Kam idete tento rok na dovolenku k moru?
Kam sa chystáte tento rok na dovolenku k moru? Respektive kde ste boli?Podeľte sa o svoje dojmy,zážitky,pridajte recenzie, tipy na výlety a miesta ktoré sa určite oplatí vidieť a spoznať.Akú ste mali cestu autom,v akom termíne je najlepšie ísť,aby ste nezastihli na hranici Turkov.Ďakujem za každú recenziu,zážitky,dojmy,poteší každá rada či skúsenosť a prajem všetkým tú najkrajšiu a zároveň pokojnú dovolenku 🙂
@giugia Ďakujem, našuchorení sme už teraz. A áno, viem, že od letiska hodinu, ale deti sú už veľké (najmenšie má 8,5), takže bude akurát dospávanie zo skorého vstávania, dúfam, lebo za posledné roky sme leteli vždy veľmi skoro ráno, okolo 6.00 a pod. smer Grécko a mohlo by to tak aj zostať 🙂.
Grécko -Peloponeze. Zatiaľ nás nesklamala žiadna oblasť. Výber bol okliesteny nakoľko sme chceli kvôli vzdialenosti letieť zo Sliaču. Minulý rok Kréta, predtým niekoľko krát Rhodos a Kos. S deťmi naj 🙂
@summerlili Ahoj ☺...myslíš že tén výlet na Zakyntos zvládne aj 3 ročné dieťa. ....či je to náročné 😎
@martinka13 ahoj. Kam presne, ktory hotel?
@giugia Nuz, tazko povedat. Najmladsi clen posadky mal v case vyletu 6 a 3/4 a mal dost. Skore ranne vstavanie. Cesta busom do pristavu. Vystupit z busu na obrovsku lod, cesta lodou, dlzku si uz nepamatam. V druhom pristave vystupit z lode a vacsiu cast dna v buse. Myslim,ze na zaciatku bolo potapanie v jaskyniach, potom rychly obed, zvysok bus, prestavka v jednej dedinke na suveniry, dalsia zastavka kvoli olivovemu oleju vo vyrobni a potom cca 1 hodina v pristave v hlavnom meste. A potom zase bus do pristavu, lod a cesta busom spat. Ked to takto po sebe citam, tak nie, nie je to vhodne pre 3-rocne dieta. Moja krpata, ktora davno nespava cez obed, bola hotova a zaspala v buse smerom k olivam. Prilis narocne. A navrat +- okolo 20.00 najskor, myslim,ze az okolo 21.00 sme najskor prisli. Zvysky vecere sme dojedali .....
@summerlili Olympian Village
@summerlili Ahoj. ...si moc zlatá. ...ďakujem krásne za odpoveď. ...ešteže som sa opýtala. ...to by moja nedala...😑tak na budúce dáme nejakú dovču na Zakyntose....😎
@martinka13
Ahoj idete Olympia Village. ...Ak som to dobre pochopila 😏aký termín. ..☺
@giugia posledný júlový prvý augustový týždeň
@martinka13 ...my posledný júnový A prvý júlový. ....☺
@cukroska Ahoj
My ideme v juli na Slovensko ( letecky ) 😀 a do Chorvatska- Novi Vinodolski ( troma autami s celou family 😀 )
@giugia tesne. Mohli sme sa stretnúť 😀
@martinka13 napíšem ti ako bolo ☺
@giugia super som zvedavá. Bracho tam bol a bol max.spokojny.
@martinka13 Áno....no to sa teším. ...takže sa mu ľúbilo ....tak ideš na istotu☺my sme boli zvyknutý na Turecko ,tak dúfam že budeme spokojný ☺
@martinka13 prosim ta a co z tych 3 ostrovo odos kreta kos je najmenej veterne+pieskova plaz +teplo koniec juna zac.jula. a vies poradit i ubytko? dakujem
@jajka78 v tomto termíne som síce bola len raz, ale všeobecne najveternejsia je Kréta, Kos má krásne plaze ale s tým vetrom je to nevyspytateľné. Najmenej veterný je podľa mojich skúseností Rhodos. Ale plaze sú tam s malými okruhluakmi. Taký hrubší okruhly strk. Na Rhodose za mňa Lindos Princess, alebo La Marquise.
@giugia Vidíš a ja mám s Tureckom zle skúsenosti. Ale to som bola ešte bezdetna. Určite budete spokojní 🙂.
@martinka13 Tam sme boli leto 2015. Super bolo, len kratko, 8 dni ubehlo prilis rychlo. Hned by sme sa vratili. Odporucam vylet na Zakynthos, ak mate vacsie deti, a tiez Olympia. A ak este neprerobili hlavnu budovu, tak v nej nebyvat. Byvali sme blizko hlavnej v novej casti a uplne super, obratene izby k tenisovym kurtom a parkovisku, na prizemi, ak by ste mali moznost vybrat si 😉
no moj muz kupil pred par dnami dovolenku v Egypte takze o 2tyz letime....aj ked som bola uplne proti ale tak uvidime...a v lete chceme Dansko, a mozno este niekam ak zvladnem Egypt :D
@summerlili jej vďaka za info. Priplatili sme si bývanie v časti Royal takže by to malo byť ok. S deckami radšej neriskujem 😀. Výlety asi až nabudúce. Synator síce 8 rokov ale mala 2.
@martinka13 s tak malym dietatom to vidim len na vylet v Olympii, to je poobede, okolo tretej, busom, blizko. Vziat veeeela vody so sebou 😉.
@summerlili Ahoj. ....Už sa mi to blíži. ...Ešte som sa chcela opýtať či podla teba je tam V pohode pohyb kočíkom alebo ho radšej nemám ani teperit ak je tam veľa schodou alebo tak.
@giugia Ahoj, všetko je to rovina a keď briežok, tak bez schodov. Kočíky som videla úplne v pohode.
@summerlili☺ super ....ďakujem pekne. ...🌞🌞🌞
@summerlili Ahoj 😎ešte idem otravovať ☺zmenilI nám let...takže do hotela prideme okolo deviatej večer. ...či tam je aj nočný bufet, alebo čo sa dá zjesť v nočných hodinách. ....hlavne koli deťom má to zaujíma, aby neboli hladné. ....keby nie niečo by som im pribalila☺
@giugia Myslím, že o 21.h je ešte večera
Ahoj...ty si tam tiež bola. ....ale môžeme doraziť O 21 ale kľudne aj 22 ....A to už večera neni...
@giugia Tak si zistite na hoteli, do kolkej je večera, ale myslím,že v kvalitných hoteloch je aj do 22.h., aj dlhšie a potom pokračuje non-stop reštika v noci. My sme v Dubaji mali do 23.30h.

Tento rok ideme na dovolenku až v septembri a ideme do španielska.