icon

Kam na dovolenku pri mori za 2500 EUR?

23. mar 2025

Ahojte prosím poraďte mi kam ísť na dovolenku prvýkrát pri more,aby sme boli spokojný ideme 2+1(11rokov) do ceny 2500 e max

Strana
z2
klarissa25
23. mar 2025

K moru prosim 😀

tenerifka
23. mar 2025

Ze pri more🤦‍♀️......

autor
23. mar 2025

@klarissa25 @tenerifka no tak som sa pomýlila a čo teraz?pokiaľ nemáte normálnu odpoveď tak nepíšte prosím

buberova
23. mar 2025

Grécko?

Ale presnejšie odpovede dostaneš keď napíšeš čo presne očakávaš od dovolenky 🙂

simsalabim
23. mar 2025

Rozpocet, poziadavky na ubytko a stravu, volnocasove aktivity, ruch/ticho, zdravitne benefity… kazdy ma ine naroky, neda sa ti poradit.

autor
23. mar 2025

@buberova ďakujem konečne normálna odpoveď 🙂 ..hlavne aby bol dobrý hotel s All inclusive, pekná pláž nákupné možnosti v okolí,aby sa aj synovi páčilo

januska12323
23. mar 2025

Akú pláž chcete, aké bývanie, cesta, výlety po okolí alebo len ležať na pláži? S cestovkou, bez cestovky...

hori
23. mar 2025

Nieco zo “slovenského trojboja”? Bibione, Makarska riviéra, Slnečné pobrežie. 🙂
Ale ak all inclusive a tobogany pre syna, tak Turecko, nie je čo riešiť, aj je, úprimne, nie sú to príliš pekne miesta.
Väčšia krasnych miest typu Grécko, Sardínia, Malorka… sú hotely iba s raňajkami alebo polpenziou a väčšinou bez tobogánov.

angelous1991
23. mar 2025

My ideme prvá letecká k moru all týždeň do Turecka .

sense
23. mar 2025

S tým rozpočtom pre troch by som som pozerala Egypt alebo Turecko. Keďže predpokladám keď píšeš All Incl chcete letecky a aspoň 8dni

alica110
23. mar 2025

Bulharsko, Grécko.

maca1984
23. mar 2025

S týmto rozpočtom Egypt

barka1
23. mar 2025

To nebolo pomylenie. Moje spolužiačky z okolia NR tak hovorili bezne, a to studovali SJ. Musíš chápat, že nám ostatnym to trhá uši.
Inak asi Turecko.

alica110
23. mar 2025

Ach, ženy, načo rýpete, no tak napísala pri more, že chce ísť pri more, namiesto k moru, je tam toho 🙄

tinqua
23. mar 2025

Za tvojich podmienok, by som skúsila Egypt alebo Tunisko, na Európu na all inclusive úrovni je to malý rozpočet pre troch.

autor
23. mar 2025

@sense áno letecky na 8 dní chceme ísť ...Turecko sa mi celkom pozdáva len kam do akej časti ?keď aj sa mi páči hotel prečítam si niektoré recenzie tak má to odradza

sense
23. mar 2025

Pro každom hotely nájdeš aj zle recenzie. Neexistuje hotel kde by boli len dobre recenzie. My sme boli v AlanyI priamo, hotel na plazi. Inak chodíme sami bez cestovky a nie rezorty

madeincssr
23. mar 2025

All inclusive nie je pre kazdeho. Si tym pomerne priviazana k hotelu/rezortu a aj denne aktivity to dost narusa. A zas dat za to kopu penazi a potom si brat balicky na vylet asi tiez nie je najrozumnejsie. Niekedy je lepsia polpenzia a obed si dat niekde vonku, na vylete, v horucave casto stacia nejake mensie "lakocinky"...

andrejka2424
23. mar 2025

Ak chceš lichotivejšie recenzie, treba mať vyšší rozpočet. Ja sa tiež rada uskromním, ale inak ako all sa mi zatiaľ tiež nechce , syn má 14 a okolo 3000 už pre troch žiaľ. Výlety nám to nenarúša, nebaví ma cestovať v aute od rána do večera, takže po raňajkách nejaké miesta si pozrieme, obed na hoteli, veget v posteli a poobede zase druhým smerom nikde inde. Takto to vyhovuje nám. Výlet loďou, či busom boli tiež väčšinou na 4-6 hodín max. Žiaden luxus, to by sme museli dať o min 1000 a viac dať navyše. No a nabudúce vyberaj tak do decembra first minute. My sme kúpili v novembri a a náš hotel je momentálne o cca 600 eur drahší teraz.

buberova
23. mar 2025

Nikdy nič nie je dokonalé.. aj ja som našla nejaké mínusy na hoteli kde sme boli ale to neznamená že sa nám tam nepáčilo 🙂 a ďalšia vec nevieš kto je na druhej strane kto to píše, či to nie je chronický sťažovač.. ak 9 ľudí povie že jedlo bolo výborné a dalo sa vybrať a jeden napíše že mu nechutilo tak ja si spravím záver že je to ok a to jedlo bolo ok 🙂

ivuska027
23. mar 2025

@klarissa25 @tenerifka 👏👏👏 mne sa bohovsky páči, ako chcú normálnu odpoveď, keď ani nevedia položiť normálnu otázku. Ja žasnem. Teraz už hocikto môže tresnúť a napisať hocičo a my ostatní láskavo máme mať slušnú odpoveď. Máme tu nejaký jazykový štandard, ktorý sa učí plošne v celej republike od šiesteho roku života. 🙄

autor
23. mar 2025

@ivuska027 už asi týmto nepotrebujem žiadne rady tu na MK ,riešite tu iné veci kto ako napisal!!!!Tu vedia iba rýpať ja som chcela iba poradiť kam ísť prvýkrát na dovolenku keďže sme ešte na takej neboli Ďakujem tým normálnym čo viedli normálnu diskusiu a vám ostatným choďte otravovať teraz inam končím túto diskusiu nechám si poradiť inde.Pekny deň prajem

rude_baby
23. mar 2025

@barka1 ja som z NR a pri more je u mňa úplne ok, sama to používam 🤌😄ale kolegyni z východu to trhá uši 🤣

alica110
23. mar 2025

@ivuska027 No aby ste sa vsetky nezblaznili. Zasnem ake ste zle.

luciq1
23. mar 2025

Chod do cestovky, povedz im vaše požiadavky a spolu niečo vyberiete...ale rodinné izby sa vyoredavaju čím skôr, už je kopec zájazdov vyoredanych..ale cenovo asi tak Turecko...

svokrinjazykmonika
23. mar 2025

Už sa ukľudnite, na strednom Slovensku je bežné hovoriť pri more. Mne trhá uši ku moru a nezaujíma ma, že to tak po správnosti má byť.

betulinka1
23. mar 2025

Turecko, Egypt niekde s tobogánmi aby sa vyšantil aj syn. Zazitok je plavanie s delfínmi je to mozne aj v Turecku aj v Egypte a teda je to zazitok na cely zivot. Pri Turecku sumu daj pozor na plaze, kde su velke sutre v mori . Skontroluj je google mapy a pribliz si plaz cez satelitnú mapu. Lebo v katalógoch a na fotkach hotelov to maju niekedy upravené, Cize realne to uvidis cez tu google satelitnú mapu.

andrejka2424
23. mar 2025

Keďže ste ešte neboli a nemáš s čím až tak porovnávať, ja by som skúsila aj cenovo dostupné Bulharsko - napr.Slnečné pobrežie , alebo Albánsko. Často majú v cene aj lehátka pri pláži a jedlo tam v reštikách nestojí tak veľa ako napr. v Grécku,či Taliansku. Všade nájdeš aj lepšie hotely, vyber tak, aby to nebolo uprostred ničoho a nenechaj sa horšími recenziami odradiť. Naozaj všade nájdeš frfľošov a porovnávačov a treba mať reálne očakávania vzhľadom k rozpočtu.

hellwant
23. mar 2025

Autorka, 2500 na All Inclusive je skutocne na hrane. Zato najdes cosi v Tunisku, Turecku, ci Egypte, mozno Albansku, ale potom musis ratat, ze v recenziach budu mat aj trochu viac horsich nazorov ako v kvalitnych hoteloch. Hygiena, sluzby. Mnohi potom nadavaju, ze nemsli to čo bolo slubene, ale chceli by sluzby a komfort hotela kde na jedneho platis 1500 a viac a oni to chcu v hoteli, kde je 500 na osobu a idu casto mimo sezony ked aj animacne teamy uz nemusia fungovat.. S tym rozpoctom skôr mimo sezony napr. 3,4 septembrovy tyzden, ci prvy junovy by sa dali najst snad aj lepsie hotely. Ale ALl In. je vzdy fin. drahsi ako ist na vlastnu päsť s pol penziou. Ale zas to je od priorit, kto chce chodit kazfy den a kto radsej iba plaz, bazeny a aktivity pri bazenoch a da 1, ci max 2 pol dnove vylety na zahnanie nudy v rezorte. Drzim palce.

slavomira236
23. mar 2025

Cyprus juzny odporucam. Ked chcete tobogany tak turecko egypt..egypt na tyzden vam vyjde za tu sumu aj tunis..do turecka nas stoji na leto 3700 ja a 2deti na 10 noci

Strana
z2