icon

Malorka verzus Kanárske ostrovy

kaddy
26. júl 2025

Kam do Španielska kde sú krásne pláže ,turistika dobré jedlo ☺️

amelia89
26. júl 2025

obe miesta su na spomenute veci super

smajliica
26. júl 2025

Na typickú plážový dovolenku, čľapkanie v mori Mallorca.
Na spoznávanie ostrovu a iné ako plážové aktivity, Kanárske. Aj tam sa dá ísť na pláž, ale pláže sú krajšie na Mallorce a more je oveľa teplejšie s pokojnejšie.

modratrixie
26. júl 2025

Rozhodne Tenerife bola som na oboch, hlavne pozri Masca, Los gigantes, park Anaga, teide, tak neuveriteľne nádherná a pestrá krajina, mallorka je nádherná ale je to neporovnateľne

tenerifka
26. júl 2025

Tak Mallorca je v Stredozemnom mori a vhodna na dovolenku od maja do septembra, Kanarske su zapadne od Afriky v Atlantickom oceane a vhodne na dovolenku po cely rok. Paradoxne letne mesiace su najhorsie, vetrisko od zapadu a plno dovolenkarov z pevniny s detmi v lacnych AI hoteloch, preplnene cesty..... Pre nas, co mame restauraciu, najhorsie obdobie, teraz ideme na cely august zavriet, a uz sa tesime na september, kedy bude klud a pridu rezidenti z Nemecka a inych krajin zapadnej Europy (nasi hlavni stamgasti)

danica2711
26. júl 2025

@kaddy obe miesta sú krásne, ale na Kanárske ostrovy chodievame vo februári, takže ohľadom leta veľmi neporadím. Ale Mallorca v lete super

marcellka32
26. júl 2025

Boli sme teraz 3 týždne na gran canaria, bolo perfektne....krásna krajina, pláže, cely ostrov sme preskúmali, pofukuje jemne, ale slnko pálilo, more svieže ale to my máme radi ...takže záleží od priorit

kiki68
26. júl 2025

Na kupacku skor Mallorca, more je kludne na rozdiel od Kanarov. Dieta by som na Kanaroch same do vody nepustila, tie vlny su dravejsie. To site Kapverdy, tiez Atlantik a vlny su velmi podobne. Ale Teneriffa he super aj na poznavacku. Boli sme tam so synom ked mal 3,5 roka. Pozor, skoro vsetky tie trasy v narodnych parkoch su od 6 a viac rokov a checkuju to. Jedina tura kde mohol bola nejaka neoficialna trasa. Teide to iste. Lanovkou moze az dieta od nejakeho veku.

kaddy
autor
29. júl 2025

Ďakujem vám, ešte sa spýtam ,že ktorý ostrov na Kanárskych je taký top zatiaľ sa mi páčí Tenerife ,lebo mám aktívne dospievajúce dievčatá 🤪ktoré nechcú celé dni stráviť pri pláži .

tenerifka
29. júl 2025
@kaddy

Ďakujem vám, ešte sa spýtam ,že ktorý ostrov na Kanárskych je taký top zatiaľ sa mi páčí Tenerife ,lebo mám aktívne dospievajúce dievčatá 🤪ktoré nechcú celé dni stráviť pri pláži .

@kaddy urcite Tenerife, da sa robit vela veci, chodit na vylety.... Ale bude treba pozicat auto