Priority boarding s dieťaťom
Dobrý deň,
Otázku smerujem na mamičky ktoré majú skúsenosti s cestovaním s deťmi. Ideme prvý krát na dovolenku so synom (4 roky), cestujeme s Ryanairom. Ja a muž priority boarding nemáme. Synovi to dalo automaticky priority, má aj kabínovú batožinu (10kg). Keďže on má priority boarding a my nie, máme sa postaviť pri nástupe do priority rady, alebo do normálnej? Nechcem sa tam zbytočne pchať keď nás nepustia.
Tak aby som vedela kam sa máme zaradiť.
Ďakujem 🙂
Samozrejme ze mozete ist priority vsetci. Hadam to dieta nebude samo stat v rade. Uz sme takto cestovali velakrat, dcera priority, ja nie a automaticky som isla s nou a to nie je ziadne babatko.
dietatu sa automaticky priority nedava ... skor ste skusili jednemu a cakate ze pojdu vsetci- to vsak zalezi od zamestnancov ... ja osobne si uz priority nikdy nedavam ... lepsie medzi poslednymi a netlacit sa
Odhliadnuc od toho, poradiť neviem, ale ja vzdy ked idem Ryanairomc tak idem skor medzi poslednými, lebo ono to priority sice je, ale potom ti co idu sko prví, stoja na kope v priestore medzi letiskom s lietadlom. A to ja si radsej posedim na stoličkách.
@babushkaem ja praveze idem radsej dopredu, cestujem iba s prirucnou batozinou a nechcem, aby ju supli do podpalubia, co sa teraz stava casto, ze su skrinky hore plne.
@kittyna5 no to je zvlastne lebo dieta v ryanair nema automaticky prioritu a uz vobec nie 10 kg batozinu
to sme museli priplatit
jeden dospely s dietatom moze ist urcite nebude nastupovat same
osobne radsej nastupujem medzi poslednymi
@kittyna5 Automaticky vám to určite samé nenaskočilo. Nemajú žiadnu povinnosť vás zadarmo pustiť na priority. Bolo by to čisto na ich dobrej vôli Normálne nastúpite s dieťaťom bez priority.
Ja niekedy som kupovala len jednu priority, ked som potrebovala batožinu. Nikdy mi ani nenapadlo snažiť sa ísť na priority s osobou bez zakúpenej služby.
Napriek tomu nás personál niekedy poslal obe, mňa i dcéru, na priority, o keď som mala zakúpené len ja.
Ďakujem všetkým za radu 🙂 zle som sa asi vyjadrila, priority mi hodilo automaticky keď som dávala synovi 10kg príručnú batožinu. Nevedela som o tom, že vtedy sa dáva k tomu aj priority boarding, keďže som kupovala letenky druhý krát v živote, zistila som to až keď som si pozerala letenky, že on to tam mal napísané. Preto ma to zaujímalo, že ako to je v takom prípade.
Ešte raz ďakujem za vysvetlenie 😉
No tak snad nenechas 4r decko same v priotity sekcii 😅
V bratislave na to moc nedbaju, ak ste spolu a jeden je priprity, mozte kludne spolu tam.. ale ako uz bolo spomenute tak sa to vobec neoplati 🙂
Ja kupujem priority len sebe, čisto kvôli kufru, lebo iné výhody fakt nevidím 😅 ale teda ideme cez priority radu, zatiaľ ma nikto nevyhodil. To ze ideme o 3 minúty skôr a stojíme niekde na schodoch mi nijak prioritne nepríde
@kittyna5 postavit sa spolu na priority. Nikto to nebude riesit.

Odhliadnuc od toho, poradiť neviem, ale ja vzdy ked idem Ryanairomc tak idem skor medzi poslednými, lebo ono to priority sice je, ale potom ti co idu sko prví, stoja na kope v priestore medzi letiskom s lietadlom. A to ja si radsej posedim na stoličkách.