icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

lenusiatko
22. aug 2013

@mishellka87
My sme mali tiez uplne novu Fiestu a ked si to clovek pozicia na dovolenke, tak na cenu az tak nepozera.
Vypredaje v Palme super, ked uz moj muz bludil po Zare (co inak nenavidi chodenie po obchodoch) a nakupil si kozene boty za 20 eur hned niekolko parov, som skoro odpadla ... 😲

2014eva
22. aug 2013

@momomo65 to budes mat este dobre pocasie neboj,ja dom isla okolo 12/09 este par rokov nazad a 3 dni ku koncu dovce take burky ze hnus,more hnusne zakalene a bordel v nom ,tiez Al Arensl som bola,ale uz by som tam nesla ...na severovychod planujem

momomo65
25. aug 2013

@2014eva my tam ideme kvoli nocnemu zivotu, ale poziciame si auto a obideme najkrajsie plaze Malorky, boli sme uz trikrat v Bulharsku , kde je super nocny zivot, nenudis sa tam, boli by sme sklamani, keby sme isli na nejake kludne miesto, my sme diskotekove typy 😀

mishellka87
27. aug 2013

@momomo65 najlepsie je v Puerto Alcudia, vola sa to Magic, len teraz to uz tusim ma iny nazov...v Palme je to dost snobske na moj vkus 😉

imita
19. dec 2013

@mishellka87 ahoj, chcela by som sa Ťa niečo opýtať ohľadom Malorky. Čítala som v diskusii, že ju celkom dobre poznáš, pozerala som aj tie apartmány, kde ste boli http://www.apartamentoscanmarsalet.com/, vyzerá to celkom fajn a aj cena. Vedela by si mi to odporúčiť aj ako dovolenu s deťmi? Nájde sa v tomto stredisku aj niečo pre ne? Hlavne sa mi jedná o nejaké detské ihriská s hojdačkami, šmýkalkami a pod. 🙂. Rozmýšľam ísť tento rok na dovču na vlastnú päsť bez cestovky. Pozerám letenky cez ryanair, len sa potom troška obávam transferu do letoviska... Vieš mi niečo poradiť? Aj napr. ak máš ešte nejaký tip na iné ubytko, príp. iné rady a skúsenosti 🙂 Ďakujem veľmi pekne.

jaanna
31. dec 2013

ahojte dievcata, chcem sa spýtať, či nemáte vedomosti o juznom pobreží....konkrétne oblast Cala PI...je to cca 30km od hl. mesta Palma, na vzchod. Je tu veterno? Je more kludne alebo su vlny? Dakujem za vsetky info...mam tam totiz vyhliadnuty jeden app. hotel a neviem ci ho mam booknut alebo nie.. Chceme ist dve rodiny so 4 malymi detmi (najmladsie 2r). vdaka

jahodastr
5. jan 2014

ahojte ,my ideme tetno rok na vychodne pobrezia cala d´or...boli ste niekto? ideme v juli,potesia nas popropade aj foto z tejto oblasti 😉

ede35
27. mar 2014

Ahojte! V Júli cestujeme na Mallorcu do Cala Millor do hotela Morito odlet BA cez CK FIFO.
Mohli by ste mi napísať kedy približne, teda o koľkej ste leteli s touto CK tam resp. späť? Prípadne aký to celé prebehlo?

Ďakujem Vám 😉

ede35
27. mar 2014

@kikina84 Ahojte! V Júli cestujeme na Mallorcu do Cala Millor do hotela Morito odlet BA cez CK FIFO.
Mohli by ste mi napísať kedy približne, teda o koľkej ste leteli s touto CK tam resp. späť? Prípadne aký to celé prebehlo?

Ďakujem Vám emoticon

kikina84
autor
27. mar 2014

@ede35 tu je cela recenzia,je tam vsetko popisane,ak by si nieco nenasla,a chcela vediet pytaj sa 😉
http://hotel.invia.sk/spanielsko/mallorca/morit...

ede35
28. mar 2014

@kikina84 túto recenziu už mám preštudovanú. Bohužiaľ o leteckej doprave som tam nič nenašiel. A práve to by ma zaujímalo. Nevieš náhodou o približne o koľkej ste leteli tam resp. späť?
Dik 🙂

kikina84
autor
28. mar 2014

@ede35 tam sa šlo večer okolo 18:30 myslím a naspät okolo 22:00 ..este transfer z letiska trva cca 1,20 hodiny priamo do letoviska..bude tam odstaveny mikrobus s napisom Fifo a pri vychode bude čakať delegát s cedulkou Fifo.

ede35
29. mar 2014

OK. Ďakujem pekne! 😝 🙂

mishellka87
29. mar 2014

@imita ahoj preac, ze tak neskoro 😉 pre deti ako som uz pisala, je najlepsia Alcudia, na Cala Marsal v apartmanoch sme boli s manzelom min. rok a hodi sa skor pre par bez deti...v Alcudii mas mnozstvo detskych ihrisk a zabaviek...treba pochodit. 🙂 my sa tiez tento rok chystame do Alcudie koncom augusta 😎

kata13
30. jún 2014

@mishellka87 citam par tvojich prispevkov a zda sa, ze to tam trosku poznas. rozhodli sme sa, ze tento rok skusime mallorku, pozerala som trosku ceny a teraz uvazujem, ze ci staci 3 hviezdickovy hotel alebo radsej viac. na akej urovni su tie tri hviezdy, ci to staci

guiseppinka
30. jún 2014

aj ja sa pridam co sa tyka mallorky. ideme do Can Picafordu, konkretne do hotela Ferrer Concord. mate s tymto hotelom nejake skusenosti? ideme v od 7. do 14.9. cez rakusku cestovku 🙂 najskor som tam moc nechcela ist, ale ako som si citala tuto diskusiu, tak sa mi to zacina pozdavat... takze si k tomu budem musiet este raz sadnut a vypisat si miesta a spravit nejaky harmonogram 🙂

luciaalex
1. júl 2014

@kata13 v spanielsku stacia 3 hviezdicky. Bola som v dvoch -hotel hawai v magalufe a alcudia garden v alcudii, stravy bohato, ubytko v norme (moj dvojmetrovy muz trochu pindal na postel, oni totiz roztahovaci gauc rataju ako postel) ale staci. Toto nie su arabske a im podobne krajiny, myslim ze tri *** su uplne ok

kata13
1. júl 2014

@luciaalex super, dakujem 😎

mishellka87
2. júl 2014

@kata13 ahoj. ako som uz pisala, nechodievame cez cestovky ani do hotelov, kedze manzel vie po spanielsky tak vacsinou len apartmany, ktore prenajimaju domaci... ale myslim, ze tie 3* bohate na Mallorcu stacia...my ideme do Can Picafort, koncom augusta... 🙂

iljanka
5. mar 2015

@mishellka87 ahoj,ako sa vam pacilo v can picafort?my tam ideme kpncom jula...

ejanka
7. mar 2015

No jeej v Can Picaforte byvam.

garajovar
7. mar 2015

@ejanka ahoj,ty bývas v can picaforte ?..aj môj muž tam je a ja tam letím za ním o mesiac...tiež tam budeme bývať....ste tam už dlho ??páči sa vám tam????

ejanka
8. mar 2015

Ja som tu 4 roky moj partner je tu uz 9 rokov. Narodila sa mi tu aj dcerka. A tvoj muz je tu dlho, lebo my co tu sme Slovaci tak sa viac menej pozname? No a k nasmu mestecku je to tu taka dovolenkova dedinka. Mala ale myslim, ze pekna.

iljanka
8. mar 2015

@ejanka Jeeej a ako tam je? Byva ta plaz velmi plna cez sezonu? A v mestecku su aj nejake pozicovne aut a bicyklov ?

ejanka
8. mar 2015

Plaz ano cez sezonu to je plna ale je dlhsia. A pozicovne su samozrejme aj viac.

zanas
9. júl 2015

@ejanka @garajovar Ahojte, viete mi odporucit slusny hotel, ktory ma aj nejake atrakcie pre deti - smykacky v bazene, detske ihrisko a je priamo pri plazi? Dakujem pekne 🙂

123zuzka123
27. jan 2016

ahojte....je vhodná mallorka pre deti v júni.....aké je more????nebude ešte studené

luciaalex
30. jan 2016

@123zuzka123 zuzi myslim ze este nie. my chodievame na mallorcu spravidla na prelome jula a augusta, a voda tam je (na moj vkus) taka svieza, 26, 27, 28 stupnov, nikdy nie je "jak polievka". ak jun, pre mna a moju rodinu urcite nie, ale mozno niekomu otuzilemu staci.

mishellka87
9. mar 2016

@123zuzka123 ahoj. ano v juny je more este studene, urcite by som nesla s malymi detmi 😒

agnes9
9. mar 2016
Používateľ agnes9 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od agnes9.

a kedy sa oplati ist na malorku? nejako jul, august?