icon

Kde by ste nikdy za žiadnych okolností nešli na dovolenku a prečo?

petush21
9. jún 2025
Strana
z3
simona1998
9. jún 2025

@petush21 Bulharsko - neláka ma to . Veľa meduz, more ako rieka ..
Chorvátsko - nemám rada moc kamienkove pláže , dráhy servis ktorý zato nestojí .
Taliansko ako napríklad Rimini - lehatko na lehátku , tiež sa mi more nepáči .

Samozrejme 100 ľudí 100 chuti niekto to čo ja nemám rada miluje 🙂

magic08
9. jún 2025

Turecko, Egypt a Bulharsko

maranco
9. jún 2025

Kórejská ľudovodemokratická republika - klaňať sa Kimovcom

lucka_ke
9. jún 2025

kde je viac ako 40 stupňov

andrejka2424
9. jún 2025

Do Štúrova a všetkých ostatných kúpalísk kdekoľvek na svete.

melanta
9. jún 2025

Nešla by som do krajín, v ktorých prebieha vojenský konflikt alebo nejaká nebezpečná pandémia. A ani do krajín, kde je extrémna diktatúra, ako napríklad Severná Kórea, Turkmenistan, Bielorusko či Rusko.

simsalabim
9. jún 2025

Mna vobec nelakaju arabske krajiny.

7miriam77
9. jún 2025

Ja by som už nešla do Bulharska, Prímorsko, prostredie celkom pekné, aj pláž široká a piesok, no tie vlny to bolo fakt otras. Boli sme 10 dní a ani raz som v mori neplávala, len som preskakovala vlny meter od brehu 🤣. No dcérke sa práve vlny rátali a santila v nich vkuse

zuzanita1609
9. jún 2025

Všade je niečo krásne, čo by sa oplatilo vidieť a všade je niečo, čo by som vidieť nechcela. Ja by som šla aj do tej KĽDR,Ruska,Indie,Mongolska, Sudánu atď. Napríklad Rumunsko je tiež krásne a to je "za rohom" 😉.

dundulica
9. jún 2025

arabské krajiny

koniarova
9. jún 2025

Turecko, Egypt ma vôbec nelákajú

madeincssr
9. jún 2025

@petush21 tam, kde turistov furt otravuju s ponukami a/alebo vypytuju baksis. Inak povedane, kde im nedaju pokoj. Tam, kde ma rezim prilis vela moci/dohladu nad beznymi smrtelnikmi (domacimi, nieto este turistami). Tam, kde miestne organy a policia spolupracuje/toleruje korupcnikov a vsakovakych podvodnikov/smejdov/zarabacov na turistoch.

ivik4
9. jún 2025

Po skusenosti s Tuniskom ( Djerba) vieme ze tam uz nikdy nepojdeme. Nevravim, plaz a more boli krasne

ma77
9. jún 2025

Egypt,Dubaj,

diewcatqoo
9. jún 2025

Asi by som nesla do Indie. Poznam par Indov, milujem ich jedla, ale nemam potrebu tam ist. Ked pocujem od znamych, ako to tam vyzera alebo pocuvam zazitky turistov, pozeram videa... hlava na hlave, smrad z uhynutych krav a zo spalovania tiel, vecne trubenie vsetkych moznych dopravnych prostriedkov, dotierave opice... nie dakujem. Viem, ze India ma mnoho tvari a nie vsade to vyzera takto, ale asi nejak netuzim to vidiet.
A inak, netuzim celkovo ani po navsteve krajin, kde je strasne teplo a kde je velka bieda a bordel.

klotildabazarik
9. jún 2025

@petush21 dubaj umelo vytvorena kktina😂

nikoletta1712
9. jún 2025

@petush21 Chorvátsko a Bulharsko…

liusa82
9. jún 2025

ja všetky tie krajiny kde sú zahalenáči😀od Egyptu,emirátov,Turecko,atď

lucia13022023
9. jún 2025

Po vlastných skúsenostiach - Albánsko, Egypt, Turecko, Tunis, Chorvátsko, Zanzibar, Bulharsko, Dubai

tykat
9. jún 2025

@petush21 napr. do Secoviec viem na 100% ze naozaj nikdy.

maranco
9. jún 2025
@lucia13022023

Po vlastných skúsenostiach - Albánsko, Egypt, Turecko, Tunis, Chorvátsko, Zanzibar, Bulharsko, Dubai

@lucia13022023 čo v Albánsku bolo že už nikdy? Lebo ma to trochu láka pozrieť.

nikha2809
9. jún 2025
@7miriam77

Ja by som už nešla do Bulharska, Prímorsko, prostredie celkom pekné, aj pláž široká a piesok, no tie vlny to bolo fakt otras. Boli sme 10 dní a ani raz som v mori neplávala, len som preskakovala vlny meter od brehu 🤣. No dcérke sa práve vlny rátali a santila v nich vkuse

@7miriam77 pre nás boli jedine tie vlny veľké plus, inak stalo všetko za houby v Primorsku 😂 ja by som už nešla do Čiernej Hory

tiezjedna
9. jún 2025

Tunis, Egypt, Bibione - pre mňa no go lokácie.

kiwi3
9. jún 2025

ja si celkom vystacim s rozvinutymi krajinami, ostatne ma uz nelakaju. som rada, ze som bola, ale stacilo raz, co sa tyka primorskych krajin: egypt, bulharsko (aj ked tam som bola vlastne 2x) a urcite aj macedonsko. turecko by som kludne este isla, chorvatsko jedine niekde na samotu.

mamamasama
9. jún 2025

Dubaj, Egypt, Bulharsko, India

abbey1
9. jún 2025

@petush21 Neviem, či existuje krajina ako taká, ktorá nemá čo ponúknuť.
Myslím, že všade je niečo jedinečné. Niekde príroda, niekde kultúrne a historické dedičstvo, more, oceán,...
Jedine sa vyhýbam preplneným kúpaliskám a plážam. Inak by som asi žiadnou krajinou ako takou nepohŕdla.
Boli sme aj vo väčšine vyššie spomínaných inými, že oni nikdy, ale i v nich sa nám páčilo a nasli sme krásne miesta, ktoré sa oplatilo navštíviť.

lindous
9. jún 2025

Ja by som išla asi fakt, že úplne všade 😂 spoznávať, objavovať každý kút sveta

aaatimejka
9. jún 2025

Egypt

len_nig
9. jún 2025

Tunisko a Bulharsko

nikoletta1712
9. jún 2025
@diewcatqoo

Asi by som nesla do Indie. Poznam par Indov, milujem ich jedla, ale nemam potrebu tam ist. Ked pocujem od znamych, ako to tam vyzera alebo pocuvam zazitky turistov, pozeram videa... hlava na hlave, smrad z uhynutych krav a zo spalovania tiel, vecne trubenie vsetkych moznych dopravnych prostriedkov, dotierave opice... nie dakujem. Viem, ze India ma mnoho tvari a nie vsade to vyzera takto, ale asi nejak netuzim to vidiet.
A inak, netuzim celkovo ani po navsteve krajin, kde je strasne teplo a kde je velka bieda a bordel.

@diewcatqoo India je neskutočná🙂

Strana
z3