Kde vás vyšla dovolenka pri mori najlacnejšie?
Prosím mamičky,ktoré si myslia,že boli pri mori LETECKY a ALL INCLUSIVE za jednu z najlacnejších možných cien,nech mi prosím napíšu cestovku a lokalitu 🙂 Chcela by som ist s prckom,ale všetko sa mi zdá drahé.
@evicka547 Letenky boli kúpené a ubytovanie cez booking.com. Chodím tak vždycky 🙂
Ahojte.Neviete či cestovné kancelárie Tui reise center a Settour.sk majú aj slovensky alebo česky hovoriacich delegátov?dakujem
ahoj ak mozes posli mi presnejsie informacie ohladom bulharska kde a ako atd. dakujem
na malte 🙂
@peterbela Slnečné pobrežie hotel Pliska prerobený s klimatizáciou koncom júna začiatkom júla bývajú najlacnejšie ceny
@marija12345 poprosim foto
@sorciera24 ahoj, mas aj konkretny kontakt, adresu kam chodievat? Dakujem
@adrianka22
@adrianka22
@adrianka22
Cez aku cestovku ste boli v Grecku prosim, pripadne hotel ak si spominas. Vdaka
@kukuc cez Solvex ale na FB ponúkajú super last minute cestovka M-tour
@tehulka_mk Ahoj, zalezi hlavne, kedy chcete ist. V akom termine ? Ja mám veľa známych v CK, aj mi ponukali super lacne all in., ale čo z toho, ked v máji, juni alebo septembri ???? Mimo sezony sa da.......Ale my , čo musíme poriešiť s dieťatom celé letné prázdniny, sme odkázaní na pobyty v sezoze, co je vyrazne drahsie. Dovolenku v práci mi daju max. 2 týzdne, takže mimo sezony si nemozem dovolit ist nikam. Co potom v lete ???
@kukuc konk. sem: http://www.marinablu.it/template.php?lng=uk tu sme boli najspokojnejsi, ale tiez sme uz sme boli aj cez tuto agenturu: http://www.abitarelignano.it/en/ tiez dobre ceny....celkovo tal. agentury ponukaju aj o 200E lacnejsie nez nase...staci popozerat aj an stranke www.lignano.it .....a je tam suepr ponuka, vzdy sa da vybrat
@tehulka_mk, all inclusive, letecky do 1000 eur podla mna nehrozi. My sme boli v 2004 v Egypte, v sharme 4 hviez. hotel polpenzia, dvaja dospeli a vyslo nas to do 500 eur na osobu ale tam by som do Egypta rocne dieta nebrala
tak my sme boli napr v tunise v juni na 8 dni traja, maly este nemal 2 roky a platili sme okolo 1100 eur, potom o rok na to sme boli na severnom cypre tiez 3 maly mal pocas pobytu 3 narodeniny boli sme tam POZOR az 12 dni a platili sme cca 2600 eur, dalsi rok sme boli na rodose uz 4ia, dvaja dospely 4 rocny syn a 1 rocny syn a platili sme za 12 dni cca 2900 eur, pominule roky sme sa vzdy chceli vtesnat do 3 000 eur, tento rok kedze uz mensi ma 2 roky a platiem aj za neho by sme sa chceli vtesnat do 3 500 eur, ale to uvidíme...
Necitala som celu diskusiu, ale ja som tiez taky pripad ako ty. Tiez chcem lacnu dovolenku, ale ako som uz hladala, do mojho rozpoctu som nic nenasla, tak asi Nikam nepojdeme. Ale ak chces ist, tak s takym malym dietatom urcite nechod do Afriky (egypt, Tunisko, ...)Strava je tam hocijaka a dospely s tym mava problemy a polovicu dovolenky stravi na zachode. Radcsej si vyber Europu a doporucuju aspon 4* kvoli strave- pre dieta.
S takym rozpoctom urcite bez cestovky, alebo pozerat last minute, hlavne u zahranicnych cestoviek a mimo sezony. Inak napr:
Letenky Ryanair Bratislava - Burgas 28/8-4/9 - €291 (2 dospely a dieta na kolenach)
Apartmany cez booking.com hned pri plazi v Burgase sa daju najst okolo 200-300 eur za 7 noci. to mas €600, prirataj taxik z/na letisko a stravu ktora tam ale nie je draha (uprimne si myslim ze za AI platit v Bulharsku je uplne zbytocne)
@tehulka_mk tak neviem... my najlacnejsie sme asi boli ked sme boli 2+1 este asi za 2000 mimo sezony...
Skus pozerat bulharsko a take destinacie, afrika by mohla ale teda ja tam nechodim ani so starsimi kvoli strave ( maroko, tunis, egypt...)
Podla mna top pre deti male su ai v turecku ale teda skor v tych hoteloch okolo 800+na osobu...
My sme boli v Bulharsku. Konkrétne Kitten hotel Kamenec. Letecky, All inclusive za 1650€. Ja si myslím, že letecky asi pod 1000€ ťažko nájdeš. Ale dieťa do 2 rokov je za darmo sa mi zdá. Potom už len ako radia baby vyššie, ísť autom. Veľa mojich známych tak chodí a sú spokojní.
Najlacnejšie last minute, ak vas je malo da sa vybrat. My chodime do Chorvatska do apartmanu. Mame 3 deti a hotel je pre 2 deti. Nevyhoda, ze musim varit.
My chodime do talianska bibione alebo lignano do apartmanov ideme 4 a plus este jedna rodina bez stravy na tyzden vlastnou dopravou to vychadza okolo 330 eu
@tehulka_mk pre nas naj top dovolenka Albánsko, len moj muzicek chce chodit autom tak sme spali v kosove, naozaj super,krasne more, super ludia a ceny neporovnatelne s inymi statmi.
Urcite Bulharsko. Ale iba jedine, ze sa chces kupat v niecom do coho usti Dunaj, ble. Choďte na juh Talianska. Tam si to zvacsa ludia chvália.
@sandrittka, dik, vdaka tebe mam sajnu co stoja dovolenky 🙂 Od 2006 som ani nepozerala, tak som netusila, naozaj som bola mimo obraz.
@katka1981 nieje zac, ako samozrejme ze sa da vzdy aj lacnejsie, ale moj manzel ma nejaky ,,standard ktory kec chceme dodrzat tak sa to vzdy vysplha vysoko, my vzdy vyberame hotel kde je slovensky animacny tim a tie vacsinou patria medzi tie drahsie... samozrejme kazdy ma ine podmienky, nam minuly rok vsetci ospevovali rodos lindos princess, jeden z tych drahsich hotelov, a ked sme tam prisli sme sa s muzom an seba pozreli a cele dva tyzdne sme nadavali ze nikdy viac, v tomto pripade si myslim ze urcite existoval lacnejsi hotel na rodose a mozno lepsie situovany.... tento hotel ja osobne neodporucam, ale sto ludi sto chuti, urcite by ho 99 ludi z 100 odporucalo, hodnotenia mafantasticke, ale ked prides na plazhnusne kamene ako v chorvatsku, tak sme boli dva tyzdne pri bazene, ja idem na dovolenku koli krasnej plazi a moru a piesku.. a nenavidim kamienky ako na vahu...

@sandra551 A co ste si len letenky zajednali a ubytko uz na mieste?