icon

Nadváha a dovolenka pri mori

16. júl 2023

Dobrý deň, som mladá baba bez detí 26r. Avšak celý život sa trápim kvoli kolísavej váhe. Aktuálne sa mi nepodarilo schudnuť a mám 85kg/170cm. Chcem isť na dovolenku k moru konečne po rokoch ale mám strach že budem jedina obluda. Ako sa vy pozeráte na mladé baby s nadváhou na plaži/kupalisku? Pomyslite si niečo? Aké plavky zvoliť?

Strana
z3
petulda333
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka ty asi nevies co pises, napisala si,ze si mam precitat otazku. To som urobila,su tam 3 otazky a tvoj hlupy komentar nie je odpoved na ziadnu z nich. 🤦‍♀️

majada35
16. júl 2023

Nestresuj sa, vôbec. Zapadas do priemeru, a keď sa opalis, budeš pôsobiť omnoho lepšie ..druhá vec, je veľa mužov, ktorým sa doslova páčia moletky a naopak chudé su pre nich neatraktívne .. nezabúdaj, že aj tvar je dôležita a aj vyžarujúce sebavedomie. Čo ty vieš, možno práve tam niekoho očaríš. Uži si dovolenku, nerieš kraviny a plavky si kúp tie, ktoré ti budú super sedieť a v ktorých sa budeš cítiť skvelo. 😊

fineta
16. júl 2023

Ahoj, nečítam síce komentáre, ale toť moja skúsenosť z kupka s rodinou a známymi: vypočula som si úprimný rozhovor chlapov a ver mi, žiadne vybotoxovane, vyplastikovane a vyumelkovane umeliny ich nezaujímajú. Dokonca mali na to také heslo, že "hm, to je presne taká typu 4D." Vysvetlenie sem radšej písať nebudem... Takže, prosím Ťa, buď veselá, v pohode, sama sebou a nikoho nerieš, so žiadnou sa neporovnavaj. Uži si dovcu najlepšie ako vieš. Veď žiješ tu len raz. 🍀😉

vamajka
16. júl 2023

Su aj plavky, ktore ulahodia tvojej postave, zas nie si az taka silna. Su tam aj 100kg a pri mori to nikto neriesi. No na mestske kupalisko aom nikdy nechodila ale more v pohode

mirola
17. júl 2023

Ja sa tiež pozerám po ľudoch na kupalisku a tak isto muzoch aj zenach. A ked ma niekto peknu postavu tak to viem ohodnotit, taktiez ked je niekto vypaseny.. a e jedno ci je to chlap alebo zena.. viac sa pozastavym ked je to mlady clovek a ano poviem si "preco to dopustil" ale inak je mi to naozaj jedno, nerieim to dalej, necivim na neho, nesmejem sa..

vanilkovazmrzka
17. júl 2023

@petulda333 dobre

alenamihal
17. júl 2023

@petulda333 halllooo ja som odpisala autorke a nie tebe...slusne som jej povedala moj nazor a nekomentujem druhych az kym nerypnu do mna ako ty "slovac" hahaha...takze
nemotaj jablka s hruskami a skus iba odpisat /odpovedat,co konkretna osoba chce vediet...maj sa ....a uz si ma nevsimaj...

petulda333
17. júl 2023

@alenamihal a? Ja mozem odpisat komu chcem,je to tu dovolene. Mna ale vzdy toto pobavi,ked slovak nadava aka slovac je,akoby on bol nieco ine 🤣

1gramofon
17. júl 2023

@bublinka1426 k umelym ženám s trciacimi rebrami - to sú reči hodne základnej školy. Je nutné ponizit jeden typ tela aby sa niekto cítil dobre?!!
Asi by to bolo príliš normálne sa starať o seba a nemat blbé reči, ktoré môžu druhých ranit. Keď ma nadváhu, fajn podporme ju nech si verí, ale známena to, že sa máš pustiť do druhých?

bublinka1426
17. júl 2023

@1gramofon asi si ma nepochopila nevadi, zivot ide dalej...

Strana
z3