Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
Ahoj.
Chystáme sa toto leto autom do grécka do oblasti Paralia Panteleimonos, je to pri Thessalonikoch. Pôjdeme po dialnici cez Maďarsko, Srbsko a Macedónsko. Vyrážame v nedeľu ráno 19.7. z Prešova. Cestou máme niekoľko zastávok, lebo nechce sa mi ísť v noci a aj chceme niečo vidieť. Jednu máme v Srbsku v Novom Sade a druhú v Macedónsku v oblasti Valandovo. Nepridá sa niekto cestou? Aby sme nešli sami? A Ako je v Grécku v oblasti Paralia Panteleimonos? Aká je tam momentálna bezpečnostná situácia a sú aj tam utečenci? A tiež by sme chceli okrem iného vidieť aj Meteoru. Dík za odpovede.
@slexa nepovedali Vám dôvod v cestovke ?
http://www.noviny.sk/c/zahranicie/utecenci-sa-v...
@sendym program byva v amfiteátry, kt je tak z boku hotela, je možné, že je odtiaľ hluk k okolitým izbám/bungalovom... ale program trva max do cca 22,30? neviem presne, mozno i kratšie...
my sme mali izbu v hlavnej budove a prve dni sme po detskom programe sli na izbu, a ziaden extra hluk z vonku sme nepoculi... ;)
@lulula1990 a prečo nie Turecko? majú v hoteloch oveľa lepšie služby ako Gréci, hlavne AI. a ak čítam recenzie, sú aj čistotnejší 😉
@caldera my sme v grecku momenralne a hidnotim ako najlepši all.greci su velmi pohostinni 🙂
@zuzlicek44 tiez som bola hocikde, no AI v tom lindose nam prisiel najlepsi. Vsetci nas strasili, ze AI nebude tak bohaty ako inde... 😀😀
Jedlo bolo pestre, vela a hlavne chutne! Nebolo slane, koreniste, nedovarene, bolo vynikajuce... Jediny rozdiel oproti turecku, co spominali znami bol, ze v turecku bolo viac ryb a morskych zivoci
chov... Toto mne nechybalo 😀
@zuzlicek44 ja nehovorím, že všetky grécke hotely sú horšie ako turecké. do GR chodíme 10 rokov a vždy na iné miesto ale pohostinnosť neviem ohodnotiť, my sme si vždy platili všetko sami 😀 sú prívetiví, usmievaví, a ufrfľaných som iba na Thasose v Potose zažila....ale to je všade na svete tak . nie sme všetci happy 😎
Po cely týžden na Zakyntose krásne slnečné počasie,ale veterno.Po utečencoch ani stopy
Ahojte. my si plánujeme dovolenku v Grecku v Leptokárii okolo 12.9 , aj my samozrejme mapujeme situáciu v Grecku a teda neviem , neviem ako sa rozhodneme. Chcem sa opýtať ako ste na tom vy ostatní , ktorý ste už na beton presvedčení že idete. Ešte sa chcem opýtať máte skusennosť s dovolenkou aj v septembrovom období?? ake je more? nebude už len pre ľadove medvede??
Chystame sa koncom prazdnin na Korfu/Acharavi...bola by som rada ak by ste sem ti co ste tam uz tohtorocnu dovolenku stravili napisali ako bolo 🙂
My sme sa práve vrátili z Kréty 🙂 Bolo vynikajúco 🙂 Odporúčam 🙂
My ideme v sobotu na Makrigialos hore pri Paralii a akurát čítam že idú zavrieť banky od zajtra. Tak som zvedavá. 😒
My sme sa vratili zo Zakynthosu. Tam je klud, bankomaty vydavaju, kartou sa da platit vsade. Ani jeden utecenec.
@lucianka222 a názov ubytka a letoviska poprosím
@mica11 my sme išli do Heraklionu a asi 80 minut autobusom do hotela Petra Mare pri Ierapetre. Vyborne pre deti. ;)
@lucianka222 a v akom hoteli ste boli?
@zuzlicek44 prosim ťa v akom hoteli ste?
@danulkaja1 Pisala som vyssie. Boli sme v hoteli Petra Mare pri Ierapetre asi cca 80 minut of letiska.
No tak asi tento rok z Grecka nič , už je tam chaos , zatvaraju banky :(

my letime v utorok:--)