Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?
My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.
Môžete napísať miesto, aj počet osôb.
Ďakujem.
3600 eur Turecko, 7 dni, 4 osoby plus vreckové 700 eur, cize 4300 eur
@sabina230 super, bola som aj ja 6x , tiež milujem Egypt.
@sima2111 to kde ste boli prosím? Krásne fotky
My sme teraz boli v Chorvátsku a boli sme 2 +1 dospelá.Ubytko nás stálo 700€,cesta ,myto 300€ .Nevarili sme vôbec obedy a večere v reštauráciach.600€,vylet loďou 45€,a darčeky suveniry150€.
@slavomira236 ahoj, boli sme v Grand Resort Hurghada,
5-10 min od letiska, kúsok od pláže a išli sme cez Inviu, aj minuly rok sme s nimi išli len iný hotel a doklady nám prišli od cestovky ETI.
Zájazd som vybavovala mesiac pred odletom. 😊
@bublinka1426 ešte sme si predĺžili 😅
@abbey1 ja uvažujem, že v zime by sme tam niekedy išli, Ryanair tam lieta z Viedne. Len neviem, či je lepšie ísť tam do hotela/rezortu, alebo do apartmánu a trocha vychutnať atmosféru miestnych štvrtí.
My chodime do chorvatska na 14 dni a sme 2 rodiny (dokopy 7 ludi) tak vzdy berieme vacsi apartman. Minuly rok nas to stalo 2400€, rok pred tym menej, tento rok este nemam poratany ale len ubytko mame drahsie, tak celkova cena bude o trochu vyssia. Chodime hlavne za morom a aj koli veku deti nas poznavacie vylety nelakaju. Cesta autom nam vyhovuje aj koli moznosti zbalit viacej veci (paddleboardy napr) a velke rezorty nas ani nelakaju. A moj nazor je taky, ze detom je uplne jedno kde sa macaju vo vode, dokonca aj to ci ta voda je slaba alebo nie (pacilo sa im aj na Balatone)
@namornicka My sme boli v appart hoteli. Veľmi blízko mora. Raňajky sme si dali len 3 dní, inak sme chodili do reštaurácií. Tých je tam neskutočne veľa a všetky možné druhy, ceny výborné. Ani sme nestihli ochutnať všetko, čo sme chceli.
Známi chodia pravidelne a vraj október najlepší čas My sme boli v júni. Určite sa oplatí ísť. Letenky bývajú lacné, my sme kúpili 3 spiatočné i s kufrom 20kg za 200 dokopy.
@because Konkrétne v Agadire sme boli v hoteli, kam chodia naši známi pravidelne, oblečenie ako kdekoľvek iné na dovolenke. To tam vôbec netreba riešiť. Chodili sme normálne všade pešo, či taxikmi. Je tak krásny croco park ten bol fakt topka, Medina, aqua park, turistický vláčik, Soulk al Had - obrovský typický miestny trh, kde kúpiš čokoľvek a extrémne lacno. Sú tam obchody Carrefour, Yves Rocher,... nákupné centrum. Krasne vybudovaná lanovka na kopec OUFFELA, klasika štvorkolky do púšte, promenáda s reštauráciami a barmi a pod. Naozaj budujú o dušu. Skús pozrieť nejaké videa na you tube.
Pozor, hovoria francuzky, čiže niekde anglicky vôbec nepochodíš, ale sú milí a nápomocní.
Pláže veľmi široké a pieskové, lehátka 2 plus slnečník do 7 eur ak chceš, nič ti nezmizne, poctivo strážia.
2 týždne chorvátsko okolo 6 tisíc
Štyria
Grécko,Rhodos,kupovaný zájazd vo februári,12-19.7. dvaja dospeli a deti(11 a 4) 2450eur ak s poistením +300eur vreckové kde sa ráta aj auto v KE na letisku
Slovensko - 7 dni Terchova - 1700 eur
Slnečné pobrežie 4 ľudia, apartmán s raňajkami v cene, zvyšok sme sa prestravovali v reštauráciach, išli sme autom, nekupovali sme zbytočnosti, dokopy nás to vyšlo 1800€ vrátane nafty, diaľničné ešte aj kávy sme prirátali a poplatky za platbu kartou. 😅 chceli sme zistiť či pôjdeme budúci rok all inclusive, lebo my ľúbime jesť. 😂
@veronicka88 ahoj, pamatas aj aky rezort to bol? lebo super cena pre 4 osoby, cez aku cestovku ste isli?
@babatkoo Terchová za také prachy, fuha
@sono2 tak to by som nedala za takú destináciu, ale to je len môj názor nič v zlom.
My sme v Chorvatsku len za ubytko platili 2340 eur na 6 noci. Apartman/2 spalne + obyvacka, s bazenom - 4, dvaja dospeli dve deti. A to neratam cestu poplatky, benzin, nakupy, jedlo, nejake drobnosti, vecere v restike, preddovolenkove nakupy a uz si na sume cez 3000. Si carodejnik, ak dokazete dat Chorvatsko za tak nizku sumu. Ale zas zalezi kvalita ubytka, blizkost mora atd..
@liv1 Od mora kde bola hned aj promenáda, kaviarne, pekárne, bary, obchodíky sme boli 5 min pešo, mali me 3 spálňový apartmán s kuchyňou, terasou a výhladom na more, bez bazénu. Ale bolo to pekné všetko prerobené, čisté. Ale zas my si na ubytovanie nepotrpíme, mne sa páči ked je velká kuchyna s jedálnou a terasou, tam trávime najviac času ak nie sme pri mori. Viac investujeme do výletov, ale kedže na tomto mieste sme už boli, všetky výlety a miesta už máme zbehané, nabudúce pojdeme inak, ale Chorvatsko už asi nie
Prosim ta posles mi na to ubytko link? Dik
@cinky16 hydrotoir,Romanza Mare

@sorciera24 napises konkretne ktory aparthotel prosim?