icon

Nadváha a dovolenka pri mori

16. júl 2023

Dobrý deň, som mladá baba bez detí 26r. Avšak celý život sa trápim kvoli kolísavej váhe. Aktuálne sa mi nepodarilo schudnuť a mám 85kg/170cm. Chcem isť na dovolenku k moru konečne po rokoch ale mám strach že budem jedina obluda. Ako sa vy pozeráte na mladé baby s nadváhou na plaži/kupalisku? Pomyslite si niečo? Aké plavky zvoliť?

jablkovastrudla
16. júl 2023

Na plazi registrujem iba dokonale postavy presne ako
@petamich pise 😃 kazda z nas riesi vlastnu celulitidu, ver mi 😉

ropucha6
16. júl 2023

V dnesnej dobe ma nadvahu takmer kazda druha, ver mi, ze ostatnym budes naozaj ukradnuta. Chod a uzi si dovcu, mozno ta to aj trochu viac nakopne potom.

barbora19911
16. júl 2023

Práveže v zahraničí sa to rieši ovela menej ako tu a je tam oveľa viacej nadmerné OBEZNYCH ľudí aj +200 kg ..v zahraničí sú aj rôzne pre nás indivíduá a všetci sú s tým v pohode už len taká nuda pláž čo by povedali staré tetky tu keby bola 😂😂😂😂😂😂😂😂

o__o
16. júl 2023

Vobec sa tym netrap a uzi si dovolenku a prosim ta, nenazyvaj sa obludou 🙂 na plaz chodia aj zeny 100+

1gramofon
16. júl 2023

Ja som toto leto pozerala, lebo mi veľa ľudí kecá do výzoru, že mam pribrať a aká som chudulinka... A keď som sa tak pozerala, tak málo žien má dobrú postavu, ale reptať budú. Najbližšie keď dostanem odporúčania a iné dristy, tak si to nenechám, lebo prisam bohu, všetci máme nejakú chybu, tak riešme seba!
Nestresuj, uvidíš sama, že nebudeš jediná s nadváhou a ešte ti aj sebavedomie stupne

rachelkk
16. júl 2023

Obluda !? To takto škaredo sa nazyvas ? Ja mám 90 kíl a zarezané gaťky som mala na dovolenke a išla som si vystretá a fajne mi bolo. Váha neurčuje krásu ženy. Ale ja to mám inak. Ja svoje ľúbim.

micusa2222
16. júl 2023

keď si dáš normálne plavky, nič besno výrazné a pútajúce na postavu,,budeš v pohode..je tam mnoho mladých aj starých ľudí s nadváhou..ak sú v pohode oblečení, ani si ich nikto nevšimne,,ale keď si dá baba s riadnou nadváhou tangá a podprsenku o 2 čísla menšie..to už je nechutné a trápne...ale neboj,,tebe to nehrozí..už podľa sebakritiky budeš v pohode...

limoncino
16. júl 2023

Tak toto je to posledné pri mori či riešim. Skôr ma to trápi keď mám byť v plavkách pred niekým kto ma poznal ako stihlu

oira
16. júl 2023

Letnu dovolenku a more si mas uzit. Neumaraj sa zbytocnostami. Budu tam aj chudsie aj pribratejsie od teba a to aj v celych plavkach aj v bikinach. Kazdy ako sa citi. Plavky zvol podla svojho pohodlia - cele cierne, alebo tmavomodre nemozu nic pokazit, v bonprixe maju aj stahovacie. Dopln velkymu okluliarmi, prehod pareo ci plazove saty a dychaj, bav sa, uzivaj leto

aaadkaaa
16. júl 2023

Kazdy ma nejaky vlastny komplex, na ktory sa sustredi a neobzera inych😄😄😄 ja ked si nieco vsimnem, tak len ozaj vymakane baby, s takym povzdychom, ze keby sa mi chcelo, mozem aj ja tak vyzerat😀 ale sa mi nechce, tak mozem len vzdychat😁 ludi s nadvahou neriesim.

spadnutaslivka
16. júl 2023

pozri sa okolo seba, akých ľudí stretávaš... podobní budú aj pri mori/na kúpaliskách - niekto plnší, niekto chudší, niekto vyšší, niekto nižší... aj ideálne proporcie podliehajú móde, aj keď možno nie tak rýchlo. Pre tvoje zdravie by ti asi prospelo niečo zhodiť, ale nemá zmysel sa umárať touto myšlienkou pre dôvod dovolenka a čo si pomyslia druhí. A na zdravšej strave a pohybe popracuješ dlhodobejšie. Ak to chceš robiť pre zdravie, neoplatí sa ti púšťať sa do "rýchlych a zaručených" riešení.

olimuc
16. júl 2023

Dala by som Ti tip na kupko aj na Svk, kde chodia luda vascich rozmerov a je im to ukradnute. Nikto na nich necumi ani sa nimi nezaobera .. Kup si primerane plavky vo vhodnej velkosti a chod na dovolenku. Pokial si
Nenatiahnes nejake tanga alebo nebudes pobehoval po plazi hola, tak si ta nikto nevsimne

zuzikak
16. júl 2023

och urcite obluda nebudes. Ak chces schudnut, urob to v prvom rade pre seba a pre svoje zdravie a nie pre niekoho pohlad. Na plazi a na kupalisku vidno milion roznych postav. Pozri uzi si slniecka a plavaj - to je dalsia vec, co mozes spravit pre svoje zdravie. Pokial si nedas tanga tak nikoho pohlad putat nebudes. Hlavne si inych nevsimaj a uzivaj si vlastny cas volna, kym nie si v praci ci skole. Malokto (nech ma postavu akukolvek) je tak sebavedomi, ze ho nic netrapi. Kazda z nas sa trapi koli niecomu inemu - naozaj. Jedna koli vahe, dalsia koli poporodnemu bruchu, dalsia je nizka a ma kratke nohy, hrube clenky, ovisnute prsia, vychudnuta, male prsia, vysoka, strie, vyrazky joooj milion problemov 🙂

viera27
16. júl 2023

Cielene neobzeram. Ale ked mi vbehne do vyhladu,zaregistrujem a skor mi je to luto,ze mlada a takto. To vsak nie je tvoj pripad,mas trochu nadvahu,nie si obezna. Tam by ma to ani nezaujalo,sme aki sme.

janetinka27
16. júl 2023

Ahoj, neries, uzi si dovolenku. Na mieste zistis, ze okolo teba bude vacsina ludi s nadvahou.

petulda333
16. júl 2023

@alenamihal ty pises,ze len slovac si to vsima. Aj ty si ta slovac,takze ty asi tiez vsetko komentujes a riesis

petulda333
16. júl 2023

Ja mam taku vahu ako ty, nikto si ma nevsima,ale trvalo mi to dlhsie,kym som si to uvedomila. Ja takisto neriesim inych

petulda333
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka pre mna si obluda aj ty,ze sa takto vyjadrujes

gab
16. júl 2023

ale jaj.. boli sme pri mori a videla som tam mozno jednu "dokonalu postavu", to ostatne boli normalne zeny, ci uz mlade alebo starsie a nikto sa nad nikym nepozastavoval. Ludia dovolenkuju, je jasne, ze su vsetci v plavkach. Vôbec sa nad tym netrap.

nevenka
16. júl 2023

Vies co, naposledy som bola pri mori na svadobnej ceste, v roku 2012, mala som 59 kg, bola som 29 rocna, bezdetna. Riesila som vahu, ze uff, mam 152 cm, aby bolo jasno. Teraz mam 40, 4 deti, z toho jedno 6 mesacne a vazim 62 kg, ideme zajtra na kupko, akoze zamyslela som sa nad tym bruchom, ale beriem bikiny, hlavne nie tanga, ze ano a slusnu podprdu, no ale velkost 80G, aj tak sa vylievaju z toho von tie prsia. Ale som si povedala, ze no a co...
Ja osobne si vsimam inych ludi a jedine, co ma tiez pohorsi, su taki, co sa naozaj nevedia obliect - tym myslim tangace a trojuholniky na vyslovene obeznej zene, ja by som si take napriklad nedala, ked na to nemam postavu, ale trochu to aj obdivujem, ze maju odvahu si to dat a zaroven tuzim vyzerat lepsie ako vyzeram a potom si poviem, ze su aj horsie na tom zeny ako ja, sa tak utesujem. No schiza fajna...🙈 Ale snad o rok to bude so mnou kus lepsie. Ono je to tak, ked este stale mam aj po malej zatazi problem s pulzom, tlakom...do toho sa starat o domacnost, 4 deti, nespat v noci...
Ale je pravda, ze aj pred detmi som mala nadvahu, to tym chcem povedat - ci mlada, ci starsia, toto neriesim...viem, ze Ta to trapi, ale chod, uzi si dovolenku, kazdy ma pravo si oddychnut, skus sa na to vykaslat, odfiltrovat. Povie sa to lahsie, ako sa to spravi...ale zivot je prilis kratky na to, aby si sa tymto stresovala a nikam preto nesla.

nevenka
16. júl 2023

Akoze ja riesim inych len vo svojej hlave a vztahujem to na seba, ze vzdy z toho ti druhi vyjdu akosi lepsie, to je o mojom sebavedomi. Nie je ktovieake. To viem. Nie s cielom, ze fuuuuj, nadvaha...skor sa tak utesujem, ze ved aj ini nevyzeraju az tak dokonalo...vies, co tym chcem povedat? A zaroven s tym bojujem, s tym posudzovanim, lebo to vnimam ako nie pekne, ale nemozem si niekedy pomoct.

marca12
16. júl 2023

Nijako,ja to ani neregistrujem. Urcite su ludia,ktori si pomyslia,ale mozu ti byt ukradnuti. Prosim ta,spln si svoj sen a chod k moru. Mozno prave to ta nastartuje,naberies energiu a aj chudnutie pojde lahsie. Nikdy sa neobmedzuj kvoli vahe alebo vzhladu. Mne je tak luto,ked sa ludia trapia a odopieraju si veci len preto,ze sa hanbia,co si pomyslia ini.

konikkon
16. júl 2023

Je váš veľa s takou váhou. Nikoho zaujímať nebudeš, každý sa skôr obzrie po štíhlej atraktívnej žene.

zuzka1117
16. júl 2023

@bublinka1426 no ja mám 52 kg a 170 CM a na obludu sa teda necítim. Mám štíhlu postavu, tak si vyprosim nazývať 50 kilove ženy obludami.

bublinka1426
16. júl 2023

@zuzka1117 ? asi si ma nepochopila. a prosim citat s porozumenim. (?)
to bol ''obrazny priklad na vyumelkovane zeny s osim driekom a trciacmi rebrami a 5 prsami... ale tou NEprirodzenou cestou''
snad sme sa pochopili a ty sa povznesies nad vecou trocha...

vanilkovazmrzka
16. júl 2023

@petulda333 ako sa prosim vyjadrujem? V mojom komentari bolo z mojej hlavy iba “ne-“ a vsetko ostatne su autorkine slova takze co je nevhodne na “ne-“? Vysvetli mi.

petulda333
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka nebudes jedina obluda.....to bude isto kompliment 🤦‍♀️

vanilkovazmrzka
16. júl 2023

@petulda333 ako vravim, precitaj si otazku. Aka otazka, taka odpoved.

petulda333
16. júl 2023

@vanilkovazmrzka aka otazka? Co si myslime o zenach s nadvahou, ako sa na ne pozerame,ake plavky zvolit?! Na ktoru otazku bola tvoja odpoved?

vanilkovazmrzka
16. júl 2023

@petulda333 ty asi nevies citat, vsakze? Tak este raz a s porozumenim - prvy prispevok, znenie fora. Citaj. A sustred sa na vetu “Chcem isť na dovolenku k moru konečne po rokoch ale mám strach že budem jedina obluda.”