icon

Má niekto zaplatenú dovolenku na jún?

lussyaweiss
29. mar 2020

Chcela by som sa opytat ci ma niekto zaplatenu dovolenku na jun a ako k Vam pristupuju cestovne agentury ci cakate do terminu alebo stornujete.

yanni
2. apr 2020

Baby, zabudnite. Experti hovoria, ze minimalne rok bude trvat, pokym sa z tohto svet dostane. My sme mali naplanovany uz cely rok. Vsetko sme zrusili, eltenky, hotely. Ked bude lepsie, vzdy sa da zabukovat nanovo. Popripade ozelieme tento rok dovolenku uplne.

kittykat22
2. apr 2020

@lussyaweiss nie jul = zle som napisala, mali sme to na jun 🙄

kittykat22
2. apr 2020

@yanni experti hovoria ze rok 👍🙂 cina a korea uz rusia karantenu a vracaju sa do normalneho zivota po 4 mesiacoch, a my to tu budeme riesit rok. Niektore ostrovy neboli postihnute koronavirusom, niektore maju malo chorych, nie je dovod aby ich neotvorili.

yanni
2. apr 2020

@kittykat22 ano vracaju. Ale ak si nepostrehla, akonahle otvorili skoly a vsetko ostatne (cize vratili sa do normalneho zivota) zacal pocet nakazenych zase stupat. A takto to pojde este dlho.

kittykat22
2. apr 2020

@yanni kecas

lussyaweiss
autor
2. apr 2020

@yanni aky experti? Precitajte si ,,pravda,, teraz som citala bolo to aktualizovane pred dvoma dnami podla vsetkeho letna sezona zacne od septembra ako zajazdy cyprus,turecko a podobne ... ako spanielsko,usa,ci taliansko nebude mozne ...

lussyaweiss
autor
2. apr 2020

@kittykat22 presun si to na september .. v septembri je tam este super horuco kazdy rok chodim do grecka v oktobri uz len do thessalonik sa zabavit ked mame vyrocie 😉

lussyaweiss
autor
2. apr 2020

Ludia uz nezacali letnu sezonu riesit ale jessennu a mi presuvame termin tiez na zaciatok septembra 🙂👌

lussyaweiss
autor
2. apr 2020

@jaja20 aj mi pojdemeeee hoci nie v juni ale dufam ze v septembri uz ano preto sa chcu urobit radikalne opatrenia na mesiac aby sme leto nemali az tak ohrozene 🙂

kittykat22
2. apr 2020

@lussyaweiss nemozem, ide mi dieta do 1 triedy 🙄

vamajka
2. apr 2020

@martinaf154 my mame cez zlavomat zaplatenu dovolenku na Slovensku na presny termin pocas velkonocnych sviatkov a uz nam napisali, ze voucher nam menia na otvoreny a mozeme ho vyuzit kedykolvek po skonceni tejto hroznej situacie

martinaf154
3. apr 2020

@vamajka mysim ze ked mate termin uz na velku noc tak vam odpisali, kedze my mame az koniec jula tak asi cakaju co bude dovtedy

jaja20
3. apr 2020

@vamajka S dovolenkou na Slovensku to nie až taký problém ako si zahraničnou...tam museli cestovky zaplatiť už nejaké zálohy za hotely a leteckú prepravu...

meluela
3. apr 2020

@lussyaweiss no v juni ani nahodou sa nebude dat letiet do Turecka a ani na jesen, to uz rovno hladaj najvyhodnejsi sposob storna. Btw, budes rada ak vobec dalsie leto sa bude niekam lietat.

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@meluela ja sa toho neobavam vraj sa zacne dovolenkovat od jesene cize menime termin virus tu tak dlho nemoze byt pri ohrozenych krajin mozno ano ale bude sa pustat kde niesu krajiny ohrozene uz som si o tom precitala...a keby nahodou tento rok nic davame si dovolenku na poukaz a vyuzijeme vtedy ked mozme...

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@meluela a cestovky si zmenili podmienky storna vela ludom sa nic nevratilo...cize ja to stornom riesit urcite nebudem

maminkasisa
3. apr 2020

@lussyaweiss ako sa zmenili podmienky storna?

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@maminkasisa dnes som to citala ... co ludia pisali na stranke invia na fb a tam napisali ze cestovka si zmenila podmienky... a za dovolenku nic nevratili strhli si celu sumu... vraj ich upozornili na to ze maju pockat kym to oni zrusia a tak tym padom by im peniaze vratili...

maminkasisa
3. apr 2020

@lussyaweiss raz ked podpises zmluvu, tak sa hadam nezmenia podmienky, to kde sme....

cukroska
3. apr 2020

@heidy222 a keby sa stal zázrak (co sa žiaľ nestane) išli by ste?

cukroska
3. apr 2020

@lussyaweiss tento rok? Neverím... Tento rok môže každý zabudnúť na dovolenky.. Max. pri všetkej viere ak by sa stal zázrak... Toto sa netýka jednej krajiny..

meluela
3. apr 2020

@lussyaweiss no, chcela by som mat tvoj optimizmus 🙂 podmienky storna neviem ake su, ja riesim len letenky co som kupovala priamo u dopravcu, tam sa da bud presunut alebo ked zrusia let tak by mali vratit peniaze ak zatial neskrachuju

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@meluela pravdaze isla by som ... a niesom jedina 1000cky ludi je na fb co pisu ze nech to skonci aby sa mohlo ist k moru a ja som snimi ...vlada ked pusti tak bude vediet preco pusta..

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@lussyaweiss my si tiez presuvame na september tam to skorej vidim... a ak nie tak potom klasika november grecko na len poflakat a druhy rok tam kde by sme nesli tento rok ...

heidy222
3. apr 2020

@cukroska hej, Isla by som pretoze som lekarka, zijem v Nemecku kde toho mame na kazdom kroku, 80% zdravotnikov to Tak ci Tak dostane, plus ja mam podozrenie ze som to uz mala.

vamajka
3. apr 2020

@lussyaweiss prave preto, ze ludia nonstop migruju z krajiny do krajiny tak mmame tuto pandemiu. Preboha to nevydrzite sediet doma na riti alebo co?

jaja20
3. apr 2020

@vamajka Toto by si mala vycitať ludom,ktorí pracujú v zahraničí,napr.opatrovatelkam alebo kamionistom,a nie ľuďom,ktorí chodia raz za rok na dovolenku...Takisto sa pozri na hnusnych špinavých migrantov bez základných hygienických navykov,ktorých do Európy ťahá trápna Merkelova a ostatní šašovia z Európskej únie... ☹️

cukroska
3. apr 2020

@heidy222 tak ok

lussyaweiss
autor
3. apr 2020

@vamajka prepacte ale nie nebudem sediet na zadku ... leto je len raz ... a ked mozme ist tak vedia preco tie hranice otvoria ...su aj horsie choroby ako covid19