icon

Koľko stojí letná dovolenka pre rodinu?

4. aug 2024

My sme 4, boli sme v Chorvátsku na týždeň, komplet cena 1400 E. Muž vraví ze to bolo veľa.

Môžete napísať miesto, aj počet osôb.

Ďakujem.

elenkaba
5. aug 2024

@sorciera24 napises konkretne ktory aparthotel prosim?

cinky16
5. aug 2024

3600 eur Turecko, 7 dni, 4 osoby plus vreckové 700 eur, cize 4300 eur

autor
5. aug 2024

@sabina230 super, bola som aj ja 6x , tiež milujem Egypt.

autor
5. aug 2024

@sima2111 to kde ste boli prosím? Krásne fotky

anjelicek2013
5. aug 2024

My sme teraz boli v Chorvátsku a boli sme 2 +1 dospelá.Ubytko nás stálo 700€,cesta ,myto 300€ .Nevarili sme vôbec obedy a večere v reštauráciach.600€,vylet loďou 45€,a darčeky suveniry150€.

sabina230
5. aug 2024

@slavomira236 ahoj, boli sme v Grand Resort Hurghada,
5-10 min od letiska, kúsok od pláže a išli sme cez Inviu, aj minuly rok sme s nimi išli len iný hotel a doklady nám prišli od cestovky ETI.
Zájazd som vybavovala mesiac pred odletom. 😊

zuzulka558
5. aug 2024

@bublinka1426 ešte sme si predĺžili 😅

namornicka
5. aug 2024

@abbey1 ja uvažujem, že v zime by sme tam niekedy išli, Ryanair tam lieta z Viedne. Len neviem, či je lepšie ísť tam do hotela/rezortu, alebo do apartmánu a trocha vychutnať atmosféru miestnych štvrtí.

ivana166
5. aug 2024

@zafir01 vlani sme boli Korfu, júl 14 noci, 2+2(11,14 rokov) 2noci v hoteli Srbsko, 2noci Kalabaka, boli sme kuk Meteora kláštory odtiaľ na Korfu 10 noci. Komplet všetko nas vyšlo okolo 1700€.Tiez všetko po vlastnej osi bez cestovky.

zafir01
5. aug 2024

@ivana166 úžasné ..🙂 vždy sa dá ,keď sa hľadajú cesty. Ak by som mala dávať 5-6 tis€ každý rok , ako mnohé píšu ,nikam by sme sa nedostali 🫣 a teda tá sloboda ,a ten pocit ,že si to vyskladas sama ,presne to ,vo ťa zaujíma je top

ivana166
5. aug 2024

@zafir01 Presne. ja milujem dovolenku autom, ta sloboda idem kde chcem, kedy chcem. Po ceste do ciela vždy nájdem niečo zaujímavé kde sa zastavíme a kukneme. Inak, sme spolu už písali v júli ohľadom Matery. Boli sme tam a teda nádhera

stormie
5. aug 2024

My chodime do chorvatska na 14 dni a sme 2 rodiny (dokopy 7 ludi) tak vzdy berieme vacsi apartman. Minuly rok nas to stalo 2400€, rok pred tym menej, tento rok este nemam poratany ale len ubytko mame drahsie, tak celkova cena bude o trochu vyssia. Chodime hlavne za morom a aj koli veku deti nas poznavacie vylety nelakaju. Cesta autom nam vyhovuje aj koli moznosti zbalit viacej veci (paddleboardy napr) a velke rezorty nas ani nelakaju. A moj nazor je taky, ze detom je uplne jedno kde sa macaju vo vode, dokonca aj to ci ta voda je slaba alebo nie (pacilo sa im aj na Balatone)

abbey1
5. aug 2024

@namornicka My sme boli v appart hoteli. Veľmi blízko mora. Raňajky sme si dali len 3 dní, inak sme chodili do reštaurácií. Tých je tam neskutočne veľa a všetky možné druhy, ceny výborné. Ani sme nestihli ochutnať všetko, čo sme chceli.
Známi chodia pravidelne a vraj október najlepší čas My sme boli v júni. Určite sa oplatí ísť. Letenky bývajú lacné, my sme kúpili 3 spiatočné i s kufrom 20kg za 200 dokopy.

because
6. aug 2024

@abbey1 ahoj.ako si vybavujete hotel keď nejdete cez cestovku? boli ste sa aj prejsť do mesta?je tam co pozerať a navštíviť?je to bezpečné?a co obliekanie,v meste aj na pláži?

abbey1
6. aug 2024

@because Konkrétne v Agadire sme boli v hoteli, kam chodia naši známi pravidelne, oblečenie ako kdekoľvek iné na dovolenke. To tam vôbec netreba riešiť. Chodili sme normálne všade pešo, či taxikmi. Je tak krásny croco park ten bol fakt topka, Medina, aqua park, turistický vláčik, Soulk al Had - obrovský typický miestny trh, kde kúpiš čokoľvek a extrémne lacno. Sú tam obchody Carrefour, Yves Rocher,... nákupné centrum. Krasne vybudovaná lanovka na kopec OUFFELA, klasika štvorkolky do púšte, promenáda s reštauráciami a barmi a pod. Naozaj budujú o dušu. Skús pozrieť nejaké videa na you tube.
Pozor, hovoria francuzky, čiže niekde anglicky vôbec nepochodíš, ale sú milí a nápomocní.
Pláže veľmi široké a pieskové, lehátka 2 plus slnečník do 7 eur ak chceš, nič ti nezmizne, poctivo strážia.

because
6. aug 2024

@abbey1 môžem ta poprosiť o konkrétny link hotela? alebo aspon presný nazov.dakujem.

xnatalkax
6. aug 2024

@kamowa a nemali ste to daleko od mora?

sono2
6. aug 2024

2 týždne chorvátsko okolo 6 tisíc
Štyria

veronicka88
6. aug 2024

Grécko,Rhodos,kupovaný zájazd vo februári,12-19.7. dvaja dospeli a deti(11 a 4) 2450eur ak s poistením +300eur vreckové kde sa ráta aj auto v KE na letisku

babatkoo
6. aug 2024

Slovensko - 7 dni Terchova - 1700 eur

uhrikovci
6. aug 2024

Slnečné pobrežie 4 ľudia, apartmán s raňajkami v cene, zvyšok sme sa prestravovali v reštauráciach, išli sme autom, nekupovali sme zbytočnosti, dokopy nás to vyšlo 1800€ vrátane nafty, diaľničné ešte aj kávy sme prirátali a poplatky za platbu kartou. 😅 chceli sme zistiť či pôjdeme budúci rok all inclusive, lebo my ľúbime jesť. 😂

cinky16
6. aug 2024

@veronicka88 ahoj, pamatas aj aky rezort to bol? lebo super cena pre 4 osoby, cez aku cestovku ste isli?

autor
6. aug 2024

@babatkoo Terchová za také prachy, fuha

autor
6. aug 2024

@sono2 tak to by som nedala za takú destináciu, ale to je len môj názor nič v zlom.

liv1
6. aug 2024

My sme v Chorvatsku len za ubytko platili 2340 eur na 6 noci. Apartman/2 spalne + obyvacka, s bazenom - 4, dvaja dospeli dve deti. A to neratam cestu poplatky, benzin, nakupy, jedlo, nejake drobnosti, vecere v restike, preddovolenkove nakupy a uz si na sume cez 3000. Si carodejnik, ak dokazete dat Chorvatsko za tak nizku sumu. Ale zas zalezi kvalita ubytka, blizkost mora atd..

autor
6. aug 2024

@liv1 Od mora kde bola hned aj promenáda, kaviarne, pekárne, bary, obchodíky sme boli 5 min pešo, mali me 3 spálňový apartmán s kuchyňou, terasou a výhladom na more, bez bazénu. Ale bolo to pekné všetko prerobené, čisté. Ale zas my si na ubytovanie nepotrpíme, mne sa páči ked je velká kuchyna s jedálnou a terasou, tam trávime najviac času ak nie sme pri mori. Viac investujeme do výletov, ale kedže na tomto mieste sme už boli, všetky výlety a miesta už máme zbehané, nabudúce pojdeme inak, ale Chorvatsko už asi nie

liv1
6. aug 2024

Prosim ta posles mi na to ubytko link? Dik

veronicka88
6. aug 2024

@cinky16 hydrotoir,Romanza Mare

kamowa
6. aug 2024

@xnatalkax dole kopcom 10 minut, hore trosku dlhsie 😂