Má dovolenka pri mori zdravotné pozitíva?
Dobrý večer. Len tak polemizujem, má dovolenka pri mori v Chorvátsku/Taliansku naozaj také zdravotné pozitíva? Nedalo by sa to nahradiť napr opakovanou návštevou soľnej jaskyne?
Áno kedysi to bola vzácnosť,keď sme ešte v noci chodili kôli tomu že v aute nebola klíma,ale dnes sme sa tak doma rozprávali a zhodli,že či to naozaj za to stojí cárať sa jeden deň tam a jeden naspäť,len aby sme týždeň ležali pri mori. Že by sme išli len niekam na Oravu,odtiaľ sa dá ísť aj do Poľska,aj každý deň výlet niekam po okolí.
Aký máte na to názor?
Áno pomáha chodíme na celé dva mesiace . Na kožu dýchacie tráviace reuma aj psychickej pohode pomáha. Manžel nemá toľko voľná tak lieta za nami ...je to o prioritách odporúčam ale pozor na preplnené pláže treba dobe zvážiť kde ja odporúčam loďku na ostrov
Samozrejme, že má. Chodili sme od malička detí aj najmä tomu, že syn bol alergik. Síce na prvej dovolenke ochorel a boli to stresy, ale prešlo mu rýchlo a užili sme si ešte dosýta more aj výlety a celý rok bol zdravotne oveľa lepšie. Od vtedy sme chodili každý rok a na odporučenie lekárky sme chodili sa skoro ráno prechádzať popri mori. Vraj vtedy má morský vzduch najlepšie zdravotné účinky.
My chodíme k moru asi raz za 4roky. Chodíme kade , tade, aj zimné lyžovačky. Ale ja ako alergička cítim rozdiel. Aj napriek tomu, že beriem lieky, som zahlienena, ale tam vrecko ku nevidím celý pobyt. Keď sa vrátim, hneď mám

@lenuska9999 z ke do chorvatska 20 eur? Mozno v zime. Akurat dnes som pozerala letenky.pre 4 , v juli 520 eur bez batoziny
@terina25 to neviem koľko stoja teraz, ja to veľmi nesledujem . Len asi v marci na mňa vybehli letenky za 20 e, ale my do Chorvatska nechodíme , tak ako vravím, nesledujem to. Môže byt, že v lete sú drahšie