icon

Koľko vás stál last minute?

22. nov 2025

Ahojte, minuly rok som kupila first minute pre 2 osoby, ale teraz sa mi aj ten zda dost drahy (1400-1600e dokopy za 2 osoby). Pozeram najlacnejsie destinacie, ale cena je aj tak dost vysoka. Kolko vas vysiel tento rok last minute pre 2 osoby? Rozmyslam, ci sa oplati cakat.

anonym_027ef0
22. nov 2025

preco si len nekupis letenky a ubytko cez Booking? to je vyrazne lacnejsie

anonym_20e594
22. nov 2025

@anonym_autor mallorca 4* hotel pre dvoch 1650 - polpenzia bolo super

anonym_d548b0
22. nov 2025
@anonym_027ef0

preco si len nekupis letenky a ubytko cez Booking? to je vyrazne lacnejsie

@anonym_027ef0 tak asi chce ist v sezone a do hotela so stravou a nie v maji niekam do apartmanu a varit si.

katkaseiner
22. nov 2025

tiez odporucam kupovat zvlast letenky a ubytko. Z tej ceny first/last minute este pokryjete okrem leteniek, ubytka, prenajmu auta, stravu kade tade po restauraciach a aj vstupy

anonym_d548b0
22. nov 2025
@katkaseiner

tiez odporucam kupovat zvlast letenky a ubytko. Z tej ceny first/last minute este pokryjete okrem leteniek, ubytka, prenajmu auta, stravu kade tade po restauraciach a aj vstupy

@katkaseiner Fakt v sezone? Ja ked som konkretny hotel pozerala zvlast, tak iba cena za hotel bola rovnaka ako v cestovke uz aj s letenkami.

abbey1
22. nov 2025
@anonym_d548b0

@katkaseiner Fakt v sezone? Ja ked som konkretny hotel pozerala zvlast, tak iba cena za hotel bola rovnaka ako v cestovke uz aj s letenkami.

@anonym_d548b0 Čo znamená sezóna? Júl a august, lebo vtedy sú na Svk prázdniny?
To však neznamená, že len vtedy je sezóna v daných destináciách.

qwert87
22. nov 2025
@anonym_d548b0

@anonym_d548b0 ano v sezóne. My sme tak boli v Bulharsku v auguste. Letenky zvlášť, ubytko all priamo cez hotel a transfer nám zabezpečil Slovák ktorého som si našla cez FB. Boli sme 2+3 deti a ušetrili sme takto skoro 1000€. Ale leteli sme z Budapešti. Z Bratislavy či Viedne boli hrozne drahé letenky

anonym_d548b0
22. nov 2025
@qwert87

@anonym_d548b0 ano v sezóne. My sme tak boli v Bulharsku v auguste. Letenky zvlášť, ubytko all priamo cez hotel a transfer nám zabezpečil Slovák ktorého som si našla cez FB. Boli sme 2+3 deti a ušetrili sme takto skoro 1000€. Ale leteli sme z Budapešti. Z Bratislavy či Viedne boli hrozne drahé letenky

@abbey1 tak to by sa mala autorka vyjadrit, kedy chce ist.
@qwert87 tak ale nie je to pravidlo, ze to tak je. Mozno keby si si tu dovcu kupila ako First moment, tak by bola este lacnejsia

minenkaa
22. nov 2025

@anonym_autor le veď 1400€ je dobrá cena za dvoch so všetkým

anonym_d548b0
22. nov 2025

A nemohol by sem dat niekto porovnanie konkretneho hotela a cestovku a zvlast letenka a hotel?

liz_lemon
Autor odpoveď zmazal
slavomira236
22. nov 2025

@anonym_autor teraz v lete sme boli na konci prazdnin na last jv tutecku ja a 2 deti na 11 dnovke za 2700 aj s poistenim..taka ista cena bola aj na 7cku v tom termine len o 6 eur to bolo lacnejsie. Tak sme vzali 11dnovku. Cez seotember boli ceny este lacnejsie no to sme nech eli koli skole

anonym_47d9a3
22. nov 2025
@anonym_d548b0

A nemohol by sem dat niekto porovnanie konkretneho hotela a cestovku a zvlast letenka a hotel?

@anonym_d548b0 však si daj. Ja si vždy dávam potom pre porovnanie a konkrétny hotel + letenka zvlášť a rovnaké služby vzdy vyšli samostatne drahšie

anonym_47d9a3
22. nov 2025
@qwert87

@qwert87 no diky do Budapešti sa trepat

anonym_62d950
22. nov 2025

Baby,co hovorite na Turecko.Rozmyslame nad nim na buduci rok.
Co by ste odporucili.

slavomira236
22. nov 2025
@minenkaa

@anonym_autor le veď 1400€ je dobrá cena za dvoch so všetkým

@minenkaa za mna tato cena je az nizka pre 2 ch ak je to all a 5*hotel a sezona cize jul august.hovori ze pozera najlacnejsie krajiny tak na tunisko by to mohlo byt.

anonym_fca0ac
22. nov 2025

AI na Malorke kupované 2 dní pred odchodom 850€/os. Júl 25

anonym_d548b0
22. nov 2025
@anonym_47d9a3

@anonym_d548b0 však si daj. Ja si vždy dávam potom pre porovnanie a konkrétny hotel + letenka zvlášť a rovnaké služby vzdy vyšli samostatne drahšie

@anonym_47d9a3 no ved ja viem, vzdy ked som si to dala zvlast, tak to vyslo drahsie. Preto sa ich pytam, co hovoria, ze to je lacnejsie, nech daju nejaky priklad.

katkaseiner
22. nov 2025
@anonym_d548b0

@anonym_d548b0 nechodime do hotela, chodime do velkych a krasnych apartmanov, ranajky si kúpime, obed vecera vacsinou bud grilujeme alebo jeme vonku v restauracii. A ano, aj v sezone. Ked si predstavim kolko by ma pre 2+2 stali 2 tyzdne niekde daleko, tak za zlomok ceny to dame. A hoci je to stale vela penazi, nesedime v rezorte. Do rezortov sme chodili ked boli mensie deti, pred kovidom nas tyzden stal 2-2,5 tisica. Teraz tyzden AI minimalne 4-5 tis e, nedajboze by sme chceli dva tyzdne, zo sumy si zbieram sánku este tyzden.

anonym_7e3a10
22. nov 2025

A to kde ste boli za tak malo €? Rozhodujuca je destinacia, uroven hotela a sluzby v nom. My sme boli dvaja v juni v Turecku Belek 5☆hotel UALL 2320€ na 8 dni.

anonym_7e3a10
22. nov 2025
@anonym_62d950

Baby,co hovorite na Turecko.Rozmyslame nad nim na buduci rok.
Co by ste odporucili.

@anonym_62d950 podla toho, kolko chces investovat. My sme boli v TR 6x a jeden hotel lepsi, ako druhy. Chces zoznam? 😀

anonym_62d950
22. nov 2025
@anonym_7e3a10

@anonym_62d950 podla toho, kolko chces investovat. My sme boli v TR 6x a jeden hotel lepsi, ako druhy. Chces zoznam? 😀

@anonym_7e3a10 no to bude obrovska dilema,toto.No podla toho,co som tak pozerala ceny teraz tak do 5000eur max na 1izbu,potrebujeme 2,a iba jul.Aspon 12noci,co som kukala tak vsade som videla len 7noci.

anonym_d548b0
22. nov 2025
@katkaseiner

@anonym_d548b0 nechodime do hotela, chodime do velkych a krasnych apartmanov, ranajky si kúpime, obed vecera vacsinou bud grilujeme alebo jeme vonku v restauracii. A ano, aj v sezone. Ked si predstavim kolko by ma pre 2+2 stali 2 tyzdne niekde daleko, tak za zlomok ceny to dame. A hoci je to stale vela penazi, nesedime v rezorte. Do rezortov sme chodili ked boli mensie deti, pred kovidom nas tyzden stal 2-2,5 tisica. Teraz tyzden AI minimalne 4-5 tis e, nedajboze by sme chceli dva tyzdne, zo sumy si zbieram sánku este tyzden.

@katkaseiner no tak nesedite v rezorte, ale sedite v apartmane, grilujete, predtym musite nakupit, nachystat, potom umyt riad, dakujem pekne. A daj tip, kde stoja krasne velke apartmany a jedlo v restikach zlomok ceny. Dik za tipy.

katkaseiner
23. nov 2025
@anonym_d548b0

@katkaseiner no tak nesedite v rezorte, ale sedite v apartmane, grilujete, predtym musite nakupit, nachystat, potom umyt riad, dakujem pekne. A daj tip, kde stoja krasne velke apartmany a jedlo v restikach zlomok ceny. Dik za tipy.

@anonym_d548b0 tak 2 týždne sa nestravujem 3x denne v restike, ale chodime kade tade, v den relaxu si grilujeme, ved dovolenka nie je len o tom ze sedim v rezorte.Inak tvoja otazka nema vobec jednoznacnu odpoved.Lacno dokaze byt aj v Malage - obed pre 4 s napojmi 27e, nie neslo o mekáč. Resp. kludne lacno aj na Kretev okoli Rethymno a Bali

anonym_ed7ca6
25. nov 2025

Najlacnejsie boli nasi min rok za 660 eur pre dvoch v Bulharsku AI last minute 😂