icon

Pekné kulturne európske prímorské mestečko

domculik
29. máj 2019

Ahojte kocky, mate skusenost s nejakym peknym europskym mesteckom na dovolenku, kde nie je iba hotel, bazen, more, ale aj kultura, historia, prip. prirodne krasy ? Ano je takych isto viac, ale zaujimali by ma nejake konkretne skusenosti 🙂

lada4
29. máj 2019

@domculik Skus Taliansko napr.Benatky alebo Slovinsko taka znama oblast je to neviem si teraz spomenut .

mladenca
29. máj 2019

@domculik ja som pocula, ze aj v Polsku pri mori je este krajsie ako napriklad v chorvatsku alebo tak, tak sa mrkni na google 🙂

evalin88
29. máj 2019

Ak to moze byt vacsie mesto tak Barcelona

vikusjk
29. máj 2019

@evalin88 Barca je top 😍

janinah
29. máj 2019

Dubrovník

domculik
autor
29. máj 2019

@lada4
@mladenca
@evalin88
@vikusjk
@janinah zeny akoby ste mi myslienky citali. benatky su super ale tam sme uz boli barca je moj hot tip, takisto dubrovnik, a to polsko je tiez zaujimavy napad len ci to more tam nebude studene...

sasa1983
29. máj 2019

Malaga

pedroma
29. máj 2019

@domculik ak chcete dostupné autom, tak skuste to spominane Slovinsko. Okruh miest: Izola - Piran - Portorož. Vsetky su prímorské, Piran u mňa vedie, nadherne mestečko z benatskych čias. My sme boli pred dvoma rokmi a velka spokojnost.

bluka2
29. máj 2019

Porto, PT, San Sebastian, Spanielsko.....
Na hippie kulturu vama veche, Rumunsko :D

evalin88
30. máj 2019

@vikusjk hned by som išla znova.. je to moje vysnivane miesto....

vikusjk
30. máj 2019

@evalin88 veru, aj my sa tam raz uctie vratime, ale aspon na tyzden a v lete 🙂

vikusjk
30. máj 2019

@domculik Dubrovnik nepoznam, nebola som este tam, Ale Barca je mega. Tam aj deti, aj dospeli, kazdy si najde to svoje. Mas tam nespocetne mnozstvo moznosti 🙂

ibrunova
30. máj 2019

napríklad Šibenik

abbey1
30. máj 2019

I za mňa Malaga

katrinka8
30. máj 2019

Barcelona je moja ❤, takže to je úplne zaujatá odpoveď, ale aj Malaga či Valencia...