icon

Môžete si voziť jedlo z all inclusive?

15. aug 2025

Zvyknete si niečo zobrať do ruky na jedenie a vyniesť von? Je to taký problém? Nechápem toto obmedzenie. Však je to jedno, či nad tým dieťa bude sedieť, alebo si to zoberie do ruky a o 5 minút zje. Aj v školskej jedálni dostanú niečo k obedu a nemusia to zjesť tam na mieste.

Strana
z3
mk1111111111
15. aug 2025

A naco to chces brat? All inc znamena, ze pocas celeho dna je jedlo a pitie k dispozicii. Odides od ranajok, ides na plaz a na plazi je bufet, po ceste na plaz je nejake jedlo cerstvo robene... tam si vezmes co chces. Naco to vynasat z jedalne? Ja toto nepochopim - to branie jedla do tasiek. Naco? 🙄🙈

anonym_5ebd7c
15. aug 2025

Raz som bola na prednáške, kde rozprával vojak zážitky zo svojej misie v Iraku alebo Afganistane (už si nepamätám presne). A keď došla reč na stravovanie, tak rozprával, že mali jedáleň formou švédskych stolov. Do tej jedálne chodili vojaci z viacerých krajín a všetci si vždy nabrali toľko jedla, koľko zjedli na mieste, len jediní Slováci odchádzali vždy s plnými vreckami a dózami.

marca12
15. aug 2025

To oobmedzenie je skor kvoli tomu,ze ludia vynasaju plne taniere a aj tak to nezjedia a nechaju bordel kade tade. Ci uz na izbe,balkone,plazi. Keby kazdy vynasal ako by to vyzeralo. Ale pokial vezmes ovocie do ruky alebo nejaku drobnost,co zjes,to sa este da. My si zvykneme brat ovocie. Ale videla som uz aj ako ludia pchali do sackov kopu jedla a natlacili to do kabelky. Comu nerozumiem. Ved all inclusive mas neustale prisun jedla vsade kam sa pohnes.

anonym_5c21b3
15. aug 2025
@anonym_5ebd7c

Raz som bola na prednáške, kde rozprával vojak zážitky zo svojej misie v Iraku alebo Afganistane (už si nepamätám presne). A keď došla reč na stravovanie, tak rozprával, že mali jedáleň formou švédskych stolov. Do tej jedálne chodili vojaci z viacerých krajín a všetci si vždy nabrali toľko jedla, koľko zjedli na mieste, len jediní Slováci odchádzali vždy s plnými vreckami a dózami.

@anonym_5ebd7c to je blbosť. Muž bol na turnuse a nie je to pravda. Nikto nebral nič v dóze.

majlo1234
15. aug 2025

Mne sa nechce ani verit, ze sa vobec bavime o all in, kde mas cely den k dispozicii jedlo.

slavomira236
Autor odpoveď zmazal
maciatkolulu
16. aug 2025

@anonym_autor myslím,že si zle položila otázku,keď máš All,tak zeres celý deň. Načo by som preboha vkacila niečo niekam ? Nemyslíš ty polpenziou kde si ľudia napakovavaju akoby nemali už ani cent navyše so sebou pri raňajkách. Som sa akurát smiala pred pár dňami na jednom pare. Trápne,ale veľmi. Zobrať do ruky jablko,fajn ale opakovať do servítky,je trápne.

slavomira236
16. aug 2025

@anonym_autor zvykneme zobrat max banan broskynu pre dcerky na ranajky chodime o siedmej ona zje max gulicky z mliekom tsk je o hodinu hladna a obed zvykne byt az o pol 1. Terazv turecku ludia brali vajickaplre korytnacky nikto problem nemal

autor
16. aug 2025

My nezerieme. Jeme malé porcie a často. Komu sa chce celý deň niekde chodiť po jedlo? Chceš mať kľud. Vývaliť sa a mať všetko po ruke a nie vkuse sa obliekal, jeden chce jesť, o 5 minút druhý a 15 ďalší. Čo nemáte deti? Nechodíme sa nažrať trikrát do dňa plne taniere, ale užívame si dovolenku každý podľa svojich predstáv a pre nás je predstava natiehnuť ruku a najesť sa súčasť dovolenky. Nie aby sme my vkuse chodili za jedlom.

maciatkolulu
16. aug 2025
@anonym_autor

My nezerieme. Jeme malé porcie a často. Komu sa chce celý deň niekde chodiť po jedlo? Chceš mať kľud. Vývaliť sa a mať všetko po ruke a nie vkuse sa obliekal, jeden chce jesť, o 5 minút druhý a 15 ďalší. Čo nemáte deti? Nechodíme sa nažrať trikrát do dňa plne taniere, ale užívame si dovolenku každý podľa svojich predstáv a pre nás je predstava natiehnuť ruku a najesť sa súčasť dovolenky. Nie aby sme my vkuse chodili za jedlom.

@anonym_autor tak choďte na takú dovolenku,kde je to normálne🤷. My sme vždy boli tak,že jedlo bolo všade All,pol penzia je o inom ,tak si kúpte a máte a dzobkajte každých 30 minút. Inak je to neslušné a trápne.

kiki68
16. aug 2025

Ja som mala ultra all inclusive, kde bol dokonca Alkohol na izbe v tom, tam boli tri flase vina na den plus jeden sekt ( za celu dovcu sme otvorili jeden sekt), rozne veci ponukaju tie hotely, ale to neznamena, ze clovek musi denne vyliapat styri flase, alebo ich zasit do kufra. Ja tiez mavam za den mensie porcie. Kto potrebuje tento system, tak si to objedna a hotovo.

anonym_febe26
16. aug 2025

Mne sa páči, ako to každý berie “max banán pre dieťa”. A potom človek na raňajkách stretáva ľudí napakovaných ako keby mala prísť vojna 🤣. A zaujímavé, že často žiadne deti pri nich nie sú...

Z raňajok neberieme NIKDY NIC, ak niečo potrebujem, dokúpim si za pochodu.

torysheer
16. aug 2025

@anonym_autor dnes po polnoci sme sa vrátili z Rhodosu, a ak je kvalitný All inclusive, nikto to tam nerieši....času pri stole sa najesť je bohate, tam sa predsa najes kedykoľvek celý deň....končili neskoré raňajky, začínala pizza, kebaby, tie si nosili decká von bežne. Z reštaurácie sme si zobrali ovocie, keď sme išli na výlety, a keď sme išli na celodenný bez stravy, zobrali sme si aj bagety z neskorého bufetu večer predtým (ten bol 22-23), raz som robila na raňajkách vlastne toasty obložené na výlet, ani raz sa nad tým nepozastavili. Na výletoch sme riešili pitie, v našom rezorte bolo zakázané čapovať nápoje do fľašiek. Ale aj v centre historického Rhodosu či na Simi sme hľadali supermarkety, kde sme platili 1,15 za pollitrovu fľašku Coly, na hlavnej promenáde samozrejme stala 3a viac

anonym_fe1f9a
21. aug 2025
@aalt

U nas bol taky pako jeden casnik. Zomlela sa suhra okolnosti: isli sme na ranajky neskor ako sme zvykli a dcerka viac vymyslala a vlastne dokopy nic nezjedla. Boli sme uz posledni a vlastne vsetky stoly okrem nasho uz mali spravene. Tak sme z toho nieco zobrali, ze si to doje, fakt len nieco male co dojedla este cestou na izbu, tusim nejake sladke pecivo ... dcerka s manzelkou isli von a ja som sa tusim este isel napit ... ma zastavil taky "mudry" casnik a zacal mi vysvetlovat, ze sa jedlo nesmie brat z jedalne ... len som mu vravel ze OK a som sa zaprisahal, ze nabuduce bude na nas cakat aj keby to este dojedala hodinu. Bol to inac obycajny casnik, ziaden veduci. Ostatni boli vsetci v pohode, len tento mal vzdy k vsetkemu pripomienky. Raz som ho videl riesit jeden stol, kde nechali nedojedene take vacsie porcie (zo svedskych stolov) ze nech si tolko nenaberaju. Ale riesil aj uplne hovadiny, ze niekto presiel z jedalne cez take zasteny a nesiel naokolo cez "oficialny" vstup a podobne. Maval problemy aj nosit nam cistu vodu do dzbana, ini nam doniesli automaticky, ked sme si sadli, lebo vedeli, ze ju pijeme.
Ako ano, mal pravdu, nemali sme brat ale fakt to bola drobnost a iba kvoli tomu, ze koncili ...

@aalt ale toto je tiež blbé, keď mas švédske stoly a nevieš co si dat, tak naberieš vsthko možné na jeden tanier a 3/4 veci ti ani nechuti, len vyzerá dobre.
Preto si vždy naberam len jeden druh jeden kúsok a otočím sa aj 5x keď nestačí, ale nenechám všetko na tanieri.

catherinah
21. aug 2025
@mk1111111111

A naco to chces brat? All inc znamena, ze pocas celeho dna je jedlo a pitie k dispozicii. Odides od ranajok, ides na plaz a na plazi je bufet, po ceste na plaz je nejake jedlo cerstvo robene... tam si vezmes co chces. Naco to vynasat z jedalne? Ja toto nepochopim - to branie jedla do tasiek. Naco? 🙄🙈

@mk1111111111 my sme boli V Grécku all inc. A teda zďaleka nebolo jdlo celý čas k dispozícii. Hodinka a pol a koniec - raňajky, obed a večera od pol siedmej (pre mňa veľmi neskoro).

mk1111111111
25. aug 2025
@catherinah

@mk1111111111 my sme boli V Grécku all inc. A teda zďaleka nebolo jdlo celý čas k dispozícii. Hodinka a pol a koniec - raňajky, obed a večera od pol siedmej (pre mňa veľmi neskoro).

@catherinah my sme v takom nikdy neboli, vzdy bolo nieco k dispozicii, az do polnoci, niekedy aj po, samozrejme, jedlo myslim, o piti sa ani nebavim. V noci a nadranom aj kvoli odlietajucim a prilietajucim, aby nahodou niekto nebodaj nezomrel od hladu.. 🤣

kaca222
25. aug 2025
@catherinah

@catherinah ja tiež mám skusenost z Grecka aj Španielska, že pomedzi chody boli k dispozícii v plážovom bare len sušienky, max.hranolky s nugetkami, čo nepovažujem za jedlo

catherinah
25. aug 2025
@kaca222

@catherinah ja tiež mám skusenost z Grecka aj Španielska, že pomedzi chody boli k dispozícii v plážovom bare len sušienky, max.hranolky s nugetkami, čo nepovažujem za jedlo

@kaca222 u nas nebolo k dispozicii nic.

catherinah
25. aug 2025
@mk1111111111

@catherinah my sme v takom nikdy neboli, vzdy bolo nieco k dispozicii, az do polnoci, niekedy aj po, samozrejme, jedlo myslim, o piti sa ani nebavim. V noci a nadranom aj kvoli odlietajucim a prilietajucim, aby nahodou niekto nebodaj nezomrel od hladu.. 🤣

@mk1111111111 toto vobec. Vymedzeny cas a cau.

Strana
z3