Kolko vás vyšla letná dovolenka?
Máme možnosť ísť na dovolenku do apartmánu k známym zadarmo. Letenky do danej destinácie ale stoja 1300 eur za celú rodinu. Mne sa to zdá strašne veľa, ale zas zároveň je to náš jediný náklad. Muž hovorí, že ľudia platia za dovolenku oveľa viac. Koľko ste zaplatili toto leto za dovolenku? Prosím napíšte mi len sumu, lokalitu a počet osôb. Pomôže mi to urobiť si obraz. Ďakujem pekne !!
@fadama ale ved si napisala toto:
Kosice/Lučenec
cca 1700e (3os.)žiadny all inclusive 🤣🤣
Plus strava
tak ako mam z toho zistit kam si vlastne letela? Vyzera to, akoby si pisala za cestu plus pobyt košice - lučenec..
@sherynkamalinka ved vsetke tu píšu kde idu. Nepíšu aj z kade 🤣 Tak jasne ze som napísala kde idem(e)
Netreba hneď byť múdry 😁
Kanare v maji na tyzden-cca 1500 pre dvoch s dvojrocnym synom. Francuzsko v juni na mesiac-cca 3000 pre dve osoby s dietatom. Nemecko v juli na 5 dni pre dve osoby s dietatom-cca 900. Chcem tym len povedat, ze kolko koho co vyslo je pre vas uplne bezpredmetne. Ano, letenky su v sezone deahsie, ale ked neplatite za ubytko, co je castokrat najvacsia polozka, brutalne sa to oplati.
Ale inak nás aj dovolenka na svk síce 10 dní a pre 4 vyšla takmer na cca 1600e
@fadama ale aj ja som sa na tom Lucenci zasmiala, lebo tak vacsina dievcat ide zo Slovenska, ty si nenapisala, ze letecky najskor, sice si napisala destinaciu, ale je ine ist z Ba do Lucenca alebo z New Yorku, ale tak zrejme ides pozriet rodinu, aj ubytovanie platis, ci to je cisto cesta letecky?
Ak ťa to namotivuje ísť... 😀 my platíme cca tisícku na deň 😅
@laurita285 😁👍 a to este zdaleka nie je strop 😁
Grecko, 2 osoby na 7 dni, 3300E.
@belllinka ubyt a cesta.... jedlo nafasované z domova...😂😁😂... nie sme nároční 👍
Boli sme v júni na Tenerife 3 dospelý plus dieťa letenky 1040 apartmán 10 min od oceánu s dvomi kúpeľňami a spálňami, obývačkou a terasou -400 eur na 7 dní. jedlo plus vstupy ako ponorka/ lanovka/ Lorro park,/ plavba loďou, požičanie auta+ poistka....ďalších 1500 s tým, že jedli sme len v reštauráciách. na pláži sme moc neležali, ale videli celý ostrov so zazitkami.

@kvetinka75
Jasné 🙂.