icon

Kam do Chorvátska s dvojročným dieťaťom?

darinasz
6. júl 2017

prosím poraďte kam s dvojrocnym dieťaťom do Chorvátska co najbližšie,aby tam bolo prostredie hlavne pre ňu
ďakujem 🙂

mamina_tatiana
6. júl 2017

Najbližie je crikvenica, Poreč, Opatija, Selce, Rovinj... Cca 6 hodin z BA. Ale poviem ti, ked pôjdeš o hodinu navyše po super diaľnici, nájdeš sto krat krajšie pláže. Sever Chorvátska Istria je taká skôr lesnata skalnata... Stačí ísť kus nižšie na Krk , Pag (piesočnaté pláže) alebo Biograd na Moru, Pakoštane (odporúčam Pine Beach rezort), nájdeš uplne inú stredomorskú atmosféru...

katka5161
6. júl 2017

odporucam Brelu,,,,je to jedna z najkrajsich plazi na svete...krasne prostredie v okoli hor, ktore zachytavaju mracna..no raj na zemi <3 Brela <3 moja srdcovka

l3yla
6. júl 2017

Crikvenica, vrelo odporucam , prave sme sa vratili 🙂

katarina644
6. júl 2017

ja som bola ako dieta v crikvenici a bolo super. s detmi sa devatnasteho jula chystame do seliec.

darinasz
autor
7. júl 2017

@mamina_tatiana ďakujem pekne popozerám 😉

darinasz
autor
7. júl 2017

@mamina_tatiana len moje dieťa nevydrží v aute ani hodinu...tak už teraz sa bojím co bude 🙄

cka
7. júl 2017

My ideme do Umagu

johaninka
7. júl 2017

@cka Ahoj. boli ste tam už my chceme isť tento rok, ako tam je?

darinasz
autor
7. júl 2017

ďakujem vám všetkým za rady
ja som už síce bola v Chorvátsku na viacerých miestach,ale nikdy nie s dieťaťom tak potrebujem niečo kde ju to bude baviť.nejake atrakcie,preliezačky,animácie....

A cez co chodíte, cez cestovky alebo cez booking?

lucka011
7. júl 2017

Baška na Krku. Ta je pre nas sprdcovkou. Je tam perfektna, mam pocit ze do 2km dlha plaz s kamienkami a pri vstupe do vody uz piesok. Popri mori je promenada. Mate sa tam kde prechadzat, pomedzi domky tie ulicky, to je nadhera. Pre nas to bude uz navzdy top.
Tento rok ale kvoli znamim ideme do Ninu, Sabunike. Je tam cisto pieskova plaz kde je aj po 100m plytka voda. Uz sa tesime, ale na Basku aj tak nikdy nedopustime 🙂

cka
7. júl 2017

@johaninka neboli sme tam este, ideme celkvo prvy krat, vybavovali sme priamo v hoteli pobyt, davali o 400€ lacnejsie ako invia, a to iba pred tyzdnom. Hotel Sol Umag

mirage
7. júl 2017

@l3yla Nam sa v Crikvenici vobec nepacilo.To miesto nema ziadnu atmosferu, ziadnu historiu..

darinasz
autor
7. júl 2017

a co tak Opatija?

johaninka
12. júl 2017

Baby menite si peniaze do Chorvatska ale skor platíte kartou?

doty1
12. júl 2017

Mne sa veľmi páčilo v Rovinj-i, krásne mestečko, celkovo sa mi páči Istria....
neohúrilo ma napríklad Tučepi

salvia247
12. júl 2017

@lucka011 aj my ideme o par tyzdnov do Bašky na Krku. Možem sa pár vecí opýtať ohladom Bašky? napisem spravu.

mirage
12. júl 2017

@doty1 aj pre nas bol Rovinj carovny..

lucka011
12. júl 2017

@salvia247 ahoj. Jasne

tinka00
28. apr 2018

@lucka011 rada by som sa Vas spytala na Basku, nie je tam studena voda? Chceme ist zaciatkom jula. Dakujem 😊

lucka011
1. máj 2018

@tinka00
Ahoj. Mne osobne sa zda, ze je tam trosku chladnejsia voda, ale zas moj nazor asi nebude velmi podobny s ostatnymi ak sem napisu, lebo ja sa aj doma sprchujem vo vriacej vode 😂
Ale uplne v pohode sme sa tam kupali, voda je paradna, cista. Ono aj zalezi od pocasia, kazda jedna zmena sa hned prejavuje na teplote vode a zo kdekolvek, nie len tam.
Ale je tam naozaj krasne

eliska13
1. máj 2018

@tinka00 Baška je krásna, voda v pohode, ale na pláži hlava na hlave na to sa priprav.Ale sú tam aj stromy a hlavne hneď vedľa pláže milión stánkov reštauracii