icon

Kde ste prežili najlepšiu dovolenku?

20. júl 2024

Ahojte,
viete mi napisat, kde bola vasa naj dovolenka? Europa+Turecko. Nejake podmienky nemam, iba aby to ponukali slovenske CK ☺️
Dakujem 🙂

misana84
20. júl 2024

Za mna grécke ostrovy a teraz aj Cyprus

cukroska
20. júl 2024

Všade je skvele pri mori a najlepšie ak sa rozhodnete sami čo Vám vyhovuje. Či chcete more či hory ,alebo všetko dokopy a aj históriu. My máme radi veľmi Grécko. More je top,ale rovnako aj Taliansko.Nádherné pamiatky aj more má krásne. Tento rok sme dali Toskánsko,Ligúria a topka. Dlho sme to odkladali a stálo to zato.Taliansko je nádherné. My do rezertov nechodíme ani exotiku a ani nás to neláka. Celkovo žiadne moslimské krajiny. Milujeme Grécko a Taliansko,ale rovnako nám bolo fantasticky aj v Bulharsku. Hlavne keď boli deti malé. More ,piesok

sense
20. júl 2024

Každáala plusy a mínusy. Nechodíme do rezortov. Fajn bola Alanya aj Sardínia aj cinque Terre ci francúzska riviéra

autor
20. júl 2024

A viete odporucit konkretne rezorty? My sice mame radi aj “chodenie”, ale deti nie. Cize momentalne sme rezortove typy 😀
Dakujem

mclissa
Autor odpoveď zmazal
jaja20
20. júl 2024

@mclissa To je v Európe? 😁

mclissa
20. júl 2024

@jaja20 och zle som precitala 🙈😂😂 vlastne uplne som tu vetu prehliadla. Hned som precitala podmienky nemam.
Autorka tym padom
Sole Barbados Majorca
Grecko, Rodos, Zakyntos zial rezot s detmi neporadim, boli sme Adults only
Madeira: skor na spoznavanie. Ale najdes aj all inclusive hotely.

tenerifka
20. júl 2024

V Europe-pred 30 rokmi na Korfu, ale este tam nebol turizmus tak rozvinuty, na motorke sme pobehali cast ostrova, vela miest si pamatam dodnes-Sidari, Paleokasttica….ale nebola yo dovolenka v rezorte, mali sme ap a jedlo riesili sami

nenne27
Autor odpoveď zmazal
nenne27
20. júl 2024

@tenerifka presne aj my sme tak chodili po korfu, parada, len na aute, nie na motorke

tenerifka
21. júl 2024

@nenne27 taketo dovolenky su naj, vidis vela noveho a mas pocit, ze dovolenka trva ovela dlhsie

fineta
21. júl 2024

Na Sardínii. Ale musím priznať, že teraz sme strávili dva týždne v Tunisku a má svoje čaro. O rok by sme sa tam vrátili opäť (prepáč, naň si sa nepýtala 😁)

monika15
21. júl 2024

Cuba, Dominika 🥰 super top pre nas 🙂

tenerifka
21. júl 2024

@monika15 ona sa ale pyta na Europu a Turecko

mk1111111111
21. júl 2024

Ja milujem na oddych Turecko oblast Lara(blizko letiska), Turrecko ma najlepsie sluzby, v hoteloch s 5*, nizsie neviem ohodnotit, ale netrvdim, ze su zle, len sme v takom neboli. Pre deti idealne.

Zvysne destinacie v Europe vzdy volime, aby sme si mohli popozerat aj okolie, ale to pises, ze deti nebavi.

autor
21. júl 2024

A viete prosim odporucit aj konkretne rezorty 😀 asi som velmi zle koncipovala uvodny prispevok. Ospravedlnujem sa 🙂

luccija
21. júl 2024

Najromantickejšia na Elbe išli sme trajektom z Piombina krásne mestečka na ostrove plne uličky ľudí, čarovné ...Taliansko má pre mňa extra čaro.Pekny areal, kvety, tobogány, strava Turecko.
Tunis Mahdia krásne more, pláže
Každá dovolenka má niečo do seba.

nenne27
21. júl 2024

@fineta spokojna si bola v Tunise?my letime o par dni a uprimne, nelaka ma to.bojim sa crevnych viroz, svabov,plostic apod.mam fobiu z toho.ci nemusim sa bat?

misana84
21. júl 2024

@nenne27 a prečo ste tam kúpili dovolenku?

nenne27
22. júl 2024

@misana84 sme styria a 3 ma prehlasovali.ale ja mam tieto fobie z hmyzu apod vsade, aj na sk.len to musim prekonavat :D

fineta
22. júl 2024

@nenne27 do akého rezortu idete? My sme boli v 4* a mozem povedat, ze cistota tip top vnútri aj vonku. Jedla sme sa tiež nebáli. Všetko prebehlo v poriadku. Samozrejme sme pili vodu len balenú, nie z vodovodu. Párkrát malú prehnalo, ale to mala z vody z bazéna, ked sa v ňom nalogala, ale potom sme chodili už len na pláž. Personál bol veľmi milý, obetavý, rozdal by sa pre hosťa. Inak do pasu som dala pri príchode bakšiš a aj izbu nám dali s novým vybavením. 😁😁 Prajem krásnu dovču. 🤗

lenkauh
22. júl 2024

@fineta prosím, koľko si dala bakšiš? Aj my ideme do Tuniska, neviem koľko je tak akurát😅

fineta
22. júl 2024

@lenkauh 20 € 😁

nenne27
22. júl 2024

@fineta super, ukludnila si ma🙂 dakujem krasne, aj my mame 4*, ideme na Djerbu, dam vediet ked sa vratime🙂

kikuska555
22. júl 2024

Pre mna bolo grecko najlepsie najkrajsie ❤️ a ano viem ze len europa, ale tento rok sme boli v tunise a vratim sa tam o rok znova ❤️ v stredu letime este do albanska

fineta
22. júl 2024

@nenne27 potom poprosím recenziu aj na ten konkretny hotel. My sme tiez boli v oblasti Djerba, rada sa tam vratim, ale chceme vyskúšať zase iné miesto 😊