icon

Kvalitná dovolenka

10. mar 2022

Ahojte chcem dať priateľovi k narodeninám dovolenku...obaja tvrdo pracujeme tak nám chcem dopriať niečo lepšie/luxusnejšie. Poznáte nejakú fajn destináciu? Nemusí to byť blízko radi cestujeme a sme zvyknutí na dlhšie lety. Chcela by som ísť asi tak na tri týždne niekam takže aby to nebola stále len pláž a hotel ale aby sa tam dalo robiť aj niečo iné niečo dobrodružnejšie. Ďakujem za každú radu 😊😊

tenerifka
10. mar 2022

Mexiko, uplny ideal

belllinka
10. mar 2022

nebol by radšej, ak by ste ju vybrali spolu? Či má rád prekvapenia?

autor
10. mar 2022

@tenerifka hmm to neznie zle 😄 veľa som premýšľala ale veru Mexiko mi nenapadlo. Ďakujem zistím si viac o tom

autor
10. mar 2022

@belllinka áno má rád prekvapenia 😊 ale určite nebudem rezervovať bez jeho vedomia 🙂 ale hľadám nejaké dobré typy

tenerifka
10. mar 2022

Pozri Maysku rivieru-prilet do Cancunu, ubytovanie niekde v Akumal/Tulum, a odtial vylety po okoli na vlastnu past-Chitchen itza, Coba, cenotes, Cozumel, Xcaret.......kopec aktivit vsade

miadi
10. mar 2022

Atlantis Bahamas vodny park smyklavka so zralokmy plavanie s prasiatkom 🤣

autor
10. mar 2022

@tenerifka pozerám a naozaj sa mi to páči to je asi niečo pre nás 😄 premyslím si to ale oslovilo ma to. Ďakujem 💗

denden77
10. mar 2022

ja som takto dostala poznavacku na Kube ❤

autor
10. mar 2022

@miadi to vyzerá super ale či je tam toho viac na dlhšiu dobu 😄😄

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
10. mar 2022

@denden77 super 💗 keď sa dvaja dobre poznajú a cestujú veľa tak už presne vedia čo chcú 😄

miadi
10. mar 2022

Ja som v mexiku zila aj bola na vsetkych spomenutych miestach ale uz tam moc nemam chut ist aj ked je to krasna krajina fascinujuca.. ale kriminalita tam teraz velmi velmi stupla ( nasilne vrazdy aj cudzincou) takze mam mix pocit ci odporucit . Na Kube je bezpecnejsie ale horsie jedlo a sluzby. Ale pre bezdetnych ok. Luxus tam ale tazko najdes mozno Royalton adults only ..

autor
Autor odpoveď zmazal
autor
10. mar 2022

@miadi mňa to Mexiko oslovilo ale samozrejme ešte budem hľadať. A myslím si že keby sme išli do nejakého hotelového rezortu tak to tam nebude také hrozné stať sa môže hocičo hocikde 🙂 Kuba neviem to som pozerala a nejako ma to neoslovilo 🙂

jana_eyre_2
Autor odpoveď zmazal
miadi
10. mar 2022

Bahamy tak na tyzden.. co tak Dubai? Alebo Hawaii tam mas niekolko ostrovov kazdy mà inu plaz. A kedy vlastne chces ist? Ak v lete aj usa 🇺🇸 mà pekne plaze a vselico zaujimave., Aj ked to Mexico mà asi viac historickych monumentou. Akurat dosiel chlapik do rezortu v Xcaret a odbachol 2 kanadanou. Ale zas ked som tam zila tak sa mi nikdy nic zle nestalo ale story co som si tam vypocula od znamych..

autor
10. mar 2022

@miadi asi o mesiac cca chceme ísť 🙂 uvidím ešte si to premyslím ale USA nás nikdy nelákalo my sme skôr na iné 😄

miadi
10. mar 2022

Tak na cancun nechod ten je plny Americanou 😆aj Tulum. Pozri este Aziu

autor
10. mar 2022

@miadi Cancun sa mi práve páči 😄 američania mi vôbec nevadia len píšem že dovolenka v Amerike skôr nie pre nás 😄

mimi3008
10. mar 2022

Thaisko

akbara77
10. mar 2022

California....za mňa.top!Ale bol.to.poznavaci.zajazd

jasminka22
10. mar 2022

Tiez odporucam Thajsko, Kho Lipe, Pi pi, Kho Samet, da sa preletiet na rozne ostrova v Andamanskom mori alebo Thajskom zalive

mimi3008
10. mar 2022

@jasminka22 My sme boli na Phukete, nezabudnutelny zazitok☺️
Ale treba si pozriet, v ktorej oblasti maju kedy ake obdobie (dazdov, sucha...)

andrejka1974
10. mar 2022

Nám sa páčila Dominikánska republika ale aj Malé Divy

lenuska9999
10. mar 2022

Tulum, Mexiko. Úplne super, tiež som bola 3 týždne