Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?
Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?
@viestta neviem. Za mna nic uchvatne dat iks tisic na to, aby som 10 dni prdel pri mori 🤣🤣🤣 ale to som ja. Darmo. Kazdy to ma inak. Mna to nebavi, cestovanie vyslovene neznasam
@viestta aj ja.
Zanzibar cca 4500 eur 2 osoby 14 dní all.incl.
Na moju doteraz najdrahsiu dovolenku idem v juli s uz dospelou dcerou na 21 dni. Sumu pisat nebudem, ale s kazdou dalsou objednanou polozkou to ide hore, a to este vobec nepocitam stravu, kedze mame vsade ubytovanie s rañajkami. Uz sme pochodili takmer cely svet, ale toto bude ine. Pocas 21 dni budeme byvat v 7 roznych hoteloch a rezortoch.Najvacsia polozka su letenky, a niektore hotely. Mozno sem hodim nejaky update pocas cesty, ak bude moznost a cas
@melanta aj ja hovorim, ze ked do pekla tak na paradnom koci 😅
@thirstymonk kto hovori o 10 dnoch polihovana pri mori? (aj ked nejaky ten den sa da aj to) Este si asi nezazil poriadnu zazitkovu dovolenku
Toto berte s nadhľadom - pre mňa materská a rodičovská dovolenka. Najkrajšia a najdrahšia.
Inac sranda, ze moja najsamlepsia dovca ani nebola draha. Olympijska riviera , tam sa toho dalo toooolko pochodit, more krasne, Olymp za chrbtom... A spali sme v kempe v stanoch, ziadne labute z uterakov na posteli, skor mravceky v spacaku 😅
Najlepsie investovane peniaze su zazitky z dovolenky a samozrejme vzdelanie. To nam nikto nezoberie.
Si predstavim ich dvoch, ako to vsetko realne prebiehalo a ako zamiesili na maleho mulatka. Ani jeden nevedel rec toho druheho, ale feromony isli na 1000%😂, priroda si isla svoje😅
@viestta tak...zajtra idem na langoš, smotana a syr

@viestta vitaj v klube😁