icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

iljanka
9. mar 2016

@agnes9 my sme boli prelom jula augusta minuly rok a bolo nenormalne teplo, more teplucke...

123zuzka123
10. mar 2016

@mishellka87
@luciaalex už máme vyplatené.....uvidíme....september si nemôžem dovoliť nakoľko mám prváčku a júl august sme nechceli riešiť....uvidíme ako to dopadne ...ja verím že bude oki a všetko dopadne na 1🙂)))

sara2830
13. mar 2016

Ahojte,mam otazocku,nemate skusenost s oblastou El Arenal?Boli sme na Mallorce 3krat a zvazujeme ju zase,nasla som super ponuku do tejto casti no jedna recenzia ma velmi zarazila,zevraj bordel,drogy,prostitutky...nechce sa mi verit,co vy nato?

luciaalex
13. mar 2016

El Arenal je naozaj veľmi živá časť. Neviem už V ktorom katalógu alebo na webe bol označený ako divoký. Ja som bola tiež 3 krát , magaluf (tiež veľmi živé , akurát ze britské, kým Arenal je "nemecký ", kopa naozaj divej zabávajúcej sa mladeze), , alcudia (trochu tiché a ďaleko od palmy ) a callas de mallorka (koniec sveta 😀
Arenal je sused magaluf, ak chceš "žiť ", zabávať sa, zurovat, skvelá voľba. Pre rodinnú dovolenku podľa mňa ani nie. Skus priamo V palma nova, to je aj blízko letiska (a teda hlavného mesta a atrakcii) aj turistického ruchu, ale zas nie až tak divé jak Arenal a magaluf .

sara2830
13. mar 2016

@luciaalex ahoj,no nam praveze nevadi ruch a zabava no neviem si to teraz nejako dat dokopy potom co som citala, ta pani to tak opisala ,ze sa tam bala ist s detmi von,je pravda ,ze tiez sme boli skor na tych kludnejsich miestach(Alcudia,Paguera a Sa Coma a v Palme)

katka251177
6. apr 2016

Ahojte dovolenkarky.🙂 My sa tento rok tiež tento rok chystáme na Malorku. Hotel HYB Eurocalas. Bol na doporučený, že je super aj pre malé detičky. Ideme so 4-rocnym synčekom. Chcem sa opýtať na to auto. Dá sa požičať aj na jeden deň? Koľko to stojí? Chceli by sme prejsť aj iné pláže, poprípade nejaký aquapark. A este- počula som,že je tam veľa mušlí...doniesli ste si nejakú? Dá sa v pohode doviesť? Či je problém na letisku? Dakujem

sara2830
6. apr 2016

@katka251177 ahoj, my sme boli 3krat ale muslicky len malé,no nesnažili sme sa pred východom nazbierať 🙂

xenia2
6. apr 2016
Používateľ xenia2 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od xenia2.

@katka251177 kedy tam idete a uz to mate aj zajednane? kolko teraz vyjde tak dovolenka na malorke?

katka251177
6. apr 2016

Ideme od 2.-12.júla cez Dovolenky bez cestovky a dvoch dospelých a dieťa nás to all inclusive vyjde 1896€.A co tie mušle? Nezavru ma,keď ich zbalim pár do kufra?🙂

sara2830
6. apr 2016

@katka251177 asi by som neriskovala musle, ozelies ich 🙂 požičovní je tam dosť,záleží id autá ale okolo 50 e na deň plus hmoty a nejaky serv.poplatok za logistiku alebo ako to nazývajú, 80 e s plnou nádržou s tym ze plnú aj vrátite....

sara2830
6. apr 2016

@katka251177 a to je nejaky lepsi hotel?lebo je to dosť peniazkov, aké staré dieťa máte?

katka251177
6. apr 2016

Je troj hviezdickovy. Dieťa má 4. No neviem, pozerala som ceny Malorky cez cestovky a len ubytko bez leteniek v sezóne bolo okolo 700 na osobu. Toto je konečná cena s letenkami, poplatkami, transferom z letiska.

sara2830
6. apr 2016

@katka251177 no je pravda že ja vždy hľadám ozaj že super zľavy 🙂 napr.min.rok posledné dve letenky(mala nemala este dva takze platila len serv.v strede jula 1100 e cez CK,ja sa neodvážim ísť na vlastnú päsť pretože po anglicky viem asi len frázy z rozprávok čo mala pozera 🙂

baumka
6. apr 2016

@sara2830 na Malorke pokeciaš skôr po nemecky ako anglicky,ale pomaly tam prenikajú aj Rusi,tak ak môžeš jazyky skombinovať a použiť z každého rožku trošku 🙂

sara2830
6. apr 2016

@sara2830 3 rôzne pláže,každá bola super 🙂

baumka
6. apr 2016

@sara2830 na tej prvej fotke je aká oblasť? Vyzerá to parádne.

sara2830
6. apr 2016

@baumka v obchode skôr no napr.na recepcii nemcina vobec :( a rusky som sa naučila, hihi ,možno aj náhoda,kde na koho natrafis.... veľa slovákov je tam animátorov a trebárs pláž v Sa Come bolo počuť len slovencinu a češtinu ,v hotely nám hrali slov.pesničky 🙂

sara2830
6. apr 2016

@baumka Palma

katka251177
6. apr 2016

My sa zas musime držať termínu,keď má manžel celozavodnu dovolenku. Takže čakať na nejaké posledné letenky sa nedá.A nieje to na vlastnú päst.Ked si nájdeš na fcb- Dovolenky bez cestovky, tak uvidis. Veľa ľudí už takto išlo. Má to na starosti chalan, ktorý ti pošle ponuku na mail podľa tvojich požiadaviek. Hlavne sa teda oplatia dovolenky mimo sezónu. Priamo zavola do hotela a rezervujte hotel, ty si zabookujes letenky. Má tam veľa fotiek a destinácii kde všade ľudia boli.

sara2830
6. apr 2016

@katka251177 možno raz sa odhodlam 🙂 aj my máme pevné termíny tak potom už len čakať a dockat sa 🙂

lucik194
7. apr 2016

@katka251177 auto sa da pozicat aj na jeden den, ale to ta vyjde najdrahsie ked to prepocitas, a za jeden den sa budete len nahanat, to uz pozicajte na 3 dni, rano vyberiete z letiska, mate ho cely den, potom aj nasledujuci a na treti den ho vecer vratite opat na letisko, inak pozicovne z letiska je na mallorce najlacnejsie.... a plus nezabudnite hned zarezervovat aj autosedacku ta vas vyjde pomaly tolko co auto ☹ na malorke je super ked vies po spanielsky, anglina nemcina je uplne v pohode, dohovoris sa (myslim v turistickych centrach) a posledne roky sa tam"stahuju" vo velkom rusi, takze vela reklam najdes v rustine...

lucik194
7. apr 2016

musle su uplne v pohode, nikdy som problem nemala v lietadle,najvacsiu som brala asi 10cm..... necakaj ze budu musle na kazdej plazi, na vacsine plazi musle nie su na mallorke....

sara2830
8. apr 2016

@katka251177 prepáč,este som sa chcela spýtať, transfer z letiska zabezpečuje konkrétny hotel alebo vy?a keď bude mať let meškanie (čo je niekedy aj niekoľko hodín)rezerváciu potvrdzujete asi tiež vy či?bo sa stáva že izby posunu keď neprídete v danom čase 🙂 dákujem za odpoveď

123zuzka123
21. apr 2016

ahojte....ako s malorcou, čo teroristi?? idete , nebojíte sa???ja už neviem...máme zakúpenú dovolenku 🤐

luciaalex
21. apr 2016

@123zuzka123 asi si čítala správy O tom že chytili V palme toho ako mu povedať podporovatela terorizmu, že? Aj mňa to rozhodilo lebo je to naša srdcová destinácia. Podstata terorizmu je vyvolanie strachu a to sa im darí. Teraz sa len rozhodnúť. Stovky ľudí letia denne do Bruselu kvôli práci, to teraz zrušíme Brusel? nikto nevie kedy a kde, sú správy O hrozba ch V európskych letoviskách. Ja sa dnes bojím, ale jak príde polka júna, zahajim paniku a booknem dovolenku. Možno aj na mallorke. Hoci nemyslím že bude voľné, údajne sa vzhľadom na nezáujem O turecko a sever afriky Veľa míňa Španielsko aj taliansko. Tak si baby zazelajme Šťastný vyber 🙂

katka251177
27. jún 2016

Ahojte. Tak odlet sa pomaly blíží, tam by som da chcela este cosi popytat. 😉Da sa platit v poho kartou, ci radsej vybrat hotovost? Vziat malemu podsedak, ci daju k autu? A su tam komare? Treba do elektriky nejaky odpudzovac? Dakujem😘

katka251177
27. jún 2016

A este, zastrcky su ako u nas? 😄

sara2830
27. jún 2016

@katka251177 komáre ako kedy a kde,raz sme mali,raz nie ,zástrčky sú klasické a sedák vám určite dajú ak je potrebný, s kartou neviem povedať aké sú poplatky ale nečakajte že v obchodikoch na promenáde s nou zaplatíte 🙂

katka251177
27. jún 2016

Niekto tu pisal, ze pozicanie autosedacky je tam drahé, tak ci ju radsej mame trepat so sebou. 😊 A bankomaty tam su aj na hoteloch?

sara2830
27. jún 2016

@katka251177 môže byť lebo aj požičanie kočíka je 60-120 e na týždeň ale neviem si predstaviť, že ju budete trepat
....nieje bežné mat bankomat na hotely ako to maju v Bulharsku ci v Egypte,záleží od veľkosti,a kde idete?a kedy?určite to bude v info k hotelu,či majú alebo nie...my čakáme na LM okolo 9teho...