Kam do Chorvátska s dvojročným dieťaťom?
prosím poraďte kam s dvojrocnym dieťaťom do Chorvátska co najbližšie,aby tam bolo prostredie hlavne pre ňu
ďakujem 🙂
odporucam Brelu,,,,je to jedna z najkrajsich plazi na svete...krasne prostredie v okoli hor, ktore zachytavaju mracna..no raj na zemi <3 Brela <3 moja srdcovka
Crikvenica, vrelo odporucam , prave sme sa vratili 🙂
ja som bola ako dieta v crikvenici a bolo super. s detmi sa devatnasteho jula chystame do seliec.
@mamina_tatiana ďakujem pekne popozerám 😉
@mamina_tatiana len moje dieťa nevydrží v aute ani hodinu...tak už teraz sa bojím co bude 🙄
My ideme do Umagu
ďakujem vám všetkým za rady
ja som už síce bola v Chorvátsku na viacerých miestach,ale nikdy nie s dieťaťom tak potrebujem niečo kde ju to bude baviť.nejake atrakcie,preliezačky,animácie....
A cez co chodíte, cez cestovky alebo cez booking?
Baška na Krku. Ta je pre nas sprdcovkou. Je tam perfektna, mam pocit ze do 2km dlha plaz s kamienkami a pri vstupe do vody uz piesok. Popri mori je promenada. Mate sa tam kde prechadzat, pomedzi domky tie ulicky, to je nadhera. Pre nas to bude uz navzdy top.
Tento rok ale kvoli znamim ideme do Ninu, Sabunike. Je tam cisto pieskova plaz kde je aj po 100m plytka voda. Uz sa tesime, ale na Basku aj tak nikdy nedopustime 🙂
a co tak Opatija?
Baby menite si peniaze do Chorvatska ale skor platíte kartou?
Mne sa veľmi páčilo v Rovinj-i, krásne mestečko, celkovo sa mi páči Istria....
neohúrilo ma napríklad Tučepi
@tinka00
Ahoj. Mne osobne sa zda, ze je tam trosku chladnejsia voda, ale zas moj nazor asi nebude velmi podobny s ostatnymi ak sem napisu, lebo ja sa aj doma sprchujem vo vriacej vode 😂
Ale uplne v pohode sme sa tam kupali, voda je paradna, cista. Ono aj zalezi od pocasia, kazda jedna zmena sa hned prejavuje na teplote vode a zo kdekolvek, nie len tam.
Ale je tam naozaj krasne

Najbližie je crikvenica, Poreč, Opatija, Selce, Rovinj... Cca 6 hodin z BA. Ale poviem ti, ked pôjdeš o hodinu navyše po super diaľnici, nájdeš sto krat krajšie pláže. Sever Chorvátska Istria je taká skôr lesnata skalnata... Stačí ísť kus nižšie na Krk , Pag (piesočnaté pláže) alebo Biograd na Moru, Pakoštane (odporúčam Pine Beach rezort), nájdeš uplne inú stredomorskú atmosféru...