icon

Mallorca 2013

kikina84
26. nov 2012

aké máte skusenosti s letnými pobytmi na Mallorce? kde sú tie najkrajšie miesta a čomu sa tam treba vyhnúť? Boli ste spokojný s cestovkami ? dakujem 🙂

petulig
1. mar 2013

@martynnka link funguje, len mi nechce fotky zobrazovat skusim to poziret cez googel. Len enviem ci draheho nahovorim, on ked uz na dovolenku tak poriadnu a ked uvidi len 3 hviezdicky tak mi to osomre..

martynnka
1. mar 2013

@petulig praveze by mal mat 4 hviezdicky, asi to tam maju zle, ja som tiez hladala 4 a prave preto som to pozerala aj cez tripadvisor, tam su najlepsie aj fotky, davaju ich tam ludia, co tam uz boli...

petulig
1. mar 2013

@martynnka a aký je názov hotela? Mi to našlo len stredisko palma nová ci to je aj hotel?

martynnka
2. mar 2013

@petulig nazov hotela je Marina Torrenova, tu je link na tripadvisor:

http://www.tripadvisor.co.uk/Hotel_Review-g5803...

Daj vediet, ci si nasla 🙂

petulig
2. mar 2013

@martynnka našla som vyzerá to super hlavne tie detské suchacky a bazén . Ako to funguje cez zahraničné cestovky? To som este neriešili zatiaľ vždy len cez našu sme boli alebo ked tak v Taliansku kde sme si prisli osobne po kľúče

martynnka
3. mar 2013

@petulig no prave ani my sme takto este neboli. Dalo by sa to uplne v pohode objednat cez ten ich system na nete. Ale my sme dve rodiny a chceme ist spolu, takze som behla normalne do "kamennej" cestovky oznacenej Tui Reise Center a tam mi vyhladali termin a volne izby, spravili booking a zaplatili sme zalohu. Zatial neviem, aky bude dalsi postup... Ale mozem ti dat vediet, ked zistim 🙂 Ono je to nakoniec slovenska cestovka, vola sa Flatour a oni vlastne ponukaju zajazdy okrem ineho aj tohto Tui Reise... Najskor mi to bolo take divne, ale preverila som si to a malo by to byt ok... Za normalnych okolnosti by som to ale radsej bookla priamo cez net

petulig
3. mar 2013

@martynnka tak to si idem poyzriet, ui nas som tusim taku cestovku ani nevidela este. Este stale sme ale nevybrali, nevieme sa rozhodnut ci Grecke ostrovy, alebo spanielske. Chceme aby tam bolo aj nejake mestecko kde mozme vybehnut a nielen uzavrety komplex a okolo nic.Ked postupite mohla by si mi dat vediet. My sme tiez dve rodiny takze tiez to asi cez net nepojde.

martynnka
3. mar 2013

@petulig pripadne skus zavolat na to cislo, co je na stranke tui reise, tusim tak vpravo hore, je to nejaka infolinka. Ja som tam volala, ked som chcela vediet, ci je Flatour ok a ci ozaj ponukaju ich zajazdy... Mozno ti aj tam pomozu a spravia cenovu ponuku... 🙂

lucy109
3. mar 2013

@livi01 ahojky,vedela by si mi poradit please nejaky dobry hotel v tichsej,ale krasnej oblasti malorky?podmienkou je,ze ideme cez cestovku. auto poziciame az tam. dakujem 🙂

lucy109
3. mar 2013

@livi01 co hovoris na cala mandia blau punta reina resort cez fisher?tichsia oblast?

dakota14
5. mar 2013

idete niekto na malorku od 21.8.2013

pempusik
6. mar 2013

@lucy109 my sme boli v cala mandii a pre deti ako stvoreny. naozaj ticha oblast, krasny hotel, mala plaz, ale v pohode. nam sa velmi pacilo a to sme boli len dvaja s manzelom. doporucila som to kolegynke, ona tam bola s malou dcerkou a nevedela si vynachvalit 🙂

lucy109
6. mar 2013

@pempusik a prosim ta, presne tento hotel?alebo mas tip na nejaky iny?

pempusik
6. mar 2013

@lucy109 ano, boli sme presne v cala mandii, my sme boli cez hydrotour, ale oni tento rok zial malorku uz nerobia. no a boli sme velmi spokojni, fotky naozaj zodpovedali skutocnosti, vyhlad sme mali na more, aj ked sme si nepriplacali nic.

lenusiatko
8. mar 2013

Malorka, jednoznacne vychodne pobrezie a tzv. "callas" zalivy, moj osobny tip prirodna rezervacia "Cala Mandrago", uplna dovolenkova spicka pre rodiny, ale aj ostatne miesta na vychode su skvele.

vifinka
31. mar 2013

Ahojte, minuly rok sme boli s Martinkom (vtedy mal 1,8 roka) na vychodnom pobrezi - Calas de Majorca. Plaz sice bola dalej od hotela, ale zato cistucka, krasna, pomaly spad do vody. Isli sme sami, bez cestovky - hotel + transfer objednany cez internet.
perfektny hotel pre deticky - strava absolutne vynikajuca, cerstva zelenina, ovocie....udrziavany hotel, okolie...chodia tam len Nemci, Francuzi...naozaj odporucam
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g580292...

Urcite sa tam este vratime

pepa1
31. mar 2013

@livi01 @fra @katka512 @mina1834 @liz_lemon babule neviete mi poradit ci na severe v Acludii alebo San Picafort fuka vietor a su velke vlny? Alebo treba ist radsej na vychod do Cala Millor, ale tam uz nieje biely piesok, boli ste tam niektora? dik 🙂

lillona
31. mar 2013

jednoznacne Mallorca-pre mna nezabudnutelna dovolenka. Bola som v oblasti El arenal-nadherna piesocna plast,azurove more. Je to nedaleko hlavneho mesta Palma de Mallorca. Urcite by som sa tam este raz vratila 😉

ivanya
31. mar 2013

netreba cestovku, letenku kupis s ryanair, hotel cez booking.com, auto sa da pozicat cez internet a vyzdvihnes si ho priamo na letisku. my sme takto precestovali celu malorku za babku.

mina1834
31. mar 2013

@pepa1 ahoj my sme boli minuli rok na alcudia tam su neni vobec vlny je tam krasne more a mozes ist daleko do noeho a stale voda po kolena heh ,..krasna plaz biely piesok ,,a tak krasnu citu plaz som est nevidela rozmyslame ze sa tam aj tento rok vybereme,,pridam foto ak chces,,

lillona
31. mar 2013
obcansr
31. mar 2013

Ahojte ja som bola v Santa Ponsa ale moc ma tam more neoslovilo bolo dost také mútne a nie čisté , ale v Magalufe či ako sa to píše tam je ževraj super aj pre deti 🙂

fra
1. apr 2013

@pepa1 ked sme boli v alcudii den po burke, neboli tam žiadne vlny, more tam bolo uplne kludne, potom sme šli do cala san vincenc, to je na zapadnom pobreží a tam boli take obrovske vlniská že bolo zakazane vchazdať do vody... mne sa ale inak v alcudii priliš nepačilo, bolo to minimalne 10km hotelov jeden vedla druhého, na moj vkus tam bolo privela ludí, dokonca sme tam stáli v dopravnej zápche ... ale more je tam fakt nádherné...

horana
1. apr 2013

Baby chcem sa spytat, boli ste niektora aj na plazi Sa Calobra? O ktorej hodine je tam slnko? Kedze je to uzka roklina predpokladam ze na poludnie a par hodin okolo? A ked mate nejake typy/triky, ako tam najlepsie, da sa napr. aj lodkou a kupanie sa z nej aby clovek videl plaz ako panoramu pred sebou? Pocula som ze tam od parkoviska inak treba slapat cca pol hodinu sice cez zaujimave tunely v skalach, ale neviem ci sa bude detom chciet...celkovo ako by ste ju charakterizovali, oplati sa tam trepat cez tie serpentiny, stoji ten zazitok za to? Potiesili by ma akekolvek postrehy k tejto netradicnej plazi...

livi01
1. apr 2013

@pepa1 Ráno je na severe more vždy veľmi kľudné a priezračné, ale popoludní sú vždy menšie vlny. Málokrát sa stane, že je popoludní bezvetrie. Vtedy je tak horúco, že sa to ani na pláži nedá vydržať. 🙂 A deti si tie vlny veľmi užívajú, vyšantia sa a potom ich v noci netreba uspávať ;). Neviem prečo, ale v Can Picaforte vždy fúka o trošku viac a aj vlny sú zvyčaje väčšie. Ale na druhej strane, hotely v Can Picafote sú lacnešie než v Alcúdii alebo Playa de Muro.

kikina84
autor
1. apr 2013

@suzi33 tak ste ma inspirovala.-ideme aj my do tejto oblasti..pozerala som recenzie a foto..nasla som zajazd za prijatelnu cenu--tak uz len cakat na den D ..dakujem za typy

kikina84
autor
1. apr 2013

@mina1834 mozem sa spytat v akom obdobi ste boli,? dakujem

livi01
1. apr 2013

@horana Že či sa tam oplatí trepať? Jednoznačne áno! Je to prekrásna pláž. Nemám ani potuchy o koľkej je tam slnko, naobed určite, ale v lete je také teplo, že trošku chládku nie je vôbec na škodu. Loďou to musí byť nezabudnuteľný zážitok, ale na západnom pobreží je more dosť nevyspytateľné, takže ak sa rozhodnete ísť loďou, nezabudnite si pozrieť predpoveď počasia 😉 A od parkoviska to nie je až tak ďaleko, nie viac než 10-15 min. Aj to len preto, lebo sa každú chvíľu zastavíte kôli fotkám. 🙂

mina1834
1. apr 2013

@kikina84 my sme boli od 13 sept..na 9 dni ,,,a krasa teplucko 30 sme mali a more teplunke no parada hned by som tam sla aj tento rok aj nad tym premyslame,,,

kikina84
autor
1. apr 2013

@mina1834 mi ideme v polovici juna..snad vyjde pocasko..v tom obdobi tam zvykne byvat tych 30stupnov..snad sa pocasie umudri..uvidime