icon

Myši v apartmáne v Rakúsku

14. feb 2025

Ahojte,
Zaujíma ma váš názor. Na apartmáne v Rakúsku, kde momentálne sme na 3 noci ubytovaní (a to nebol lacný), su evidentne myši. Mali sme tašky s jedlom v kuchyni (v noci som ich v kuchyni aj počula a nebolo mi všetko jedno), obhryzli nám keksy, na linke boli výkaly. Sme tu 4 dospelí a jedno 4r dieťa. Všetkým je to jedno, vraj myši sú bežné a nič sa nemôže stať, mne to jedno nieje. Volala som majiteľovi, ten sa tváril prekvapene, kompenzáciu nám nedá, chcel nám dať spodný apartmán, čím sa ale problem nijak nevyrieši. Hľadala som aj iné ubytko, no nikto sa ničoho nechytá a vraj by sme len prišli o peniaze. Som tu ako čierna ovca, manžel mi ešte vykrical že mi všetko vadí, že mám poruchu, že keď ja mám nejaký problém, nemám ich do toho zaťahovať. Že ok môžme ísť teda domov, samozrejme nasratý. To naozaj preháňam ja a myši sú úplne ok na kuchynskej linke? Nieje mi pochuti tu ďalšie dve noci ešte spať, myslím že budem len striehnuť. Vďaka za názor

Strana
z2
kristinka92
14. feb 2025

Tak neviem či pre zvysok posádky je normálne mat doma mysi a čo za hygienu doma dodržiavajú keď im to je jedno. Ale mysi v potravinách, ktoré chcete jesť, to problém je. Veď môžu prenášať kadejake choroby.

betulinka1
14. feb 2025

Tvoj muz je v pohode? Akoze nam sa to stalo v luxusnom hotely 4* v Chorvatsku. Muz letel na recepciu rano o tretej a spravil cirkus. Vymenili izbu, dali zlavu. Najprv bol arogantný, ze nam daju zlavu jeden den na parkovanie 8€. Akoze cooooo. Tak hovori muz, ze nechali sme tu kopec penazi za mysi? Ze take recenzie este nevideli ako dostanu na nete. A hned bola ina rétorika. Dali nas do uplne ineho krídla ale ja som sa tesila domov. Tvoj problem je v tom, ze sa nepostavil tomu ubytovateľovi tvoj muz a nespravil poriadny cirkus. Akoze mysi su normalne ?! 🙈🙈🙈 No neviem co ti ani poradit. Ja by som ziadala majitela o okamzite riesenie, nech príde skontrolovat, skade tie mysi chodia.

tiezjedna
14. feb 2025

napíš názov apartmánu

autor
14. feb 2025

@tiezjedna plánujem nechať recenzie a možno kontaktovať booking. Gruner See exclusiv

nika23t
14. feb 2025

Keby môj muž reagoval ako Tvoj, no neviem... Každopádne myši v apartmáne, to by som nestrpela ani minútu. A neviem, čo všetko Ti akože vadí, a akú poruchu v Tebe vidí, ale podľa mňa je narušený Tvoj muz, keď je s týmto v pohode.

palicka
14. feb 2025

Tak ja by som tam ani v noci nebola zostala…. Panika, hrôza, hnus… neznášam tieto stvorenia. Úplne Ti rozumiem

janai1
14. feb 2025

Prečo si odmietla presťahovanie?

kiki68
14. feb 2025

Moj muz, co je Rakusan keby vidi mys, tak nechcem domysliet ten cirkus 😂 Mali sme doma raz mys na dome, moj muz vyletel ako sme dosli z auta dovnutra, ze tam je velky potkan. Hovorim idem to kuknut, bola to mys. Vychytali sme ich za tri dni, boli iba dve. Ale co ten robil za cirkus nechces vediet 😂🙈 Takze keby plati za ubytko a ma tam toto, tak tam asi posle vsetky urady a bude este 20 rokov rozpravat ako sme mali hotel s mysami. Svokra by tiez spravila poriadky, sa divim, ze to je majitelom jedno. Akoze fuj, Uplne to chapem

bystrozraky
14. feb 2025

Keby som bol v tej situácii ja a nikto z rodiny by sa nechcel pohnúť kvôli "strate" peňazí, tak by som nabehol do prvého OBI, kúpil 10 pascí za pár šupov a do rána by bolo po myšiach. Uff, ale myši na kuchynskej linke nikomu nevadia? Dosť husté. Aspoň napchaj všetko do skriniek a chladničky, nech sa tam nedostanú. Umývačku nastav na 75 °C. Skús to teda hodiť za hlavu ako ostatní, no čo už... Keď budeš napätá, lepšie to nebude. Prajem pevné nervy a trocha kludu 🙂

deti95060810
14. feb 2025

myši sa nebojím ani náhodou, ale jesť s nimi keksy tiež nie je lákavé...už by som ich hodila do koša....

kiki68
14. feb 2025

@bystrozraky moj muz veru kupil v Lagerhaus tu zivu pascu a aj tie normalne, ta ziva ich chytila, sefka mu poslala vianocne keksy, mysi volako posli ( Podla mna od stresu uz v tej pasci), odvtedy podozrieva sefku, ze ho chcela otrovit 😂😂😂

janai1
14. feb 2025

Ale inak, celkom odvážny výber ubytovania. Do niečoho s tak zlým hodnotením by som nešla.

bystrozraky
14. feb 2025

@kiki68 hehe celkom zabavne a chapem tvojho manzela 🙂 ale ak to boli cokoladove kesi tak sa mozno priotravili z toho 🙂 cokolada pokial viem je jedovata nie len pre psi, ale aj mysi - obsahuje látku nazývanú teobromín 🙂

reisi
14. feb 2025

Ani sekundu by som tam nezostala… moj muz vie, ze ked je niekde mys neexistuje, ze by som to tolerovala, vtedy nepoznam brata, sestru, muza ale nastupuje hysteria a odchadzam.

jovka
14. feb 2025

Ako ja by som tam neostala ani za nic! Fuj , sa zobudit nato , ze po mne lezie myš, rovno ma môžu brať na psychiatriu , nie nie je to ok!!!

cacianka
14. feb 2025

Narušení sú všetci, ktorým nevadia myši medzi potravinami, nielen celkovo vo vnútorných priestoroch.
Nechápem, ako humusaci su potom doma, keď tu im za drahé peniaze nevadia myšie 💩. Myši sú dosť aktívne v noci, môžu vám aj po hlavách behat, tak bodaj by im obžrali všetky lakocinky, a ty si svoje schovaj do nejakých hrncov s pokrievkami alebo do chladničky. Mužovi by som myš asi hodila do gulášu...😱🤮

vevesh
14. feb 2025

No poznam takych ludi, ze "ked sme uz zaplatili, aj koleno nam mozu vrtat"....a teda ja sa mysi nebojim, ja ich mam rada- ale urcite nie v kuchyni, pri jedle. V kotolni ci garazi si mozu aj party robit, ale nie v obyvacich castiach, toboz v kuchyni (pretoze hlavne bobky su nebezpecne pre cloveka). A teda ani ja, ani muz by sme tam uz nespali🙃za svoje peniaze ocakavame urcity standard, a byz mysi nie je az tak vela pozadovat...

mamina7070
14. feb 2025

na bookingu ma 8,2 hodnotenie cez co ste to objednavali? porob fotky daj pasce a nafot a ries priamo s bookingom

kiki68
14. feb 2025

@bystrozraky neboli prave 😂 boli vanilkove s marmeladou 😂😂😂 No posli mysi, muz zostal ok, Takze za mna vyborny vysledok

kitycat
14. feb 2025

Dufam, ze to mas nafotene ked sa chces aj bookingu stazovat

sima234
15. feb 2025

Neviem si predstaviť žiť v jednom apartmáne s myšami. Mňa by tam už nebolo, aj keby som mala ísť domov sama.

matam77
15. feb 2025

Veď a čo na to majiteľ? Nám sa takéto stalo. Chatka obkolesená prírodou patriaca pod hotel. Recepcia zabezpečila okamžite pasce a kým sme sa vrátili z túry, tak nič. Ale po večeri a welnesse už bola chytená. Pán z recepcie ju bol zobrať. Nám zatiaľ v bare nalievali.
Chúďatko malý kožúštek - obžrala mi rukávy na tričku 🤣🤣🤣 Ale na ten môj výkrik MM dodnes spomína 😅😅

tilly
15. feb 2025

Nie je to statok, kde ste? To sa občas stáva. Aj keď teda, nám sa nestalo ešte a to sme v rakúsku každú chvíľku niekde, aj na statkoch aj v kempoch. Pri neochote domáceho, by som kontaktovala booking.

tilly
15. feb 2025

Teraz som to pozerala. Hrozné fotky ubytovania. Odflaknuta ponuka. Toto asi nebude rakúsky puntickar 😅.
Ale teda myší by som tam nečakala.

lusyyy36
15. feb 2025

Nam sa toto stalo na jesen, nejak nam viezla dnu. Majitelia nemali doma pasce a my sme tiež nič nezohnali a bol sviatok potom takže sme to zvladli. Jedlo sme samozrejme schovali. Prežili sme

autor
15. feb 2025

@janai1 myslíš si apartmánu pod nami? Tam by zrazí myši neboli? Navyše keď nám ho ukázal, bol tam smrad a v jednej izbe ani nefungovalo kurenie

mircalla
15. feb 2025

Nie neprehanas. Ubytovanie vyzera ok, ale recenzie slabsie, ja pod 9 na booking.com nejdem nikdy. Na booking.com to je dost malo
Urob si fotky, pohrozila by som majitelovi, ze budes kontaktovat booking a dat aj hodnotenie, ked neda kompenzaciu. Tvoj manzel je zvlastny

autor
15. feb 2025

@mamina7070 ubytovanie sme cez booking objednávali. Je to úplne zle postavený dom, nič tu nesedí, dvere sa nezatvaraju, linka nezapadá, v podlahe diery, obliečky potrhané, atď.. všetko je navonok ok ale v skutočnosti úplne sfusovane. Majiteľ nieje Rakusan, (asi turek )... s ničím takýmto sme sa v AT ešte nestretli. Prvý deň nám vyhodilo elektrinu tak musel prísť nahodiť. Neviem .. hodnotenie 8.2 mi neprišlo nejak zle , asi treba čítať každé recenzie, teraz ich čítam všetky. Dnes sme písali bookingu sťažnosť aj s fotkami...a teda zhodli sme sa chvalabohu že odchadzame o deň skôr. Bohvie či booking nám vráti peniaze alebo ako toto riesit. Ešte sme pár hodín na ubytovaní , kým tu doriesime nejake veci a bojím sa aby sem majitel teraz nenabehol s nožom alebo čo keď ho bude booking kontaktovať že sme písali staznost..ale mozno pozerám veľa filmov 🤣
@tilly
@tilly
@kitycat
@janai1

mamina7070
15. feb 2025

praveze 8,2 je dobre hodnotenie a na googli mamtusim az 5
dajte na oboje realne hodnotenie

mircalla
15. feb 2025

@mamina7070 Nie je, na booking. com to je velmi malo. Tam si nejake minimalne hodnotenia, pod ktore to nepadne. To na google je len 7 hodnoteni, z toho sa neda urobit zaver.

Strana
z2