Mallorca 2013
aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂
@katka251177 príjemnu dovolenku 🙂 tam sme ešte neboli tak neviem presnejšie popísať ;)
Dakujeme. Potom napisem ako bolo. 😊😘😉
podsedak alebo autosedacka pozicanie na den stoji 6-7E ,takze si to treba vypocitat co sa viac oplati,
@katka251177 kam idete? do Callasu? to je kde na mallorke? taky nazov nie je ....
Callas de Malorka zeby?
hej uz som to nasla, je to spravne len s jednym "L" Cales de Mallorca.... ta cena toho podsedaku a autosedacky je viac menej vsade rovnake, pred mesiacom sme rezervovali auto tak preto to mam najcerstvejsie.... @katka251177
@sara2830 hej nasla som to... hej zle to bolo napisane, tam som nikdy nebola.... tak som si nemohla ani spomenut ...
ak to je niekde napisale s "LL" je to nespisovne.... cala v spanielcine znamena v podstate zatoka v ktorej moze byt mala plaz...
ahojte....dovolenku máme úspešne za sebou....bola super...počasie, more všetko super....jedine čo vytknem hotelu morito v calla milor je strava pre deti....a hlavne male deti...drobec mal trochu problem sa tam napapať, nakoľko majú všetko dosť korenené...ale prežili sme...inak hodnotím všetko na 1s hviezdičkou
Ahojte. Dovolenka bola skvela!!!! More ciste,hotel, strava vsetko skvele. Ani sa nam nechcelo domov.
@katka251177 ahoj a kde ste presne boli..a cez aku cestovku
Ahojte baby! Dosť veľa informácií o dovolenke na Mallorke je popísaných v týchto článkoch. Jeden je všeobecne o letoviskách, aktivitách a výletoch, ktoré sa dajú počas dovolenky robiť + jedna časť je o tom, ako si dovolenku na Mallorke môžu užiť rodiny s deťmi (kam ísť a čo ich tam čaká).
*Mallorca – dovolenka na kúzelnom španielskom ostrove a 12 skvelých tipov, ako si ju užiť!*: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/mallorca-dovolenka-12-skvelych-tipov/
Druhý je o najkrajších plážach na tomto ostrove - pri akých letoviskách sa nachádzajú a pre koho sú určené.
*Predstavujeme vám 13 najkrajších pláží pre dovolenku na ostrove Mallorca!*: http://www.dovolenka-pri-mori.sk/dovolenka-mallorca-najkrajsie-plaze/
Ahojte ty ktory ste boli na mallorke su tam potrebne aj pasy ci staci ist na op? Dakujem
@erinka123456 pre deti pasy pre dospelych OP
Ahojte je tu niekto kto mal na Mallorke pozicane auto tak ze si ho vyzdvihol na letisku a tam ho aj vratil?
@ivka_666 no my sme mali tiez cez nich 😀 ale nakoniec ked sme boli na Mallorce sme pozicanie auta od nich zrusili a auto a aj autosedacky nam pozicali kamarati 🙂 takze lepsiu pozicovnu neporadim, Recordgo je jedna z najvacsich a hlavne jedna z najlacnejsich preto tolko ludi, lenze na letisku maju malo personalu zamestnaneho, preto nestihaju.... presne rad akoby davali banany zadarmo....
Ahojte palma del mallorca ako rám he
@katka251177 ahojky. Prosim ta kolko eur na osobu Vas vysiel hotel hyb..na mallorce? Boli ste spokojny so sluzbami hotela? Chceme ist koncom juna s 2 rocnou dcerkou. Dakujem.za odpoved 🙂
Baby ahojte. V juny ideme na mallorcu a chceli by sme si na jeden den pozicat auto. Viete mi povedat aka je taxa na den?
Super dievčatá,aj my ideme prvy julovy uz postvrtykrat,troska mam obavy z datumu,lebo začiatkom leta tam ešte nebýva tak teplo a tepla voda(ja mam radšej cajikovu vodu aj preto,že malá mi dokáže celý den hrat sa v mori👍)potom napíšte ake bolo počko😉
dievčatá druhá polovica júna aké býva počasie? teplota vzduchu vody?
Bellevue club a Apartamentos S'Olivera mate skusenosti?
Ahojte aj ja idem s rodinou na začiatku prázdnin na mallorcu 😊 dúfam, že bude už dobre pocasie
Ahoj,a kam prednejšie a kedy?

Ideme 2. 7., do Callasu. Vzali by sme iba posedak. 😉