Kvalitná dovolenka
Ahojte chcem dať priateľovi k narodeninám dovolenku...obaja tvrdo pracujeme tak nám chcem dopriať niečo lepšie/luxusnejšie. Poznáte nejakú fajn destináciu? Nemusí to byť blízko radi cestujeme a sme zvyknutí na dlhšie lety. Chcela by som ísť asi tak na tri týždne niekam takže aby to nebola stále len pláž a hotel ale aby sa tam dalo robiť aj niečo iné niečo dobrodružnejšie. Ďakujem za každú radu 😊😊
nebol by radšej, ak by ste ju vybrali spolu? Či má rád prekvapenia?
@tenerifka hmm to neznie zle 😄 veľa som premýšľala ale veru Mexiko mi nenapadlo. Ďakujem zistím si viac o tom
@belllinka áno má rád prekvapenia 😊 ale určite nebudem rezervovať bez jeho vedomia 🙂 ale hľadám nejaké dobré typy
Pozri Maysku rivieru-prilet do Cancunu, ubytovanie niekde v Akumal/Tulum, a odtial vylety po okoli na vlastnu past-Chitchen itza, Coba, cenotes, Cozumel, Xcaret.......kopec aktivit vsade
@tenerifka pozerám a naozaj sa mi to páči to je asi niečo pre nás 😄 premyslím si to ale oslovilo ma to. Ďakujem 💗
ja som takto dostala poznavacku na Kube ❤
@miadi to vyzerá super ale či je tam toho viac na dlhšiu dobu 😄😄
@denden77 super 💗 keď sa dvaja dobre poznajú a cestujú veľa tak už presne vedia čo chcú 😄
Ja som v mexiku zila aj bola na vsetkych spomenutych miestach ale uz tam moc nemam chut ist aj ked je to krasna krajina fascinujuca.. ale kriminalita tam teraz velmi velmi stupla ( nasilne vrazdy aj cudzincou) takze mam mix pocit ci odporucit . Na Kube je bezpecnejsie ale horsie jedlo a sluzby. Ale pre bezdetnych ok. Luxus tam ale tazko najdes mozno Royalton adults only ..
@miadi mňa to Mexiko oslovilo ale samozrejme ešte budem hľadať. A myslím si že keby sme išli do nejakého hotelového rezortu tak to tam nebude také hrozné stať sa môže hocičo hocikde 🙂 Kuba neviem to som pozerala a nejako ma to neoslovilo 🙂
Bahamy tak na tyzden.. co tak Dubai? Alebo Hawaii tam mas niekolko ostrovov kazdy mà inu plaz. A kedy vlastne chces ist? Ak v lete aj usa 🇺🇸 mà pekne plaze a vselico zaujimave., Aj ked to Mexico mà asi viac historickych monumentou. Akurat dosiel chlapik do rezortu v Xcaret a odbachol 2 kanadanou. Ale zas ked som tam zila tak sa mi nikdy nic zle nestalo ale story co som si tam vypocula od znamych..
@miadi asi o mesiac cca chceme ísť 🙂 uvidím ešte si to premyslím ale USA nás nikdy nelákalo my sme skôr na iné 😄
Tak na cancun nechod ten je plny Americanou 😆aj Tulum. Pozri este Aziu
@miadi Cancun sa mi práve páči 😄 američania mi vôbec nevadia len píšem že dovolenka v Amerike skôr nie pre nás 😄
Thaisko
California....za mňa.top!Ale bol.to.poznavaci.zajazd
Tiez odporucam Thajsko, Kho Lipe, Pi pi, Kho Samet, da sa preletiet na rozne ostrova v Andamanskom mori alebo Thajskom zalive
@jasminka22 My sme boli na Phukete, nezabudnutelny zazitok☺️
Ale treba si pozriet, v ktorej oblasti maju kedy ake obdobie (dazdov, sucha...)
Nám sa páčila Dominikánska republika ale aj Malé Divy
Tulum, Mexiko. Úplne super, tiež som bola 3 týždne

Mexiko, uplny ideal