icon

Maledivy alebo Dominikánska republika: Aké je tam v januári počasie?

12. aug 2024

Boli ste niekto? Aké bolo počasie?

andrejka1974
12. aug 2024

My sme boli v dominikanskej vo februári a na malých divoch koncom apríla a v obidvoch bolo super v týchto destináciach sa odporúča do konca mája počasie tam býva stále rovnaké okolo 30 stupňov a voda mala na divoch okolo 26 stupňov určite je to jedno kde len záleží ako máte rada lety pretože na malé divy sme leteli šesť hodín s prestupom a do dominikanskej samotný let trvá 10 hodín bez prestupu čo je na jeden sup dosť hodín ale zvládli sme oboje v pohode a počasie občas búrka ale hneď po nej rovnaké teplo a obe destinácie sú nádherne

autor
12. aug 2024

@andrejka1974 áno určite by sme boli radšej za priame lety tak skôr ta dominikanska.. už teraz sa teším 🥰 môžem sa spýtať v akej časti ste boli vy?

lakebabe
12. aug 2024

My tiež chceme ísť po novom roku niekde, bud Dominikánska alebo Mexiko alebo Kuba. Len tiež neviem aké mam čakať počasie, v januári sme v nikde z týchto krajin neboli , nech tam celú dovolenku neprší

3princezne
12. aug 2024

Boli sme cez Silvestra na Maledivach, pocasie nadherne, kupacia dovolenka to bola

patta89
12. aug 2024

My sme boli minuleho roku v januari v Dominikanskej a bolo tam uzastne...Boli sme v Punta Cana 🙂

vanessa0311
12. aug 2024

Mi sme taktiež koncom januára boli v D.R v punta cana a počasie bolo úžasné. Jeden deň trochu spŕchlo a fukalo ale potom sa vyjasnilo. Počasie bolo príjemné teplo žiadne extreme teploty. Hneď by som išla znovu.

tenerifka
12. aug 2024

Mne bolo v DR zaciatkom marca zima, more chladnejsie a vecer som nosila sveter. Koncom novembra bolo ok, ale more tiez nebolo ako polievka. V juni tam bolo perfektne.
Na Maldivy (prosim zeny, aby nepisali Male divy, lebo taka krajina neexistuje a neda sa to citat), sa da ist po cely rok, je tam vzdy super, more stale teplucke, ale v prvych 4 mesiacoch v roku je priezracnejsie more a lepsie snorchlovanie, kedze menej prsi. V mesiacoch august a september mozu prist monzunove dazde (a aj nemusia).
My sme si Maldivy uzili aj v decembri, aj v juni, aj v juli....

lallla
17. dec 2025

ahojte , tiez mam otázku. Citaka som, ze Kuba, Dominika je v januari chladno? My sme teplomilni, nie otuzilci. Ake mate skusenosti. Mame totiz moznost ist na dv iba v januari

patta89
17. dec 2025
@lallla

ahojte , tiez mam otázku. Citaka som, ze Kuba, Dominika je v januari chladno? My sme teplomilni, nie otuzilci. Ake mate skusenosti. Mame totiz moznost ist na dv iba v januari

@lallla My sme boli v r. 2023 v Dominikanskej v januari a bolo horuco...Tiez ideme teraz v januari znova do Dominikanskej

lallla
17. dec 2025
@patta89

@lallla My sme boli v r. 2023 v Dominikanskej v januari a bolo horuco...Tiez ideme teraz v januari znova do Dominikanskej

@patta89 jasne, len pre kazdeho je to ine, niekomu je horúco 27 st., niekomu az nad 30.

matkahelka
17. dec 2025
@lallla

@patta89 jasne, len pre kazdeho je to ine, niekomu je horúco 27 st., niekomu az nad 30.

@lallla v DR v januari nebudete mat 30 stupnov, ani vo februari. my sme boli na konci februara a ziadne horucavy neboli, more svieze (na saone vyhriate more, ale tam je dlho plytcina). zimomrivejsie baby a deti boli bezne na veceri v svetrikoch alebo mikinach. domaci chodili normalne v dlhych nohaviciach a hrubych bundach- nemyslim personal hotela, ale normalne domaci v meste.

lallla
17. dec 2025
@matkahelka

@lallla v DR v januari nebudete mat 30 stupnov, ani vo februari. my sme boli na konci februara a ziadne horucavy neboli, more svieze (na saone vyhriate more, ale tam je dlho plytcina). zimomrivejsie baby a deti boli bezne na veceri v svetrikoch alebo mikinach. domaci chodili normalne v dlhych nohaviciach a hrubych bundach- nemyslim personal hotela, ale normalne domaci v meste.

@matkahelka zaujimave, vzdy som bola v tom, ze je tam teplo pocas nasej zimy. Boli sme takto v zime v mexiku v Cancune a tam bolo fakt horuco.

patta89
17. dec 2025
@lallla

@lallla my sme tam mali v januari 30°C a sveter sme nemali obleceny ani raz, ani nohavice...a to sme boli s 3 rocnym chlapcom

matkahelka
17. dec 2025
@lallla

@matkahelka zaujimave, vzdy som bola v tom, ze je tam teplo pocas nasej zimy. Boli sme takto v zime v mexiku v Cancune a tam bolo fakt horuco.

@lallla presne tak, je tam TEPLO. nie horuco. to pisem na margo toho, co si pisala, ze kazdy ma ine vnimanie teploty. nad 30 stupnov tam mat nebudete a pre mna to je teplo a nie horuco.

tenerifka
17. dec 2025
@lallla

@lallla v januari radsej Bayahibe v DR.... Na Kubu zabudni, za posledny rok je to uplna bieda, a bude horsie...

lallla
18. dec 2025
@matkahelka

@lallla presne tak, je tam TEPLO. nie horuco. to pisem na margo toho, co si pisala, ze kazdy ma ine vnimanie teploty. nad 30 stupnov tam mat nebudete a pre mna to je teplo a nie horuco.

@matkahelka ved prave, ze mexiko mi pride polohou podobne, preto som prekvapená. tam bolo horuco a hrozne vlhko, ale ak by som mala v exotike nosit sveter a dlhe gste tak to je fakt na prd