Kefalonia
Odporucte miesto s peknou pieskovou plazou s dietatom 6 rokov.
@dididudu ahoj my letime teraz v septembri a nasla som , ze spominas argile resort a ze ste boli tiez este mimo sezony..ako ste boli spokojni? Ake bolo teple more? Ja to sledujem a pisu okolo 25 stupnov sa normalne bojim, ze ci to uz nie je chladne
@majka4555 my sme boli v polovici júna. More už bolo fajne a teploty boli tak okolo 30 stupňov. My sme boli veľmi spokojní. Nemáme radi extrémne horúčavy cez 40 😂 ale 25 mi už príde zas malo
@dididudu ahoj my letime teraz v septembri a nasla som , ze spominas argile resort a ze ste boli tiez este mimo sezony..ako ste boli spokojni? Ake bolo teple more? Ja to sledujem a pisu okolo 25 stupnov sa normalne bojim, ze ci to uz nie je chladne
@majka4555 teraz pozerám 25 stupňov more?? Tak to je ok.
@dididudu ano more pisu tak 25..no ja by som prijala aj o cosi teplejsie, ale tak nenavyberame si uz 🙃 prosim ta a v tom resorte bola aka tepla voda? Taktiez nikde nemozem dohladat, ci maju na izbe uteraky, to mali tiez vsak?
@majka4555 áno uteráky sú, plážové osušky sme si každé ráno menili na recepcii 😊 akože v sprche aká bola teplá voda či čo 😂😂😂
@dididudu ano more pisu tak 25..no ja by som prijala aj o cosi teplejsie, ale tak nenavyberame si uz 🙃 prosim ta a v tom resorte bola aka tepla voda? Taktiez nikde nemozem dohladat, ci maju na izbe uteraky, to mali tiez vsak?
@majka4555 Radim inak potom ak budete piť len čistú vodu, tak capovat výlučne len priamo v jedálni. Pri bazénoch čo sa capovala chutila ako chlór nedalo sa to pot a ani sme to radšej nepili. Kúpili sme si nejaké vody vo fľašiach a potom len capovali v jedálni. Vždy sme si ráno, potom zase keď sme prišli na obed a potom na večeru zas
@majka4555 áno uteráky sú, plážové osušky sme si každé ráno menili na recepcii 😊 akože v sprche aká bola teplá voda či čo 😂😂😂
@dididudu dakujem za tip s pitnou vodou, budem si na to davat pozor. Super, tak.uteraky su 🤗 haha nie v sprche, ale v bazene aku napustaju...lebo niekde byva ladova , preto sa pytam, ze keby je more nekupatelne, tak ci to zachrani aspon bazenova voda pre tir moje deti 🙃
@dididudu dakujem za tip s pitnou vodou, budem si na to davat pozor. Super, tak.uteraky su 🤗 haha nie v sprche, ale v bazene aku napustaju...lebo niekde byva ladova , preto sa pytam, ze keby je more nekupatelne, tak ci to zachrani aspon bazenova voda pre tir moje deti 🙃
@majka4555 no v bazéne bola ľadová voda a my sme v bazénoch boli asi len raz aj to nie celý deň. Deti sa chceli močiť len v mori 😂😂
@dididudu a este sa spytam, boli ste pozriet aj niekde v okoli? Alebo ste si napr. poziciavali auto? Alebo nejake tipy kde sa oplati ist pozriet a co odporucas
@majka4555 chceli sme, ale nakoniec sme nešli. Ponúkali rôzne výlety, chceli sme ísť pozrieť korytnačky, ale bola jedna pani z hotela a povedala že nič moc lebo pozerali len z móla. Čakala som že budeme môcť byť medzi nimi vo vode. Potom boli farby kefalonie, potom ťa plavba lodkou do tej jaskyne či čo to, no to skôr taká romantika a nie s deťmi sa tam trepať 😊
A ešte odporúčam chodiť na pláž nie hneď tá keď zídete schodíkmi, ale prejdete smerom do ľavá kusom cez takú skalu, to pôjdete cez more a vedľa je nádherná pláž 😊
@dididudu a este sa spytam, boli ste pozriet aj niekde v okoli? Alebo ste si napr. poziciavali auto? Alebo nejake tipy kde sa oplati ist pozriet a co odporucas
@majka4555 určite si požičajte auto. Viac sa oplatilo cez delegáta ale môžte sa informovať aj vyššie od hotela. My sme mali na 3 dni… boli sme jeden deň Mellosani… naj ísť na obed keď je slnko nad ňou a potom sme išli na pláž, kde sa natáčal film Mandilina kapitána Koreliho. Druhý deň sme išli pozrieť Myrthos aj zhora aj na pláž, a do dedín Asos. A posledný deň do hlavného mesta kde v prístave sú aj korytnačky a boli sme na plazi pri letisku.
@majka4555 chceli sme, ale nakoniec sme nešli. Ponúkali rôzne výlety, chceli sme ísť pozrieť korytnačky, ale bola jedna pani z hotela a povedala že nič moc lebo pozerali len z móla. Čakala som že budeme môcť byť medzi nimi vo vode. Potom boli farby kefalonie, potom ťa plavba lodkou do tej jaskyne či čo to, no to skôr taká romantika a nie s deťmi sa tam trepať 😊
@dididudu dakujem za tipy, uz mame po dovolenke..bolo tam krasne, nam sa pacilo, detom tiez..pocasie vyalo tip top na september 32 stupnov, more akurat prijemne...inak na hoteli v bazene ta voda bola dobr,a, skor na toboganoch mega ladova..auto sme si pozicali iba na 1den..pobehali sme co sme chceli, hlavne myrtos plaz a este antisamos, tam bolo nadherne more, ale tam to skoncilo...kto by sa tam chystal nahodou iat ani nech nemeria cestu...sme len z auta vystupili a hned nas vitali osy a nie ze malo ale fakt roje sli po nas...akoze nechapali sme ako tam realne ti ludia mozu byt, ved museli byt pravidelne doatipany..inak plaz xi pri hoteli bola taka uzsia ano..a prislo nam, ze ju moc necistili...neviem ci to skrz to, ze uz bolo po sezone...ale dalo sa..more ideal plytke a piesok pre deti uplna parada ..a ano to co spominas za tou skalou bola krajsia aj vacsia aj upravena aj ju cistili...narozdiel od tej co je hned pri tom bare alaya....inak dovolenka celkovo pekna a skoda pitnej vody na hoteli..sice all inclusive, ale voda nam nechutila ani ta co si poradila, ze v restauracii...tak sme si kupovali
@majka4555 určite si požičajte auto. Viac sa oplatilo cez delegáta ale môžte sa informovať aj vyššie od hotela. My sme mali na 3 dni… boli sme jeden deň Mellosani… naj ísť na obed keď je slnko nad ňou a potom sme išli na pláž, kde sa natáčal film Mandilina kapitána Koreliho. Druhý deň sme išli pozrieť Myrthos aj zhora aj na pláž, a do dedín Asos. A posledný deň do hlavného mesta kde v prístave sú aj korytnačky a boli sme na plazi pri letisku.
@misana84 dakujem za tipy, uz mame po dovolenke sice a citam to az teraz od teba , ale boli sme v podstate ako pises...pozicali sme si na den auto to nam stacilo s tymi nasimi krpcami este a videli aj myrthos aj melissani..ta sa inak detom najviac pacila, co sme si mysleli, ze nebude a nakoniec zo vsetkeho vyhrala 🙂

@misana84 nie nemeskal len keď sme išli domov tak v lietadle sme čakali hodinu na povolenie jedine vtedy. Tak to idete s kolegom môjho muža 😊 sme mu odporučili tak povedal že ide vyskúšať a tiež odlieta 1.8