Kolko vás vyšla letná dovolenka?
Máme možnosť ísť na dovolenku do apartmánu k známym zadarmo. Letenky do danej destinácie ale stoja 1300 eur za celú rodinu. Mne sa to zdá strašne veľa, ale zas zároveň je to náš jediný náklad. Muž hovorí, že ľudia platia za dovolenku oveľa viac. Koľko ste zaplatili toto leto za dovolenku? Prosím napíšte mi len sumu, lokalitu a počet osôb. Pomôže mi to urobiť si obraz. Ďakujem pekne !!
@ksebejka my mame apartman v Bulharsku pri Nesebare okolo 570 tusim na 8 noci + cesta autom lpg okolo 200 (chceli sme letecky, ale tam letenky pre styroch vychadzali okolo 800, tak to radsej minieme este na zastavky v Srbsku), a budeme teda zajednavat este dve noci v Srbsku plus nejake vylety, kaviaren … strava bude zhruba ako doma … ale vyslednu sumu budem vediet az o dva tyzdne 😁 no takze aj tak vam to cenovo vychadza dobre na Kanare tymto sposobom ako mate moznost
Otec bol pred mesiacom v Grecku na 8 noci all inclusive last minute (vecer nasiel, rano isli), za 900€ dvaja
Albánsko 2 dosp.+2 deti na 11 nocí cca. 2500€
@ksebejka zavisi kam mas letiet...vypovedna hodnota je lokacia kde budes
Mallorca - 12 dni, 2 dospelí, 2 malé deti. Letenky 800€, ubytovanie bez stravy 2000€. Keby mám možnosť ako vy, neváham ani minútu.
@barborachors a kolki ste boli? Lebo my sme 5 a za veceru ci obed sme na juhu Talianska nikdy nenechali menej ako 70 eur.
@sherynkamalinka ved snáď lelenky, cestovné....🤦♀️🙄
@alexandra383 tieto sumy samozrejme Európa a pár rokov dozadu🙂 Amerika , Ázia úplne iné pálky 🙂 ale za 340 na Miami tiež nebolo zle ;)
Dovolenku za 1300€ nenájdeš hádam ani na SK.. (len vstupy do aquaparku si zrátaj na 4 osoby)
@fadama Prepáč, z Košíc do Lučenca som ešte neletela , a ani naopak :D
@sherynkamalinka tebe je co dnes, chyba ti niečo? Alebo len potrebuješ byť múdra?
Kto povedal ze z KE do LC ?
Z NL do Bratislavy z tade do LC a z tade do KE a späť 🙄
@matago tak autom aj nás 1000eur, 3 dospelí, či už Taliansko alebo Chorvátsko
@kvetinka75 Tak asi časy lacných leteniek skončili. Čakali sme na lacnejšie letenky v auguste do Dánska, a boli sme radi, že vyšli pre dvoch len cca 230 eur.
Turecko, 2 tyzdne all in , 2dospely & dieta, 2300
@matago to netuším, teraz sa nechystám nikam letieť, tak nesledujem. Dcéra má kúpenú letenku do Talianska 120 eur. Ale je sezona, tak cena je vyššia. Ale stále v pohode. Chodia mi nejaké reklamy na lacné letenky ale nepátram koľko by ma vyšla na koniec, ako som spomínala, teraz sa nikam nechystám ísť.
@kvetinka75 pravidelne kupujem spiatočnú letenku Praha-Zadar za 100 €, nie všetky destinácie sú za masaker. Aj teraz do toho Neapola je letenka tá najlacnejšia položka, cesta tam/nazad pre dvoch vychádza v prepočte na cca 240 €...
@kvetinka75 dcéra ide do Talianska , Bari, budúci týždeň, a letenka ju vyšla 120 EUR.
@ksebejka akurát sme sa bavili s taxikári, nejde na dv lebo ich cesta a úbytkom bežne na týždeň pre 4roch vyjde cca 3-4t. Tak som mu povedala ze nás vyjde týždeň 1200 teraz a cesta rátam cca 200eur max. T to nebude aj kedcdi tie vecere/obedy zabezpecim sama. Ťažko sa to porovnáva, záleží kam a co ;)
@yoxinka tak vo februári áno. Ale nie cez sezonu. Mimo sezony a čím neskorší termín tým lacnejšie.

@ksebejka Taliansko, Juh, 4 dni cca 400 eur so všetkým. Dve noci v 3* hoteli, jedna v 4*. Jedli sme len v restauraciach alebo hoteloch a navštívili sme Toskánsko. Polka nákladov na cestu preplatena firmou. Ja nechodim na drahe dovolenky, ja som z tych, že si radsej kúpim haraburdy do domu alebo handry. Nechce sa mi cely rok zit ako chudak, aby som mohla za tyzden rozbit bank a minat na jednom mieste hlava nehlava šialené sumy.