci v autobuse za 99 eur na osobu. 1 cesta 8 hodín. Odpovedala pani z CK. Umrela by som.

anonym_25bd41
1. aug 2025

S lehátkami, jedlom a pitím si na 200 eurách. Za mňa drahé a rozbitá bez spánku na slnku a potom zase v buse...

anonym_30652d
1. aug 2025

Mam more na 1,5h a teda vobec nemam rada 1dnive vylety k moru. Ten piesok a sol - nemoct sa osprchovat a dat to zo seba dole ma absolutne odradzaju od 1d vyletu k moru

januska12323
1. aug 2025
@anonym_30652d

Mam more na 1,5h a teda vobec nemam rada 1dnive vylety k moru. Ten piesok a sol - nemoct sa osprchovat a dat to zo seba dole ma absolutne odradzaju od 1d vyletu k moru

@anonym_30652d sprchy sú predsa na pláži.

@anonym_autor nešla by som, viac precestuješ ako si niečo užiješ. Aspoň na predĺžený víkend.

lucky_k
1. aug 2025
@anonym_c2b627

Čo viem, tak minulý týždeň im nevyšlo počasie, to je asi dosť riziko, už v takomto čase. A cesta trvá max tých 10 hodín, ráno cca o 9tejj sú tam a večer sa ide tuším o deviatej odtiaľ

@anonym_c2b627 nevyšlo počasie a je riziko ísť už v takomto čase? 😅...je 1.augusta, kedy to je ideálnejšie a áno, počasie nemusí byť ideálne ale je to turistické letovisko, tam je stále čo robiť

marcellka32
1. aug 2025
@guudy

Zeny offtopic, ale poznam chlapika, ktory letel na otocku do Australie😂. V piatok tam a v nedelu naspat. Kazdym smerom 24 hod let🤭
Siel sukromne, presny dovod si uz nepamatam, je to viac ako 10 r dozadu.

@guudy Austrália je fakt ďaleko...ale ja som tiež za micro výlety, som schopná v piatok ráno sadnúť na lietadlo Max 2 hod. let a v nedeľu večer sa vrátiť....viackrát do roka takto spoznávame rôzne mestá

guudy
1. aug 2025
@marcellka32

@guudy Austrália je fakt ďaleko...ale ja som tiež za micro výlety, som schopná v piatok ráno sadnúť na lietadlo Max 2 hod. let a v nedeľu večer sa vrátiť....viackrát do roka takto spoznávame rôzne mestá

@marcellka32 ja mam radsej klud, ked sa nemusim nahanat, pre mna by to nebolo.
Ale tamten chlapik toho navyvadzal viac. Napr si kupil obrovsku telku. Ked mu ju doviezli, tak sa zistilo, ze stenu ma kratsiu ako tv, proste sa mu nezmestila do obyvacky😅
Povodom bol z Nemecka🤭

marcellka32
1. aug 2025
@guudy

Ale tamten chlapik toho navyvadzal viac. Napr si kupil obrovsku telku. Ked mu ju doviezli, tak sa zistilo, ze stenu ma kratsiu ako tv, proste sa mu nezmestila do obyvacky😅
Povodom bol z Nemecka🤭

@guudy 3 dni úplne v pohode, aj mesto aj oddych máme, žiadne naháňačky

lucky_k
1. aug 2025
@guudy

Povodom bol z Nemecka🤭

@guudy no chalan je extrémista, zas Austráliu by som nedala na otočku ale takýto víkend v pohode, ak by som nemala nič na pláne, lepšie ako doma sedieť...nakoniec, veď je leto a keď je s kým, tak prečo nie aj na deň vypadnúť zo stereotypu 🙂

beky223
1. aug 2025

Koľko si do toho ochotná dať? Lebo som si klikla Ryanair, piatok 15.8. večer na korfu a v nedeľu 17.8. večer naspäť za 175e... Plus jasné aspoň nejaké jednoduché ubytko a strava, ale zážitok to bude už úplne iný...

pieksamaki
1. aug 2025

@anonym_autor pozri si flixbus

anonym_30652d
1. aug 2025
@januska12323

@anonym_30652d sprchy sú predsa na pláži.

@anonym_autor nešla by som, viac precestuješ ako si niečo užiješ. Aspoň na predĺžený víkend.

@januska12323 u nas na plazi su len na nohy, a aj keby boli aj na cele telo, vodu co pouzivaju v tych verejnych je dobry humus. A potom napr byt na plazi medzi tou 15-17az18 je iny brutus. Proste na plaz na jeden den nehrozi iba ak v neskorsej jeseni/zime

majlo1234
1. aug 2025

My sme boli minuly tyzden, sice autom a cesta trvala 6,5 hodiny. Ale teda cisto z mojho pohladu-hocake ciste jazero-napriklad senecka gulaska je neporovnatelne lepsia ako zabahnene teple more po kolena v lignane

madeincssr
1. aug 2025

@anonym_autor neblazni. Z toho sa budes 2 dni zotavovat. Navyse lucit sa s morom po par hodinach, to je skor na poplakanie si a nie pre radost/pozitok. Aj na SK/CZ je jeden den na pekny vylet (bez nahanania sa) malo. Za mna minimum je aspon na 2 noci, aby aspon jeden den bol cely pobytovy (uzit si krasne rana a este krajsie vecery).

autor
1. aug 2025
@beky223

Koľko si do toho ochotná dať? Lebo som si klikla Ryanair, piatok 15.8. večer na korfu a v nedeľu 17.8. večer naspäť za 175e... Plus jasné aspoň nejaké jednoduché ubytko a strava, ale zážitok to bude už úplne iný...

@beky223 stoji to 100 EUR…cesta flixbusom začína jednosmerne na 60 eur

kiki68
1. aug 2025

To urcite nie, preco radsej nejdes tak, ze si das Sparschiene a pojdes az po Villach a odtial busom napr do Bibione? Proste toto mi hlava neberie tuto streku davat dobrovolne. Zijem od Bibione cca 2 hod autom a staci mi to od nas tocit do Wien ked je to nevyhnutne. Ale to iba ked musim

anonym_5e5507
1. aug 2025

Ja by som isla ako mlada slobodna preco nie, aspon by som mala zazitok. V buse si pospis, kuknes film, tam si ppchodis uzijes more a ides domiv.

elzena2
1. aug 2025
@guudy

Povodom bol z Nemecka🤭

@guudy ja som videla inzerat na predaj novej pracky (alebo susicky?). V poznamke stalo, že je na chodbe pred bytom, lebo sa mu na sirku nevosla cez dvere.

guudy
1. aug 2025
@elzena2

@guudy ja som videla inzerat na predaj novej pracky (alebo susicky?). V poznamke stalo, že je na chodbe pred bytom, lebo sa mu na sirku nevosla cez dvere.

@elzena2 tiez fajn😁

autor
1. aug 2025
@kiki68

To urcite nie, preco radsej nejdes tak, ze si das Sparschiene a pojdes az po Villach a odtial busom napr do Bibione? Proste toto mi hlava neberie tuto streku davat dobrovolne. Zijem od Bibione cca 2 hod autom a staci mi to od nas tocit do Wien ked je to nevyhnutne. Ale to iba ked musim

@kiki68 ja som zvyknutá služobne na 6-8-hodinové šoférovanie

julish
1. aug 2025

@anonym_autor urcite nocnym vlakom radsej - do Rijeky napr

guiseppinka
1. aug 2025

Autobusom 8 hodin isto nie. bavorsko a baden würtenberg maju od zajtra prazdniny. V at sa ocakavaju tento a dalsi vikend ako najhorsi a cele leto. Okrem toho rakusko ma vsade rozdrbane dialnice, lebo vsade sa niekde nieco robi. Okrem toho su vkuse niekde nehody a kolony, takze tych spominanych 11 hod by som brala tak realnejsie plus by som este priratala k tomu este nieco navyse ako rezervu...

marca12
1. aug 2025

Isla by som. Si mlada a ak nemas inu moznost. Ja sa riadim heslom nevyskusas,nevies. Mnohe sme tu uz rozmaznane a mame moznost ist na cely tyzden,preto take rady. Ale ty si v inej situacii.

Strana
z2