Leto 2016
Maminky, poradte... začínam rozmýšlat nad dovolenkou na budúce leto... myslela som, že využijem nejaký first moment , kedže sme 5 členná rodina.. lasty moc nie sú pre nás... ale... kedže je momentálne taká situácia v celej europe aká je, neviem, či risknút niečo bookovat takto dopredu... rozmýšlala som nad bulharskom, ale mám obavu, či to bude dobrá volba... emigranti sú bohužial dost velká problematika asi už všade.. ako by ste riešili, alebo ako budete riešit dovolenku ... idete využítat first momenty, alebo počkáte do leta, aká bude situácia? dakujem.. 🙂
napr. Cactus beach, Dessole Doplphin Beach na Kréte. na Korfu Aquis Sandy Beach, Attika, na Rhodose Alfa Beach, Irene Palace napr.. Cestovky Kartago, Koala, Fischer..
@nemezys kalkulaciu som si robila cez internet a viac krat a kartago mi lepsie nevyslo. Na strankach hydrotouru sa mi paci, ze maju pri kalkulacii zajazdu jasne uvedene o aky typ izby sa jedna (superior, so zdielanym bazenom, standard, ...).
Od dobrej a serioznej cestovky ocakavam okrem dobrej webovej stranky aj solidne zvladnuty a prehladny internetovy predaj, co je u niektorych nasich cestoviek fakt bieda.
niektore cestovky maju fakt biedny internetovy predaj, preto radsej chodim priamo do cestovky, tam mi vedia najlepsie poradit
baby prosim vas neboli ste niektora v Taliansku- kemping Fontanelle??
ja vam mozem prispiet recenziou na Bulharsko- boli sme minuly rok a parada 🙂
boli sme v orli- je to ten starsi-vysoky. Ale zariadenie bolo fajn, takmer to iste co v astorii. Kedze to je spojene vsetko bolo spolu... vstupna hala, jedalen, bazen. Takze sa naozaj vyuziva vsetko z toho 4* hotela. Co sa stravy tyka naparadu 🙂 velikansky vyber i ked bolo kazdy den takmer to iste ale dalo sa vybrat podla mna emoticon vecere boli vzdy aj nejake speciality. A personal ma velmi prekvapil... vsetko mlady ludia a naozaj mily... snazili sa rozpravat v slovencine/cestine. Maleho sa pytali na meno a dokonca si ho nadruhy den aj pamatali coz mna velmi prekvapilo lebo v ani v slovenskom hoteli sa nam to este nestalo.... byvali sme na 5poschodi z myslim 10. Na vytah sa necakalo dlho- normalne ako vo velkych panelakoch takze pohodka. Boli sme orientovany do ulice, ale kedze boli plastove okna v pohode nebol pocut velky hluk... tak normalne- ved je to centrum pobrezia s tym treba ratat ;) co sa tyka hotela asi vsetko ok vsade cistucko 🙂 od plaze je iba cez promenadu... k hotelu su aj lehatka s plazovym barom- no v poslednej liinii lehatok ostatne za priplatok a bar bol len malilinky kde bolo pivo;voda a vinea ale stacilo ako zaklad kedze hotel bol na skok 🙂 a co sa tyka celkovo ako stredisko tiez super 🙂 kazdy vecer bolo kam ist
isli sme cez CK Solvex
@jamnicka suhlasim s tebou, ja to tiez vzdy radsej tak riesim..
My uz mame kúpenú dovolenku do Bulharska ,tiež sme rozmýšľali ze ako bude ale to by sme sa nikam nepohli nikdy,uz nech je leto 🙂
Chcem ist k moru ,ale neviem kam Poradte ... Chodili sme do Tutecka ,ale teraz ????? neviem ,neviem Pozerám Krétu Rodos ale popravde, nie sú tak dobré služby, ani vybavené hotely tak .ako v Turecku a cenovo rovnako ak nie drahšie . Pláž sa mi tiež nepáči . No mám dilemu . Autom určite nechceme íst .
skus opacnym smerom-spanielsko-andaluzia,mallorca,menorca,kanarske,taliansko,sardinia....
Ahojte žienky, ak cestujete do zahraničia viac ako len raz do roka, je lacnejšie si uzatvoriť celoročné cestovné poistenie ako vždy pred vycestovaním, pri rodine s 2 deťmi to vychádza od 1 Eura na mesiac.
Ahoj žienky , tak mi uz mame kupenu dovolenku do turecka cela velka rodina 8 dospelich a 8 deti ale mam obavi ake to tam bude koli sutuacii co je teraz vo svete 😨 aj ked na druhej strane sa strasne tesime lebo sme uz dva roky neboli pri mori lebo sme nechceli ist s malym babom 😉
Vy by ste sli do Turecka ????
@katarinakatka Kati, uprimne. Ja nie. Som zvedava na dalsie odpovede.
Ja pisem za nas ako rodinu ani my nie Turecko
@katarinakatka ano my ideme
@vika35 tak niesom v tom sama 🙂 🙂 🙂
@katarinakatka za mna asi tiez nie. I ked turecko aj egypt su krasne a zaujimave krajiny s detmi by som tam urcite teraz nesla. Ale tak zalezi na kazdom. My sme boli minuly rok v bulharsku a tento asi taliansko
My sme to teda poriešili ešte v januári, Taliansko camp Marina di Venezia, nie je to daleko a pojdeme autom.... 🙂 tak dúfam, že sa v taliansku nejako extra neskomplikuje situácia do leta ....
Ja určite odporúčam moje milované Taliansko. Určite tam žiadni utečenci nehrozia 🙂. Bola som tam dokonca minulý rok koncom leta úplne na juhu medzi kalábriou a sicíliou, ked to "vraj bolo najhorsie podla nasich správ :D", a absolútne nič sa nedialo, len vynikajúca 3 týždňová oddychová dovolenka.
Ak by bol niekto zvedavý, detaily a zážitky z tejto dovolenky som popísala na mojom blogu: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-v-kalabrii-2015-nase-zazitky-z-juzneho-talianska/
http://www.dovolenka-pri-mori.sk/tipy-na-vylety-kalabria-sicilia-juzne-taliansko/
@oli_ vsak v mediach velmi radi prikresluju, ale taliansko je dobra destinacia, rada tam chodim 🙂
@miroslava21 ahoj,čítala som,že robíš v cestovke..mohla by si mi prosím ťa poradiť nejaký dobrý LM do Grécka alebo Turecka?Pozerám práve Cactus Beach,myslíś že je to dobrý hotel?Ďakujem veľmi pekne😊

vsak je vela cestoviek, treba pozriet