Malorka 2017
Chceli by sme tento rok skúsiť aj Malorku, ešte nikdy sme neleteli (strach nepustil)....ale povedali sme si, že to dáme...určite chceme cez cestovku...viete prosím poradiť, kam sa tam oplatí ísť...deti 6 a 9r., skôr hľadáme pokojnejšiu časť,ale nie ďaleko od letiska...letenky zabezpečuje cestovka,či my? dík
@dnika2 V hoteli na recepcii bol ponukovy letak od ich partnerskej pozicovne a boli tam o dost vyhodnejsie ceny,ako nam ponukla nasa delegatka z cestovnej kancelarie. Minuly rok na Krete sme si pozicali auto cez CK a potom sme zistili,ze sme zaplatili za 1 den tolko,za kolko by nas v normalnej pozicovni v meste vyslo auto na 2 dni,preto sme uz tohto roku nechceli urobit taku istu chybu.
@dnika2 Boli sme v S Íllot/Sa Coma.Let je v pohode,cca 2 hodky aj 10 minut.Chapem,ze sa prvykrat bojite letiet,tiez som to tak prezivala 🙂 Ale kupila som si Aviomarin a sadla som si pre istotu k ulicke,miesto pri okne a vedla neho som prenechala dcere a manzelovi,ktori mali viacej odvahy 🙂 Letisko v Palme je naozaj velke,treba sledovat cisla letov na digitalnych tabuliach.Cestu skratia take beziace pasy - eskalatory,ake byvaju v nakupnych centrach,lenze nie do poschodia,ale vodorovne a tie vam naozaj velmi ulahcia tu dialku k vydaju batoziny.Moj manzel videl pri snorchlovni raju,delfiny sme nevideli,ale zralok bol na plazi vo vedlajsom letovisku,no to bola naozaj len nahoda,pretoze bol chudak zraneny a asi ani nevedel,co robi...Ak by ste mali nejake otazky,kludne napiste,ak budem vediet,tak rada odpoviem 🙂
@dnika2 Mali sme vlastnu navigaciu,moj manzel ju berie na kazdu zahranicnu dovolenku 🙂 Boli sme v hlavnom meste Palme de Mallorca,Cala Millor,Manacore.Mali sme ho pozicane len na 1 den,tak sme ani neplanovali pobehat toho viac,aby sme na kazdom jednom mieste neboli len hodinku... 🙂
tak vsetko uz pobalene a zajtra letiiiiime! konecne som sa dockala, Malorecka tras sa! 😍
@dnika2 21 odkial chces vediet? Z letiska?? Z letiska do Palmy je linka 1- ide az po pristav, stoji aj v centre. Linka 21 chodi z letiska do El Arenal. Neboj, autobusy su dobre oznacene a teraz v sezone tam zvykne byt niekto, kto usmernuje turistov, respektivne ti odpovie na otazky. A z El Arenal do Palmy, do centra chodia autobusy cislo 15- trva dlhsie, a autobus 25 ide po dialnici, trosku rychlejsie.
Dievčatá a na mallorce kde sa robí kontrola batožiny??
@amelie2017 a odkiaľ lebo co sme pozerali zastávky tu v el arenal akosi nejde
Baby a kontrola batožiny na letisku mallorca kde hladat
@amelie2017 ďakujem za rady 🙂 dnes sme sa vrátili 🙂 bolo fajn
@zujka2 som rada, ako ste nakoniec riesili cestu z/na letisko?
@amelie2017 nakoniec sme obe cesty riešili suntransferom. späť sa dalo jedine tak, a preto sme sa rozhodli, že aj tam si teda zaplatíme, že tá suma nás už nevytrhne z biedy a dobre sme urobili. bolo to luxusné. nemeškali a rýchlo sme sa dostali na hotel. naozaj ďakujem za rady.
Z akého gatu ste leteli z Mallorky?

@iwulqa a tých 214 ti vrátili?