icon

Malorka 2017

rebeca2
25. jún 2017

Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík

dnika2
26. júl 2017

@iwulqa a tých 214 ti vrátili?

iwulqa
26. júl 2017

@dnika2 nie to je poistenie vodica.

jaja20
26. júl 2017

@dnika2 Ahoj,my sme sa akurat vratili z Mallorky a mali sme tam pozicane auto Fiat Panda na 1 den a zaplatili sme len 35 euro. Malo natankovanu plnu nadrz a my sme vecer uz len dotankovali tolko benzinu,kolko sme minuli.

dnika2
26. júl 2017

@jaja20 ahoj a odkiaľ ste si presne požičiavali?

jaja20
26. júl 2017

@dnika2 V hoteli na recepcii bol ponukovy letak od ich partnerskej pozicovne a boli tam o dost vyhodnejsie ceny,ako nam ponukla nasa delegatka z cestovnej kancelarie. Minuly rok na Krete sme si pozicali auto cez CK a potom sme zistili,ze sme zaplatili za 1 den tolko,za kolko by nas v normalnej pozicovni v meste vyslo auto na 2 dni,preto sme uz tohto roku nechceli urobit taku istu chybu.

dnika2
26. júl 2017

@jaja20 a kde ste boli ubytovani v ktorej časti mi ideme do el arenal utorok odlietame mam stres 1krat letím dá sa vyznať na letisku my ideme bez delegáta plánujeme pozrieť delfíny žraloky

jaja20
26. júl 2017

@dnika2 Boli sme v S Íllot/Sa Coma.Let je v pohode,cca 2 hodky aj 10 minut.Chapem,ze sa prvykrat bojite letiet,tiez som to tak prezivala 🙂 Ale kupila som si Aviomarin a sadla som si pre istotu k ulicke,miesto pri okne a vedla neho som prenechala dcere a manzelovi,ktori mali viacej odvahy 🙂 Letisko v Palme je naozaj velke,treba sledovat cisla letov na digitalnych tabuliach.Cestu skratia take beziace pasy - eskalatory,ake byvaju v nakupnych centrach,lenze nie do poschodia,ale vodorovne a tie vam naozaj velmi ulahcia tu dialku k vydaju batoziny.Moj manzel videl pri snorchlovni raju,delfiny sme nevideli,ale zralok bol na plazi vo vedlajsom letovisku,no to bola naozaj len nahoda,pretoze bol chudak zraneny a asi ani nevedel,co robi...Ak by ste mali nejake otazky,kludne napiste,ak budem vediet,tak rada odpoviem 🙂

dnika2
27. júl 2017

@jaja20 my ideme len s príručnou batožinou tak to je dobre nemusím utekať za batožinou a keď si beriem kabelku tak aj tu potom dávať na pás ku kufru?

jaja20
27. júl 2017

@dnika2 Vsetko treba dat na pas,aj odopnut hodinky,retiazky,vylozit mobily,kozmetiku...ale aj tak je mozne,ze zapipate.Cestou tam som tak zapipala v skeneri ja a cestou naspat moja dcera,tak nas dali nabok a zobrali nam vzorky z ruk a az potom nas pustili dalej.

dnika2
27. júl 2017

@jaja20 a mali ste v aute aj GPS a ak áno mali ste na výber z jazyka kde ste všade boli

jaja20
27. júl 2017

@dnika2 Mali sme vlastnu navigaciu,moj manzel ju berie na kazdu zahranicnu dovolenku 🙂 Boli sme v hlavnom meste Palme de Mallorca,Cala Millor,Manacore.Mali sme ho pozicane len na 1 den,tak sme ani neplanovali pobehat toho viac,aby sme na kazdom jednom mieste neboli len hodinku... 🙂

hori
28. júl 2017

tak vsetko uz pobalene a zajtra letiiiiime! konecne som sa dockala, Malorecka tras sa! 😍

dnika2
1. aug 2017

@jaja20 ahojte neviete či ťa linka na palmu bývame na el arenal chodí ako či bus 1 a 21 ale nevidela som vôbec vraj chodia každú pol hodku a 15min

jaja20
2. aug 2017

@dnika2 To bohuzial neviem,lebo my sme tam isli autom.Skuste pozriet prispevky na predchadzajucich stranach,tam niekto pisal o autobusovych linkach.

lucik194
2. aug 2017

@dnika2 ja som pisala o autobusovych linkach, najdi si prispevky odo mna

amelie2017
2. aug 2017

@dnika2 21 odkial chces vediet? Z letiska?? Z letiska do Palmy je linka 1- ide az po pristav, stoji aj v centre. Linka 21 chodi z letiska do El Arenal. Neboj, autobusy su dobre oznacene a teraz v sezone tam zvykne byt niekto, kto usmernuje turistov, respektivne ti odpovie na otazky. A z El Arenal do Palmy, do centra chodia autobusy cislo 15- trva dlhsie, a autobus 25 ide po dialnici, trosku rychlejsie.

dnika2
2. aug 2017

Dievčatá a na mallorce kde sa robí kontrola batožiny??

dnika2
2. aug 2017

@amelie2017 a odkiaľ lebo co sme pozerali zastávky tu v el arenal akosi nejde

dnika2
2. aug 2017

Baby a kontrola batožiny na letisku mallorca kde hladat

jaja20
2. aug 2017

@dnika2 A co by ste potrebovali este vediet? Pisala som vam ohladom toho 27.jula.

bibka1308
5. aug 2017

@hori ahoj, keď sa vrátiš, napíš rady a tipy, kde ste boli. My letime 12.8..

zujka2
5. aug 2017

@amelie2017 ďakujem za rady 🙂 dnes sme sa vrátili 🙂 bolo fajn

amelie2017
5. aug 2017

@zujka2 som rada, ako ste nakoniec riesili cestu z/na letisko?

zujka2
5. aug 2017

@amelie2017 nakoniec sme obe cesty riešili suntransferom. späť sa dalo jedine tak, a preto sme sa rozhodli, že aj tam si teda zaplatíme, že tá suma nás už nevytrhne z biedy a dobre sme urobili. bolo to luxusné. nemeškali a rýchlo sme sa dostali na hotel. naozaj ďakujem za rady.

hori
5. aug 2017

@bibka1308 idete tiez do cala san vicente?

bibka1308
6. aug 2017

@hori Nie, ale pobehať ostrov by sme chceli.

dnika2
6. aug 2017

Z akého gatu ste leteli z Mallorky?

katie233
7. aug 2017

@dnika2 my minuly tyzden z C40

dnika2
7. aug 2017

@katie233 a kontrola je kde