icon

Letecká dovolenka 2023 s 9-ročným synom a ročnou dcérou

ell3
24. júl 2022

Ahojte, chcela by som Vás veľmi pekne poprosiť o radu. Tento rok na dovolenku nejdeme, nakoľko sa nám narodila v máji dcéra. Plánovali sme ísť ešte pred pôrodom ale mala som zdravotne komplikácie takze sme nikam nešli.
Synovi to už dlho sľubujeme, že pôjdeme k moru. Preto sme si povedali že budúci rok pôjdeme. To už bude dcérka väčšia a myslím že to bude lepšie. Chcela by som, či by ste mi nevedeli odporučiť destináciu kam by sme išli letecky. Osobne by som išla asi len do Európy…nakoľko sa bojím že v exotike môžme dostať nejaké črevné ťažkosti…ale nechám si poradiť. Bolo by fajn keby pri hoteli bol aj bazén pre malé detičky, pripadne tobogany pre staršieho.

Čo by ste odporučili z vlastných skúsenosti, na čo dávať pozor, pripadne čo ste zabudli zobrať a chýbalo Vám. Ďakujem za každú radu.

sandri
24. júl 2022

V prvom rade ti odporucim riesit dovolenku na leto 2023 najskor v zime. Teraz ti nikto nevie povedat, co bude (politika, vojna, covid, inflacia, atd...). Ked kupis dovolenku v decembri/januari, vies chytit velmi dobru cenu, lebo byvaju first moment zlavy. Co sa tyka destinacie - za mna pre male dieta je top Turecko v porovnani cena/sluzby. Maju to tam pre deti skutocne vymakane - bazeny prekryte clonou, aby na deti nepieklo slnko, bohaty program, tobogany... Ak vyslovene trvas na Europe, mne sa pacilo na Korfu, hotel Labranda Sandy Beach. Ked sme cestovali d takto malymi detmi, moja podmienka bola, aby bol hotel co najblizsie k letisku - lebo ta cesta autobusom z letiska do hotela s malym unudenym dietatom bola nekonecna.

ell3
autor
24. júl 2022

@sandri Dakujem

mon1806
10. jan 2023

@ell3 ahoj ako to máte s dovolenkou ? Ja mám doma 6 ročného a 9 mesacnu na dovolenku by sme aj chceli ísť synovi sme sľúbili tiež že znovu pôjdeme máme vybraté IRENE PALACE RHODOS ale tiež mám strach a stal malou letieť ,aby nevystrajala a pod chceli by sme v JUni