Kde vás vyšla dovolenka pri mori najlacnejšie?
Prosím mamičky,ktoré si myslia,že boli pri mori LETECKY a ALL INCLUSIVE za jednu z najlacnejších možných cien,nech mi prosím napíšu cestovku a lokalitu 🙂 Chcela by som ist s prckom,ale všetko sa mi zdá drahé.
@tehulka_mk letecky do 1000 eur all inclusive? zabudni, len letecký poplatok na osobu je 180 eur
@sasa1310 letenky sa daju velmi lacno ked hladas😉 my sme minuly rok nasli spiatocne do vietnamu za 400 euro😉 a do londyna sme uz leteli 4ja za 120 - spiatocne... moj muz je zaregistrovany na roznych portaloch tak mu taketo chutovecky chodia - len tam treba byt casovo flexibilny... pripadne prisposobit aj ciel cesty ak to vies😉
@sasa1310 zase to nie je az také nereálne len treba nájsť tie správne CK..my chodíme cez poľské a Turecko ultra all inclusive 5 * hotel 7 nocí nádherný komplex za 470 eur na osobu..samozrejme záleží aj od destinacie..napr min rok sme boli na Zakynthose a platili sme 650 eur na osobu ale tak Grécko je všeobecne drahšie..
@isabel11163 ako rátam, tak rátam aj tých 470 eur na osobu, stále je to oveľa viac ako 1000 eur, 2+1 dieťa
@tehulka_mk Minulý rok Kalábria AI 2+1 (12 r) = 1700 €. Pred 2 rokmi 1050 € Albánsko s AI - ale busom.
viem, že to bude znieť trochu od veci...ale ak chceš do dovolenky investovať do 1000 eur, tak skús radšej Šúrovo alebo ČR....pre rodiny s malými deťmi je to ideál...neviem si predstaviť trepať sa s takýmto rozpočtom do chorvátska alebo talianska, kedže ti značnú časť zhltne len samotná doprava...potom si tam človek nemôže nič dovoliť. naopak na SR alebo v ČR budeš za 1000 eur dovolenkovať ako kráľ 🙂 s all inclusive dovolenkami nemám skúsenosti, ale ak nájdeš niečo dobré v tejto sume daj vedieť, pôjdeme aj my 🙂

@majka2 a ako chodite do Talianska, cez co hladate ubytovanie?