icon

Kam na dovolenku s 12 a 13 ročným dieťaťom?

majka866
24. máj 2022

Ahojte. Date radu kam na dobru dovolenku? Mame 2 deti 12 a 13 rokov. Podmienka je ciste more, komplet strava. Dakujem za radu.

katkaseiner
24. máj 2022

Zveziem sa... kedze dovcu sme este nevyriesili a napad potrebujem... ale mam 6 a 9 rocnych...

melanta
24. máj 2022

Povedala by som, že podľa rozpočtu. Ak máš na mysli "klasiku", tak za mňa grécke ostrovy, Cyprus, Sardínia alebo Sicília. Všade tam nájdeš all inclusive plážové hotely s pekným morom a s možnosťami vyžitia aj pre deti.

kulumulu123
24. máj 2022

@majka866 benalmadena v spanielsku krasne plaze super more koooooopa ale ze ozak kopa atrakcii pre vsetky vekove kategorie hotel najdes cez booking my tam chodievame na sukromny byt cez airbnb.com za mna top destinacia v eu

melanta
24. máj 2022

@kulumulu123 my chodíme tiež len bez CK a Španielsko máme najradšej. Takže dala si dobrý tip mne. 😉

jaja20
24. máj 2022

Mallorca, grécke ostrovy ako napr. Kréta, Rhodos, Zakynthos.

abbey1
24. máj 2022

@kulumulu123 Naša obľúbená nízkorozpočtová dovolenka a fakt si tam každý nájde niečo svoje.

abbey1
24. máj 2022

@melanta Ozaj doporučujem. A máte to kúsok i na výlet na Gibraltar, prípadne Maroko.

familytravel
24. máj 2022

Bavia deti aj nejaké výlety? Alebo sa chcet vyblázniť v mori a na tobogánoch?
Podľa mňa pre deti tohto veku je najlepšie Turecko. Je tam dobrá strava, tobogány, atrakcie pre deti...
Ak chcete chodiť po výletoch, tak potom je dobré Španielsko, Grécko, Sardínia... Záleží aj na rozpočte a predstavách.

martinka13
24. máj 2022

Všetko závidí od rozpočtu a priorít. Ťažko radiť bez základných požiadaviek a rozpočtu...

anita1978
Odpoveď bola odstránená
kvietok2891
24. máj 2022

Pripnem sa 🙂📌