icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

mishellka87
16. júl 2013

@namornicka u nas je takisto top muro, je to dlha, siroka plaz uplne idealna pre rodinu s detmi, aj ked tam byva casto horsie pocasie ako napr.v okolo hlavneho mesta, kedze Alcudia je obklopena kopcami. my sa chystame tiez este pravdepodobne prvy septembrovy tyzden, tentokrat s detmi 😎

mishellka87
16. júl 2013

@angua27 autosedacky sapoziciavaju priamo v autopozicovni 🙂

mishellka87
16. júl 2013

@pralinkaaa samozrejme cez net...

namornicka
16. júl 2013

My ideme až koncom júla, už sa teším. Ubytujeme sa v prenajatom domčeku, nakúpime v potravinách jedlo a budeme si variť jednoduché jedlá. Dcére som sľúbila, že s ňou budem chodiť ráno behať na pláž, snáď na to zabudne 😖

angua27
16. júl 2013

@mishellka87, ďakujem za info. 😉

slavkicek
16. júl 2013

@mishellka87 prosim ta v akom hotely ste boli ? Dik

mishellka87
16. júl 2013

@slavkicek my sme boli v apartmane, tu je link http://www.apartamentoscanmarsalet.com/

lenusiatko
19. júl 2013

@mishellka87
Neskutocne, na tejto plazi som prezila najkrajsiu dovolenku vo svojom zivote v roku 2000, byvali sme sice v hoteli Cala Marsal, ale toto je jedno nadherne miesto, ktore maloco prekona.
My sme tiez malorkovo - balearski dovolenkari, tento rok ideme do Sa Coma, minuly rok sme dali Ibizu, ale pre Malorku mam zvlastnu slabost a tie ich rybarske mestecka, kaviaren Colon v Porto Colom, plazicka Cala Brafi, tak som rada, ze je tu aj takato tema, idem pozriet starsie prispevky 🙂

mishellka87
20. júl 2013

@lenusiatko veru tak mozem len suhlasit, my sme na mallorce aj zili, je to nasa srdcovka, rok bez Mallorcy si uz ani neviem predstavit 😎

kvietocek7
20. júl 2013

@mishellka87 ahoj, citam tvoje nadsenie z Mallorcy, chcem sa ta spytat ci si vacsinou kupujete letenky z Bratislavy?

mishellka87
20. júl 2013

@kvietocek7 nie, lietame cez air berlin, alebo cez austrian airlines 🙂

kvietocek7
20. júl 2013

@mishellka87 ahaa.. a miesto ktore tu spominas co sa ti paci, je v tej blizkosti niekde delfinarium? alebo co take by sa dalo pre deti ked ich znudi plaz?dik za tipy 😉

mishellka87
21. júl 2013

aquapark je v Arenali blizko Palmy a delfinarium jetiez niekde v blizkosti hlavneho mesta. V Can Picafort su aj male ranciky ma jazdenie na konoch je toho milion, len treba pozicat auto. inak nase deti teda nikdy plaz neznudi, tie by tam boli schopne byt od rana do vecera 😉

lenusiatko
22. júl 2013

Ahojte maminy, co ste sa uz vratili z Mallorcy, ake vam vyslo toto leto pocasie? Akym faktorom ste natierali deti? Je pravda, ze Safari Zoo Park sa neoplati vidiet?

danim
23. júl 2013

@kikina84 som rada, ze citam take chvaly na FIFO, tento rok s nimi ideme, este sme s nimi neboli. Hotel mam prevereny, kamoska tam teraz je, tak v to nemam obavu. A komunikacia s FIFO bola na jednotku 🙂 zatial

kikina84
autor
23. júl 2013

@danim ano mi len s nimi chodime a este sme nemali problem..uz sme boli 4x a pokazde super vsetko 🙂
peknu dovolenku prajem,a kam idete ak sa smiem spytat? 🙂

danim
23. júl 2013

@kikina84 dakujem, na 11 dni do Turecka- side- Hotel Holiday point 4* 🙂 dik za info

luciaalex
23. júl 2013

@danim ahoj, viem ze som v diskusii o malorke (co je aj moja oblubena letna destinacia, ja odporucam skor okolie palmy ako alcudiu, a jednoznacne nenechat si ujst palmu a akvarium) ale aj tak sa opytam na holiday point. Tiez som ho totiz pozerala ale recenzie na tripadvisor ma znechutili. Mas ho odporuceny od niekoho spolahliveho? Na tripadvisor vzdy dam, zatial ma nesklamal, ale predsa len ide o subjektivne nazory. Dik za info

danim
23. júl 2013

@luciaalex tripadvisor- myslis recenzie ? ( ze sa tak blbo pytam 😉 ja ked hladam dovcu, vzdy cez net + pozriem aj google mapy, aj google zem, aj recenzie na roznych strankach ( zlu som nenasla ani jednu ), youtube video.. proste presnorim zprava zlava 😉 a teraz tam je jedna moja kamoska a velmi si chvalila...chces tam ist ? my ideme koncom augusta, kedy chces ist ty ?

luciaalex
24. júl 2013

@danim ano recenzie som mala na mysli. Lebo precestovala som naozaj vselico blizko aj daleko a fakt je na to spolahnutie. Ja netusim kedy, v ramci augusta urcite, aby deti nemeskali zo skolky zo skoly a ja z prace (vraciam sa po rodicovskej). Ale ved ked kamaratka chvali a ty ju poznas, budes vediet zhodnotit. Kazdemu vyhovuje nieco ine a dovolenka je o tom, aby sme si oddychli, uzili podla svojich predstav. Tak ked sa kamoska vrati daj vediet. Ahoj. A ospravedlnujem sa za "naburanie "temy mallorca. 😀 je to vyborna destinacia, nadherne hlavne mesto, krasne akvarko, pekna priroda no a tie kabelky 🙂

danim
24. júl 2013

@luciaalex napisala som ti IP 🙂 nech to tu nerusime 🙂

mishellka87
26. júl 2013

Palma a okolie Palmy ako Arenal, Can Pastilla jednoznacne len vo dvojici 🙂

happyfrog80
26. júl 2013

@danim kedze si overujes vsetko na nete,recenzie atd .preco vyuzivas cestovku?
Byt tebou by som si vsetko zjednala sama
...Mallorca jedine sever ...Arenal je nemecky bordel

danim
26. júl 2013

@happyfrog80 tento rok ideme do Turecka, takze Malorku neriesim.
a ze preco ? lebo cestovka vyriesi vsetko za mna.. predsa- lietadlo, hotel, delegata... a recenzie si jasne, ze pozeram- ak chcem, aby som na dovolenke nebola zaskocena... ( to este existuje vobec niekto, kto si nepozera recenzie ? ak ma pristup k netu ? lebo neverim.. ) my mame 2 male deti, takze ani nemam cas to samostatne riesit, a hlavne nebudem riskovat, chcem dovolenkovat, vegetit 🙂 tam si vzdy prenajmeme auto a vylety si urobime sami. a nie som si ista, ci by som prisla k nizsej cene- lebo to by mal byt hlavny dovod- ked by som si uz davala tu namahu a vybavovala vsetko sama, nie ?
mas deti ? ty si vybavujes vsetko sama ?

pragmaticka
26. júl 2013

@danim ja si prave myslim ze ak nemas cas na zajednavanie dovoleniek, tak urcite je to cez internet rychlejsie. Jeden klick , vyplnis udaje a vsetky potrebne dokumenty ti bud poslu domov postou na tvoju adresu, alebo v pripade last minitu si ich vyzvidhnes priamo na letisku pred odletom.....mam skusenosti teda aj s tym , aj s tym a naozaj nerozumiem ako myslis ze najdenim cestovky, navstevou a sedenim tam hodinu usetrim nejaky cas..a ked predsa len citas recenzie cez internet,mi pride zapajanie cestovky uz uplne zbytocne..aj ked zajednavas cez net, vybavuju vsetko za teba - ci uz lietadlo, hotelvoucher al. delegata, tebe uz len pridu prislusne dokumenty 😉

happyfrog80
26. júl 2013

@danim nie deti nemame ,hej vsetko sama,aj recenzie citam ale aj tak niektore klamu,bola som v Turecku uz druhy raz v tej istej dedine v inom apartmane a uz nikdy v zivote Turecko,si hovorim jaka pekna Mallorca je naco poletim tak daleko za kamienkovymi plazami ,uz ani Turecko nie je lacnou krajinou ,na Mallorce by som asi utratila to co v Turecku.Som bola velmi nespokojna ,ked im nezeres v ich restike tak ti za to spravia poriadok v izbe len raz za 8 dni ,hnusní doterní turci ,len prachy chcu cicať .My sme raz boli na honeymoon cez cestovku a naposledy .Akoze vsetkych nas hadzali slovakiv do jedneho kosa ,ani usmev ani nic bo sme nedavali tringelty na Krete .
Preto sa mi lepsie cestuje samej ,ked sa dorozumies tak sa to da .Niekedy usetris niekedy ta to vinde tak isto ako keby si isla cez agenturu.Ale su destinacie kde usetrim aj polovicu.Viem s detmi je to ine cestovat,ale nikdy sme nemali problem s hotelmi,vacsinou bookujem booking.com a oni ti musia poskytnut ten hotel abo apartman.Teraz uz si aj all includive hotel mozes sama booknut.Ja mam radsej apartmany .V hotelovej izbe sa citim nesvoja....agenturu chcem vyuzit Thomdon fly jedine na Kubu ,tam maju dobre ceny v zime

danim
26. júl 2013

@happyfrog80 no je to tak ako pises.. s deckami je to uz ine... keby sme boli 2, tak nevaham... ale s detmi minimalne kvoli- strave, ktora je taka, ze tam dietatu vies dat jedlo, na ktore je zvyknute- ryzu maso, zemiaky... kurca.. proste naberies co maju rady- vies vybrat take slovenske jedla. v restikach greckych mas vyslovene grecke jedla ( ochutene ) tak, ze dospelemu ok, deti na take chute zvyknute nie su, takze by to ani nejedli- nehovorim o cene v restike.
+animacie pre deti, plno deti je vzdy tam ( tak sa nase deti tesia- mini disco 😉
my ideme do Turecka prvykrat ( SIDE- piesok ), kamoska tam je teraz, takze aj jej pohlad, ze tip top. takze neviem ake mas ty naroky, co od dovolenky ocakavas, jediny dovod , preco by som sla hladat na vlastnu past je cena, no takto to mam postarane za ok cenu a preto nemam dovod menit to...
dvaja dospeli- je fakt uplne ine- ked budes mat deti, uvidis sama.... dospeli napr nemusim mat obedy.. a jem ako kedy.. ako hlad.. ale deti potrebuju svoj presny rezim, aby boli spokojne..

s dorozumenim AJ nie je najmensi problem- aby som dodala ( ani bezne reci po Grecky 🙂

danim
26. júl 2013

@pragmaticka neviem , asi sme sa nepochopili.... ja si dovolenku hladam a aj objednavam cez internet - uz roky. najdem co mi vyhovuje, uplne, cize precitam aj recenzie- a v cestovke osobne som nebola ani nepamatam. vsetko mi pride mailom ako pises, a potom aj na letisku. nechodim do cestoviek..

ale nevybavujem si dovolenku tak, ze si zvlast sama objednavam hotel... a zvlast lietadlo. cez travel.sk si najdem co mi vyhovuje a tam tu istu dovcu ponuka viac ( sa mi zda, ze cca 6 cestoviek ) a vyberiem si tu, co ma najlepsiu cenu a zaroven je spolahliva.

happyfrog80
26. júl 2013

@pragmaticka hej to je pravda ,ja teda mam cas v praci takze si vsetko kontroluju tam aj bookuju ,doma by sa mi nechcelo.
V zivote som mala strach jedine ked som bukovala cez agenturu ktoru mi vyhodil skyscanner letenky do Miami .Ta agentura bola samí azijcani ,som mala strach,stale mi volali ,e-ticket mi neposielali ale nakoniec poslali.Este som si to ale neoverovala u tej leteckej spolocnosti ci su tie letenky platne ,som lajdak.Uz nikdy nenaletim na lacnejsie sumy leteniet cez sky scanner ,bo vam povedia ze uz nemaju tie lacne a zaplatite tak isto ako cez US Arways napriklad.

pragmaticka
26. júl 2013

@danim aha, sorry..ja som to pochopila akoze ty chodis stale cez cestovku, bo oni ti vsetko vybavia a cas tiez usetris...preto som tomu nerozumela ze ako to je mozne.. 😉 😀