Kedy pridáva satur lety do Marsa Matruh?
Ahojte. Tie ktoré sa chystáte tento rok sem kedy máte let? Ak chodíte cez Satur kedy približne pridávajú lety? O mesiac máme ísť a ešte stále nie je pridaný let ak dobre pozerám 🙂
@martinmmartin akurat, ze do Marsa Matruth sa lieta do Marsa Matruth alebo Alexandrie 🙂
@petamich Co som si pomylil Marsy? A jeeeje
@martinmmartin Marsa Alam je pri Cervenom Mori, Marsa Matrut ci ako sa to pise zacali ponukat par rokov dozadu a je pri Stredozemnom mori a lieta sa na ine letiska, lebo transfer by bol neprijemne daleko 🙂 my letime na letisko Marsa Matrut a let je o hodku cca. kratsi ako do Hurghady
@exina144 my sme boli minulý rok, objednávali sme v máji na koniec augusta a odlety mali uvedené pri každom termíne. Tento rok ideme v júli a teraz sme sa na čas odletu pýtali . Údajne behom týždňa budú mať časy. Že do Turecka tiež nemajú všetky,ale čo som zbežne pozrela, tak časy odletu, príletu majú uvedené pri rôznych destináciách a termínoch. O týždeň sa budeme pýtať znovu. Túto destináciu robí iba Satur.
My ideme tiež v júni tak sa pripnem, tiež by som rada vedela 😁
A kam idete do Marsa Matruh (hotela)? Ak sa smiem spytat.
A už viem že na letisku až dajú letenky 🙂
@gesypa nie,my sme tobogány nechceli.
Tie tam nie sú
Ale pri pláži sú hojdačky, veľký šach,preliezky.
...nemali sme našťastie žiadne problémy.
Všetko umývaju len tou balenou vodou.
Báli sme sa samozrejme ale aj hrozno sme.mali a bolo vidno že je umývanie a všetko v poriadku.
Je tam aj dr.velmi milý je. Ale dúfam že potrebovať ho nebudete
@exina144 my letíme 3.7.2024 večer 20,10
@maxina2002 ..aj my, dúfam, že nebude príliš meškať..
@maxina2002 my sme sice v inom ubytovani boli ale tiez sme nemali zaludocne problemy 🙂 to len "na ukludnenie"
a leteli sme letom 20.10 ale meskali sme 2 hodiny, zial pripravte sa na to, ze meskat bude - je to kyvadlo a od rana naberie do vecera meskanie vzdy, co som pozerala a 20.10 je posledny let (na izbu sme prisli po 4:00) ale kiezby nie 🤞🏻
@mirka2405 super

Kukaj stranku letiska bratislava. Mas tam vsetky odlety, a
Marsa-Alam sa ide zajtra cca 19:00 . Je tvoj let tiez v puatok? Tak mas sancu ze bude ten isty