Mallorca 2013
aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂
@momomo65 najlepsie je v Puerto Alcudia, vola sa to Magic, len teraz to uz tusim ma iny nazov...v Palme je to dost snobske na moj vkus 😉
@mishellka87 ahoj, chcela by som sa Ťa niečo opýtať ohľadom Malorky. Čítala som v diskusii, že ju celkom dobre poznáš, pozerala som aj tie apartmány, kde ste boli http://www.apartamentoscanmarsalet.com/, vyzerá to celkom fajn a aj cena. Vedela by si mi to odporúčiť aj ako dovolenu s deťmi? Nájde sa v tomto stredisku aj niečo pre ne? Hlavne sa mi jedná o nejaké detské ihriská s hojdačkami, šmýkalkami a pod. 🙂. Rozmýšľam ísť tento rok na dovču na vlastnú päsť bez cestovky. Pozerám letenky cez ryanair, len sa potom troška obávam transferu do letoviska... Vieš mi niečo poradiť? Aj napr. ak máš ešte nejaký tip na iné ubytko, príp. iné rady a skúsenosti 🙂 Ďakujem veľmi pekne.
ahojte dievcata, chcem sa spýtať, či nemáte vedomosti o juznom pobreží....konkrétne oblast Cala PI...je to cca 30km od hl. mesta Palma, na vzchod. Je tu veterno? Je more kludne alebo su vlny? Dakujem za vsetky info...mam tam totiz vyhliadnuty jeden app. hotel a neviem ci ho mam booknut alebo nie.. Chceme ist dve rodiny so 4 malymi detmi (najmladsie 2r). vdaka
ahojte ,my ideme tetno rok na vychodne pobrezia cala d´or...boli ste niekto? ideme v juli,potesia nas popropade aj foto z tejto oblasti 😉
Ahojte! V Júli cestujeme na Mallorcu do Cala Millor do hotela Morito odlet BA cez CK FIFO.
Mohli by ste mi napísať kedy približne, teda o koľkej ste leteli s touto CK tam resp. späť? Prípadne aký to celé prebehlo?
Ďakujem Vám 😉
@ede35 tu je cela recenzia,je tam vsetko popisane,ak by si nieco nenasla,a chcela vediet pytaj sa 😉
http://hotel.invia.sk/spanielsko/mallorca/morit...
OK. Ďakujem pekne! 😝 🙂
@imita ahoj preac, ze tak neskoro 😉 pre deti ako som uz pisala, je najlepsia Alcudia, na Cala Marsal v apartmanoch sme boli s manzelom min. rok a hodi sa skor pre par bez deti...v Alcudii mas mnozstvo detskych ihrisk a zabaviek...treba pochodit. 🙂 my sa tiez tento rok chystame do Alcudie koncom augusta 😎
@mishellka87 citam par tvojich prispevkov a zda sa, ze to tam trosku poznas. rozhodli sme sa, ze tento rok skusime mallorku, pozerala som trosku ceny a teraz uvazujem, ze ci staci 3 hviezdickovy hotel alebo radsej viac. na akej urovni su tie tri hviezdy, ci to staci
aj ja sa pridam co sa tyka mallorky. ideme do Can Picafordu, konkretne do hotela Ferrer Concord. mate s tymto hotelom nejake skusenosti? ideme v od 7. do 14.9. cez rakusku cestovku 🙂 najskor som tam moc nechcela ist, ale ako som si citala tuto diskusiu, tak sa mi to zacina pozdavat... takze si k tomu budem musiet este raz sadnut a vypisat si miesta a spravit nejaky harmonogram 🙂
@kata13 v spanielsku stacia 3 hviezdicky. Bola som v dvoch -hotel hawai v magalufe a alcudia garden v alcudii, stravy bohato, ubytko v norme (moj dvojmetrovy muz trochu pindal na postel, oni totiz roztahovaci gauc rataju ako postel) ale staci. Toto nie su arabske a im podobne krajiny, myslim ze tri *** su uplne ok
@kata13 ahoj. ako som uz pisala, nechodievame cez cestovky ani do hotelov, kedze manzel vie po spanielsky tak vacsinou len apartmany, ktore prenajimaju domaci... ale myslim, ze tie 3* bohate na Mallorcu stacia...my ideme do Can Picafort, koncom augusta... 🙂
@mishellka87 ahoj,ako sa vam pacilo v can picafort?my tam ideme kpncom jula...
No jeej v Can Picaforte byvam.
Ja som tu 4 roky moj partner je tu uz 9 rokov. Narodila sa mi tu aj dcerka. A tvoj muz je tu dlho, lebo my co tu sme Slovaci tak sa viac menej pozname? No a k nasmu mestecku je to tu taka dovolenkova dedinka. Mala ale myslim, ze pekna.
Plaz ano cez sezonu to je plna ale je dlhsia. A pozicovne su samozrejme aj viac.
ahojte....je vhodná mallorka pre deti v júni.....aké je more????nebude ešte studené
@123zuzka123 zuzi myslim ze este nie. my chodievame na mallorcu spravidla na prelome jula a augusta, a voda tam je (na moj vkus) taka svieza, 26, 27, 28 stupnov, nikdy nie je "jak polievka". ak jun, pre mna a moju rodinu urcite nie, ale mozno niekomu otuzilemu staci.
@123zuzka123 ahoj. ano v juny je more este studene, urcite by som nesla s malymi detmi 😒
a kedy sa oplati ist na malorku? nejako jul, august?

@mishellka87
My sme mali tiez uplne novu Fiestu a ked si to clovek pozicia na dovolenke, tak na cenu az tak nepozera.
Vypredaje v Palme super, ked uz moj muz bludil po Zare (co inak nenavidi chodenie po obchodoch) a nakupil si kozene boty za 20 eur hned niekolko parov, som skoro odpadla ... 😲