icon

Prepínate telefón do offline režimu počas letu?

15. jún 2025
oceanahory
15. jún 2025

Samozrejme

luliu
15. jún 2025

Samozrejme, to čo je za otázku?

weleda123
15. jún 2025

Túto otázku nemyslíš vážne, však?

maranco
15. jún 2025

áno, aj tak hore nemáš signál načo by sa trápil a míňal batériu hľadať vysielače

tilly
15. jún 2025

V lietadle do leteckého režimu, áno.

niekto2hy
15. jún 2025
@maranco

áno, aj tak hore nemáš signál načo by sa trápil a míňal batériu hľadať vysielače

@maranco Nahodou pozemne vysielanie FM radia funguje celkom dobre.😎

cukroska
15. jún 2025

Samozrejme režim lietadlo. Robí to asi každý.

viestta
15. jún 2025

asi je nejaky dovod preco sa vymyslel rezim lietadlo, ci myslis, ze je to len preto aby ti skomplikovali zivot?

autor
15. jún 2025
@weleda123

Túto otázku nemyslíš vážne, však?

@weleda123 napadlo ma to, pretože v lietadle letušky predávajú veci a vieš to zaplatiť kartou. Čiže je tam signál. Potom prečo musí byť telefón v letovom režime.

viestta
15. jún 2025

ten signal ide po "inej linke" teda na inych frekvenciach

enmery
15. jún 2025

Áno

maranco
15. jún 2025

Kartou sa dá platiť aj bez signálu terminál vie byť aj v režime offline a zaúčtuje ti to neskôr.

autor
15. jún 2025
@maranco

Kartou sa dá platiť aj bez signálu terminál vie byť aj v režime offline a zaúčtuje ti to neskôr.

@maranco aha, nevedela som to 😃

zuzanka.zuzu
15. jún 2025

asi ešte nikdy som si nedala 😁 načo? aj tak tam nie je signál 🤷

zalka
15. jún 2025

Ja telefón, jedného takého 15r dedka mám, že nemá letový režim úplne vypínam. Dotykový dávam do letového režimu.

mima172
15. jún 2025

Áno, vždy si dávam telefón i tablet do letového režimu. A nie, nerobia to všetci. Vo štvrtok sme leteli, pred vzletom som vravela mužovi, nech si nezabudne prepnúť aj on mobil a nato som počula spoza nás smiech a "to ešte niekto robí?".

klotildabazarik
15. jún 2025

Ja to tiez nikdy nerobím,

melanta
15. jún 2025

Lietam viac krát mesačne a nie, nedávam si mobil do tohto režimu. Bežne, teda takmer vždy, som v lietadle na wifine. Stačí sa opýtať pilota. Už dávno je dokázané, že mobil a jeho žiarenie nijak neovplyvňuje ovládače lietadla. Jedine rádiový smog zo žiarenia môže byť ako šum počuť v komunikácii pilota s vežou. Ale je to iba zvuk v pozadí, nebráni to komunikácii. Takže tie, ktoré sa čudujete, asi len žijete s fake informáciami z minulosti.

abbey1
15. jún 2025

Nie, nerobím to a asi niekoho takého nepoznám. Ani pilota takého 🙂

summer138
15. jún 2025

Áno

niekto2hy
15. jún 2025

Lietadla maju anteny na Starlink-Internet.

evaachesa
15. jún 2025

Nie, ja počúvam rádio expres. 😎

radula17
16. jún 2025

Ja si dávam vždy telefón dol letového režimu.

tenerifka
16. jún 2025

Vzdy to robim. Zazila som uz ale situaciu, ze lietadlo uz rolovalo na start, a chlapik normalne telefonoval, a neprestal ani pri starte, letusky ho normalne videli, bolo ho pocut cez pol lietadla, a nic, ani ho neupozornili....

nikha2809
16. jún 2025
@melanta

Lietam viac krát mesačne a nie, nedávam si mobil do tohto režimu. Bežne, teda takmer vždy, som v lietadle na wifine. Stačí sa opýtať pilota. Už dávno je dokázané, že mobil a jeho žiarenie nijak neovplyvňuje ovládače lietadla. Jedine rádiový smog zo žiarenia môže byť ako šum počuť v komunikácii pilota s vežou. Ale je to iba zvuk v pozadí, nebráni to komunikácii. Takže tie, ktoré sa čudujete, asi len žijete s fake informáciami z minulosti.

@melanta na wifi sa dá pripojiť aj keď máš zapnutý letový režim.

luciq1
16. jún 2025
@evaachesa

Nie, ja počúvam rádio expres. 😎

@evaachesa a to sa dá, bez signálu?

melanta
16. jún 2025
@luciq1

@evaachesa a to sa dá, bez signálu?

@nikha2809 to je možné, ale ako píšem, celé roky nezapínam letový režim, pretože to nie je potrebné. Už dávno je dokázané, že to elektroniku lietadla nijako neovplyvňuje.
@luciq1 ak sa prihlásiš na wifi lietadla, tak môžeš počúvať aké chceš rádio.

lila246
16. jún 2025

tu je super video o tom, ked viete anlgicky ak odporucam, popripade si zapnite slovenske titulky 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=iKYHf22qVdM