icon

Kedy je správny čas na dovolenku bez detí?

27. jan 2025

Ahojte ,od koľkých rokov nechodili vaše deti s vami na dovolenku k moru ? Máme 15 ročne detí a zvažujeme ísť tento rok sami s mužom. Nakoľko ich to už nejako minulý rok nebavilo, prvé 3 dní sa kúpali v mori a potom ďalšie dni už boli radšej na izbe a večer sa išli sami prejsť. Mne syn aj povedal nech ideme bez nich ,no je mi to ľúto, že mi si budeme užívať a oni budu lem doma a flákať sa po vonku. Samozrejme ze budu v tom čase zo starými rodičmi. Ale na druhej strane ,načo pôjdu snami keď to má byť tak ze budu radšej na izbe a vyhodíme za to kopec peňazí. Co by ste robili vy ,na mojom mieste ?

Strana
z2
pribinak
27. jan 2025

Syn bude mat 15nast, chodíme buď s mojou sestrou, alebo s mizivými bratom. Majú decka v podobnom veku. Sám by skapal od nudy
Takto si robia spoločnosť a áno, mobil je verný spoločník aj na dovolenke

deti95060810
27. jan 2025

nešla by som...
15 je ešte relatívne málo...

autor
27. jan 2025

@deti95060810 však sami doma nebudú

autor
27. jan 2025

@pribinak ved to,,že nemáme takých známych co majú deti v podobnom veku,,a na silu ich brat ,tiež moc nechcem

katica06
27. jan 2025

Dve deti, v lete 18 a16 a pôjdu s nami k moru aj vlani boli obe. Sú radi že ideme.

autor
27. jan 2025

@katica06 a bavilo ich to ?

1ryba
Odpoveď bola odstránená
katica06
27. jan 2025

Áno, program vždy naplánujeme spolu. Či už snorchlovali, výlet loďou, padleboard ale iné výlety.

janinah
27. jan 2025

Sme par dni pri mori a potom par dni poznavacka.Syn ma tam aj svoj program.technicke muzea a veci.ktore chce on vidiet v danom regione.Samozrejme vela toho prejdeme spolu...napisledy Barcelona.

andrejka1974
27. jan 2025

Naše deti veľmi nechceli s nami k moru a my sme u mora boli len párkrát raz so všetkými deťmi a inokedy ken s niektorými ktoré nechceli boli u babky a raz sme boli sami potrebovali sme vypnúť

rfrd12
27. jan 2025

A preco ich tahate k moru, ked ich to nebavi. Ved je tolko inych moznosti.

biba_18
27. jan 2025

môj bol 17-ročný keď bol posledný raz pri mori s nami… ale nie že by sa nudil, my sme chodievali veľa po pamiatkach a jeho to bavilo od mala - ale proste pubertiak a s rodičmi na dovolenku?? 😲 a lyžovať tiež asi v takom veku už nechcel s nami…

katica06
27. jan 2025

vylihovanie v rezorte nie je nič pre mňa ani pre moje deti, už máme v pláne prezrieť staré mesto a prístav,, člnkovanie,, na divokej rieke, nejakú jaskyňu aj túru k vodopádom

autor
27. jan 2025

Ďakujem vám za názory. V zime sa chodíme s deťmi lyžovať to ich ešte baví,,a v lete zase chcem vypnúť pri mori...

1ryba
Odpoveď bola odstránená
hradnapani
27. jan 2025

za tychto podmienok by som isla bez nich. Dovolenka s nudiacim sa pubertakom je otrava a nie oddych. Mne by to specialne pri mori velmi vadilo, tam chcem mat fakt pohodu.

januska12323
27. jan 2025

Však sa opýtajte deciek v akom prípade by išli s vami - poznávačky, výlety po okolí, plavba loďou... Nič nie je zlé aj keď budú doma, ver mi, užijú si to viac ako vylihovanie pri mori.

autor
27. jan 2025

@januska12323 pýtala som sa...že keby idú aj kamaráti ,tak by ich to bavilo 😀

7lenka11
27. jan 2025

Veď ak nechcú ísť, tak choďte bez nich. Dovolenka je drahý špás, keď nechcú ísť, nenútila by som. Ja som chodila s rodičmi na dovolenky do cca 16 rokov, môj brat s nimi išiel ešte ako 21ročný. Proste každému vyhovuje niečo iné..

cukroska
Autor odpoveď zmazal
cukroska
27. jan 2025

@biba_18 Podobne..

lucik194
28. jan 2025

zakladna chyba je, ze idete sami. my chodime k moru uz len s kamarátmi ci maju deti v ich veku.

pre psychickú pohodu oboch stran . bez nich (kamaratov)by sme nesli. vy nie ste pre nich partaci.

andrejka2424
28. jan 2025

Syn má 14, nudí sa už trochu s nami. uvidíme čo tento rok, užijeme si to, ako by to bola naša posledná spoločná. Ak už nebude chcieť, pôjde bud.leto na 10 dní do tábora -kde chodí rád, lebo tam má už kamarátov dobrých a ak by niečo, s rodičmi sa dohodnem, aby poňho šli- napr.ak by ochorel. Prevracanie očami, ofuky a nevďak mi vedia trochu pokaziť oddych, nebudem ho preto nútiť.

fajnova
28. jan 2025

Nas bol s nami naposledy, keď mal 15. Odvtedy chodí s kamarátmi alebo frajerkou. Neprotestujem, ma to tak byt. Mne by zase pripadalo strašne divne, keby s nami ležal na pláži.

miko_matata
28. jan 2025

@pribinak mizivý brat ma pobavil, ďakujem za pekný preklep takto zrána

terezkaarthuramax
28. jan 2025

Ked su s tym deti stotoznene chodte.

tiezjedna
28. jan 2025

Ak by nechceli, tak by som ich nechala so starými rodičmi. Naša najstaršia s nami prvú dovolenku odpískala, keď mala 18. Regulérne povedala, že by radšej bola doma, pozvala si kamarátky a užívala si klídek bez malých😂 Ak deti nechcú, nenútila by som a bez výčitiek si to užila len s manželom. Možno to prehodnotia po tejto skúsenosti a budúci rok budú chcieť zas👍

tiezjedna
28. jan 2025

@lucik194 my tiež chodíme sami, bohužiaľ sa nám kamaráti, ktorí by nám vyhovovali, nedokážu pripsôsobiť termínom... Podarilo sa nám to iba raz, užili sme si to všetci parádne. Naši menší majú 11 a 8 a našťastie milujú more z lode, ako my, tak sú tie naše výjazdy vždy dobrodružné a nikdy nie nudné. Nuda zavládne iba pri blbom počasí a vtedy díky svetu za mobily a internet😅

milanemila
28. jan 2025

Ja som este isla aj v poslednom rocniku na vyske s mamou na dovolenku, rovnako moj brat studuje VS a chodi s nou. Obaja sme chceli 🤷🏼‍♀️
Ja dufam, ze aj nase deti budu chciet chodit s nami co najdlhsie 🙈 a pripadne prisposobime dovolenku aj tomu, vo budu mat radi oni. Nateraz im vyhovuje piesok more.

sara005
28. jan 2025

Tak ak by vam s muzom chybala klasicka oddychovka pri mori, tak chodte bez nich a usetrene prniaze vyuzite na nejaky vylet s detmi. Nieco na par noci co by ich bavilo a kde by sa aktivne zapojili do jeho planovania. Ci uz outdoor alebo spoznavacka…

Strana
z2