icon

Kam idete tento rok na dovolenku k moru?

cukroska
21. jún 2015

Kam sa chystáte tento rok na dovolenku k moru? Respektive kde ste boli?Podeľte sa o svoje dojmy,zážitky,pridajte recenzie, tipy na výlety a miesta ktoré sa určite oplatí vidieť a spoznať.Akú ste mali cestu autom,v akom termíne je najlepšie ísť,aby ste nezastihli na hranici Turkov.Ďakujem za každú recenziu,zážitky,dojmy,poteší každá rada či skúsenosť a prajem všetkým tú najkrajšiu a zároveň pokojnú dovolenku 🙂

ena70
7. júl 2015

@lulana79 ahojky chcem sa este spytat, poobede sa tam podavalo nejake obcerstvenie v bufete? ci dake minipizze alebo kolaciky alebo palacinky? vies tak v case medzi obedom a vecerou. v grecku sme toto vzdy mali, ked sme dosli nahodou z vyletu neskor a obed nestihli, tak tam cosi pod zub vzdy bolo...

lulana79
7. júl 2015

@ena70 Jasne, bolo to aj tu... V bare, pri bazénoch robili také rýchle papanie... hladní nebudete 🙂 Kedy to idete?

domi1988
7. júl 2015

Ahojte je tu niekto, kto chodi do chorvatska na vlastnu past? Bola by som vdacna za nejake tipy popripade aj adresu apartmanu kde ste byvali a boli ste spokojni... ideme s 1,5r dietatom, nepotrebujeme ziadny luxus len aby bolo cisto a blizko obchod a more... dakujem! Kludnne aj IP

lulana79
7. júl 2015

@domi1988 je tu presne na to skupina "dovolenka do Chorvatska na vlastnu past"... skus tam, urcite ti poradia

prasiatko30
7. júl 2015

@ena70 vo vacsine hotelov ak mas plnu penziu tak ti ponukaju pripravit ti piknik ak im nahlasis den pred tym do nejakej 19.00h ze nepojdes na druhy den na obed - treba sa ale informovat priamo v recepcii.

deniss111
7. júl 2015

@ena70 v nedelu nad ranom sme sa vratili, ja neviem,ale tam nikto z nas nemal problem s teplotou vody, všetci sa kupali...skor vlny mi robili problem...bolo tam riadne horuco...cestovali sme v lietadle aj s ludmi zo Salinasu, a dosť nadavali,že im odpadlo zo sprchovej hadice niečo, že tiekla klíma...takže sa treba hned sťažovať...z Portomagna boli spokojní napr...aj od nas

deniss111
7. júl 2015

@ena70 ano,aj my sme mali , ranajky boli do 10.30, obed 13-15.30, medzitým bol otvorený snack bar,kde bolo aj ovocie...ale to budeš taka prejedena,že nebudeš potrebovať doplnať zasoby medzi obedom a večerou 😀

ena70
7. júl 2015

@lulana79 nebojim ze by sme boli hladni, len ked som sa pytala kolegyne, ona si spomenula len na zmrzlinu 😀 ....ja viem ze byva takto nejaky snack...len kazdy hotel ine ponuka...niekde len kolace - co ja nemusim, niekde minipizza alebo palacinky....to ja len kebyze ideme na vylet, ci tam nieco v tom case bude pod zub 🙂... my odchadzame 15.7. cize buduci tyzden v stredu....obavam sa co ide byt, lebo zajtra mi idu trhat hornu osmicku ☹ ...ma hneva.... tak musim ist...

ena70
7. júl 2015

@deniss111 ak budu vlny, tak to fasa....maly ma vlny rad.... no ak sa nieco na hoteli poserie, tak sa nebojim, anglicky viem perfektne a aj nemecky, tak sa dufam dohodneme 😉 ale španielsky neviem iba oláá.... 😉 😉 ja ked sa mi nieco nepáči tak sa vždy ozvem, a nedám pokoja kým sa veci nedoriešia 🙂....

deniss111
7. júl 2015

@ena70 si taká ako aj ja 🙂

ena70
7. júl 2015

@deniss111 tiež domŕzaš a nedáš pokoja? 🙂 no veselo s nami 🙂 ale aspoň máme potom čo chceme no nie? však nemému ani vlastná mať nerozumie... takže s dovolenkou si bola spokojná? boli ste v alhambre?

deniss111
8. júl 2015

@ena70 ano,som spokojná,ešte raz by som šla 😀 boli sme aj v Alhambre,ale to bolo neskutočne teplo...treba sa pripraviť. A hlavne musíš časovo stihať za sprievodkynou,dosť to bolo take unahlene..

prasiatko30
8. júl 2015

alhambra v Juli - tak to je ina atrakcia - ked uz tak tak si treba zajednat nocnu navstevu - po 20,30h - sice nie je otvorena cela alhambra ale sediet en el patio de leones alebo en el palacio de los Nazaries - bez toho ze by ti stupali ludia na hlavu a pocuvat len cikady - cigarras - stoji za to.

ena70
8. júl 2015

@deniss111 ja som uz v alhambre bola, aj fotiek mam kopec, takze uz nepojdem. navyse malého pamiatky moc nebavia, my sa budeme len magat vo vode a mam v plane ist do mesta roquetas a mozno aj almerie. ozaj ten trh ste zastihli? kolko trval let?

natalym
8. júl 2015

@ena70 Kedy to idete? Peknú dovolenku prajem, si to užite. 🙂

ena70
8. júl 2015

@natalym ideme az o tyzden 15.7.... ale dnes mi ide poobede tahat hornu osmicku - zub mudrosti...boze ja tak bojiiiiiiiiim....a navyse som uz raz tak mala zapal, potom som mala atb, z atb som dostala mykozu no bojim sa aby som tak teraz nedopadla. to by som z mora nemala nic ☹

natalym
8. júl 2015

@ena70 Ta ten wobenzym si neužívala? Alebo môžeš po.

deniss111
8. júl 2015

@ena70 ano,trh bol medzi Gran Plazou a Salinasom,ale to take ako činanci u nas..A let trval cca 3hodky

deniss111
8. júl 2015

@prasiatko30 žial,CK to mala takto nastavene, v Granade ukazovalo 44stupnov...v tej Alhambre máš aj stromy a vodu,tak nejak sme prežili...ale na Gibraltar sme nešli,dlhá cesta

prasiatko30
8. júl 2015

@deniss111 oni len ponukaju to co je v okoli len v tychto miestach je fakt o drzku chodit na taketo fakultativne vylety - andaluzia je pre mna zakazane uzemie od maja do konca septembra - proste sa to neda nema to cenu. Mne sa granada najviac pacila v decembri - januari - akurat pocasie na sightseeing - a ked mas este chut si zalyzovat vybehnes na sierra nevada

lusi24
8. júl 2015

my nikam no moja sestra ide do Bulharska

ena70
8. júl 2015

@natalym nie neuzívala...som ti nieco pisala o tom? asi je to dobre ci?

natalym
9. júl 2015

@ena70 Nemám osobnú skúsenosť, ale vraj je dobré to užívať pre zákrokmi a po, rýchlejšie sa hojí.
No ale už si asi po, tak držím palce.

deniss111
9. júl 2015

@ena70 ako dopadlo trhanie? si ok?

ena70
9. júl 2015

@natalym tiez som si o tom precitala niekde na nete, tak sa na to pripravím. včera som tam nabehla s veľkým strachom, nakoniec ale rozhodol že by bolo nerozumné to teraz trhať, lebo sa mi to na 100% zapáli lebo vraj je zub široký, tak to urobíme až po návrate z dovolenky. trochu mi spílil z toho zuba a zatiaľ ok. ale vraj antibiotikám sa nabudúce nevyhnem :( ☹

ena70
9. júl 2015

@deniss111 ahojky, včera usúdil zubár že to nebude dobré,to teraz vytrhnúť, nakoľko je teplo a zle by sa to hojilo a povedal že na 100% ma chytí zápal, lebo zub je široký v kosti, ja mám pevné kosti a už minule som skončila na antibiotikách a s veľkými bolesťami. tak len z neho spílil, lebo ja mám natesno 7 a 8-mičku zuby a večne sa mi tam pchá a nejde to riadne vyčistiť, tak z neho spílil nech mám väčšiu medzeru a poriešime po dovolenke. ale už teraz mám toľko strachu, lebo minule som bola v bolestiach aj týždeň po zákroku ☹ ☹

deniss111
10. júl 2015

@ena70 možno ťa morský vzduch vylieči🙂 budem držať palce,nech ti je lepšie

ena70
10. júl 2015

@deniss111 dakujem si zlatá. zatial mi je ok, lebo zub nevytrhol 🙂...len to dasno sem-tam zaboli... ale este vôbec nie som v tej dovolenkovej nalade....snad to pride... 😉 ...ozaj na ten trh sa treba spytat na recepcii hotela? v ktory den to bolo? kolegyna chce aby som jej tam kupila okuliare slnecne....vie ze su fake, ale ze oni si tam kupili take pekne kriklosky...tusim rajbeny (neviem ako sa to pise)..tak chcem kuk

deniss111
13. júl 2015

@ena70 ano,ray ben, ale tuším oni tam maju rey ban 🙂 niečo take...
vo štvrtok od 10-14h sa mi zdá...Ale okuliare kupiš aj na pláži,tam tiež chodia predavať

ena70
13. júl 2015

@deniss111 ozaj ešte jedna otázočka, boli tam komáre??? či treba repelenty či nie....kdesi som čosi čítala ale už mám z toho také mešuge že až 🙂