icon

Na akej najdrahšej dovolenke ste boli?

8. jún 2024

Ukazoval - cena za osobu, kde a na koľko dní?

guudy
8. jún 2024

@viestta vitaj v klube😁

viestta
8. jún 2024

@guudy ja srotujem v hlave, kde by asi tak mohli langos mat...

guudy
8. jún 2024

@viestta ja som tiez uz zacala🤭

melanta
8. jún 2024

@viestta veď treba tú mastnotu zaliať studeným a sladkým. Keď už nezdravé kalórie, tak úplne. Normálne mi teraz mozog fičí naplno, že čo urobím s tou chuťou na langoš.

guudy
8. jún 2024

@viestta @melanta najhorsie, ze sme kazda inde….ale keby ste prisli do Ba, tak mozme dat langosove stretko😁

Pozyvam😊

thirstymonk
8. jún 2024

@viestta neviem. Za mna nic uchvatne dat iks tisic na to, aby som 10 dni prdel pri mori 🤣🤣🤣 ale to som ja. Darmo. Kazdy to ma inak. Mna to nebavi, cestovanie vyslovene neznasam

melanta
8. jún 2024

@guudy a kam v BA chodíš? My sme chodievali na petržalské langoše pri námestí hraničiarov, nebola som u nich odkedy sa presťahovali do Slnečníc. A v lete aj Barakuda pri Draždiaku robila čerstvé langoše.

guudy
8. jún 2024

@melanta no nechodim teraz (preto tak slintam), ale kym pridete, tak vykoumam, kde maju aktualne najlepsi😂

bublinka1426
8. jún 2024

@viestta aj ja.

ariannazara
8. jún 2024

Zanzibar cca 4500 eur 2 osoby 14 dní all.incl.

tenerifka
8. jún 2024

Na moju doteraz najdrahsiu dovolenku idem v juli s uz dospelou dcerou na 21 dni. Sumu pisat nebudem, ale s kazdou dalsou objednanou polozkou to ide hore, a to este vobec nepocitam stravu, kedze mame vsade ubytovanie s rañajkami. Uz sme pochodili takmer cely svet, ale toto bude ine. Pocas 21 dni budeme byvat v 7 roznych hoteloch a rezortoch.Najvacsia polozka su letenky, a niektore hotely. Mozno sem hodim nejaky update pocas cesty, ak bude moznost a cas

viestta
8. jún 2024

@melanta aj ja hovorim, ze ked do pekla tak na paradnom koci 😅
@thirstymonk kto hovori o 10 dnoch polihovana pri mori? (aj ked nejaky ten den sa da aj to) Este si asi nezazil poriadnu zazitkovu dovolenku

rakywanda
8. jún 2024

Toto berte s nadhľadom - pre mňa materská a rodičovská dovolenka. Najkrajšia a najdrahšia.

melanta
8. jún 2024

@tenerifka to je paráda čo píšeš, užite si to poriadne. Určite bude fajn, keď počas alebo po dáš nejaký sumár, nech sa inšpirujeme a posnívame. 😃

viestta
8. jún 2024

Inac sranda, ze moja najsamlepsia dovca ani nebola draha. Olympijska riviera , tam sa toho dalo toooolko pochodit, more krasne, Olymp za chrbtom... A spali sme v kempe v stanoch, ziadne labute z uterakov na posteli, skor mravceky v spacaku 😅

pandorra
8. jún 2024

Najlepsie investovane peniaze su zazitky z dovolenky a samozrejme vzdelanie. To nam nikto nezoberie.

tenerifka
8. jún 2024

@melanta minuly rok som bola na Borneu, to bola tiez pecka, tiez sa chystam to nejako zosumarizovat, ale vzdy sa najde nieco dolezitejsie🙈

taynee
Odpoveď bola odstránená
melanta
8. jún 2024

@viestta pre mňa jedna z top dovolenkových spomienok asi 20 rokov dozadu je iba s dcérou Chalkidiki v apartmáne bez stravy a bez servisu, žiadne lehátka na pláži, chaluhy skoro každý deň, ale to šťastné dieťa.

tenerifka
8. jún 2024

@viestta labute mozu byt kontraproduktivne😎, ani sa nenazdas a mas male labutiatko😁

guudy
8. jún 2024

@tenerifka labutiatko😂😂😂

viestta
8. jún 2024

@tenerifka ano, aj na to som myslela ako sa vlani hladal Ali co zapravil labutiatko. Kto vie ako to skoncilo.

tenerifka
8. jún 2024

@viestta on uz ma aj meno? Ali?🤣Take netypicke v arabskom svete, ako Jozko u nas😁

guudy
8. jún 2024

@viestta vidis, na to som uz aj zabudla…tiez by ma zaujimalo, ci su staatna labutia rodinka 🙂

viestta
8. jún 2024

@tenerifka ja neviem ako sa volal, len viem, ze robil labute 😅

tenerifka
8. jún 2024

@viestta robil labute a labutiatka😂

viestta
8. jún 2024

@melanta @tenerifka @guudy riadne sme odbocili od zadania 😅 Cez langose pri slovenskom zabniku k labutiatku z Egypta

tenerifka
8. jún 2024

Si predstavim ich dvoch, ako to vsetko realne prebiehalo a ako zamiesili na maleho mulatka. Ani jeden nevedel rec toho druheho, ale feromony isli na 1000%😂, priroda si isla svoje😅

masinka
8. jún 2024

@viestta neobl to Usi ? Baba tusim predala na Slovensku byt a isla za nim s tym, ze z tych penazi tam budu stasnte spolu zit.

guudy
8. jún 2024

@viestta @melanta @tenerifka co narobis, povodnu temu sme vycerpali raz dva, langose su zaujimavejsie..

marcellka32
8. jún 2024

@viestta tak...zajtra idem na langoš, smotana a syr