icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

lina129
30. júl 2015

@maruskat dakujem pekne 🙂 ked mi nieco napadne, tak napisem...maju teraz dobru ponuku v jednej cestovke ako last minute Thassos, Skala Prinos, tak musim pozriet, kde to je...

tchitchi
30. júl 2015

@lina129
Thassos je úžasný, už som tu písala príspevok. Boli sme pred dvoma rokmi, pridávam aj foto. Úžasný čarovný rodinný hotelík s fantastickou stravou a veľmi uznávanou kuchyňou, Krásna pláž, piesok, cistunké more, veľmi kľudné, a čo bolo úžasné niekoľkometrový pozvolný vstup do mora, teda aj voda bola teplá, zohriata od slnka. Naozaj vynikajúce pre pobyt s deťmi.

cipsinka
30. júl 2015

@oliverko5 no my este nemame presny cas odletu ale myslim,ze budeme letiet spolu 😉 😉

danulkaja1
30. júl 2015

@tchitchi a pridáš prosím ťa aj názov hotela?

vladimirap
30. júl 2015

@meranti 🙂 dobra nahoda. tak sa nam hadam bude pacit a budeme mat krasnu dovolenku 🙂

cellesta
30. júl 2015

@marivka bola som na thasose aj na Rodose a úplná spokojnosť. No teraz na Kréte co sa tyka stravy strašne. Inak sa nesťažujem, more krasne, boli aj vlny, co sme zažili prvý krát a hlavne deťom sa páčilo 🙂 no je nas 6, tak to je riadna palka, ked ideme na dovolenku. Preto zisťujem bez CK ako to vyjde. Dakujem za info, ved ked budem potrebovať niečo, napisem

danulkaja1
30. júl 2015

@cellesta a aký to bol hotel na Krete?

cellesta
30. júl 2015

Diogenise palace, strana predtým som písala, aj fotka je tam

lenusik35
30. júl 2015

My sme sa pred tyždňom vrátili z Grécka. Boli sme v Aténach v čase tých protestov, ale vôbec sme to nepociťovali akurát trošku vynechávalo metro. Zvyšok dovolenky sme boli na ostrove Aegina a tam to bolo pokojné. Zvýšenie daní na 23 % zaviedli len niektorí obchodníci, takže niekde sme platili tú daň a inde nie. Ale ináč celkovo sme boli spokojní.

zdenulkam
30. júl 2015

My sme akurát na ostrove Kos. Utečencov sme videli v meste Kos. Ale my byvame v mastichari takže ďalej od mesta a u nás kľud a pokoj 🙂

lina129
31. júl 2015

@tchitchi jeej krasne 🙂 dakujem... mozem sa opytat aky hotel?

danulkaja1
31. júl 2015

@tchitchi ale to ste asi nešli cez našu cestovku?nikde som tento hotel v ponuke nevidela,vyzerá byť super....

martinecka31
31. júl 2015

Je skoda,ze media turizmu v Grecku tak skodia, my sme boli v case referenda na Kose, užasna dovolenka, po utecencoch ani chyru a to sme autom prešli ostrov krizom-krazom... Kriza akoby bolA len v novinach a tekme, ludia prijemni, usmiati, pohostinni, more krasne, vietor sice fukal, ale bol prijemne teply.Skoda tych poloprazdnych hotelov... turizmus ludi na ostrovoch živi, zial ...

tchitchi
1. aug 2015

@danulkaja1 nie. Hotel nasla a bookovala moja sestra ktora zije v Nemecku. Letenky a tranzit sme si riesili po vlastnej linii. Mozem len odporucat.

lina129
3. aug 2015

@martinecka31 citam, ze ste boli na Kose, mozem sa spytat, kde konkretne? v ktorej casti? My pozerame last minut a vidime jeden hotel v casti Mastichari... tak som sa chcela spytat ako tam je... 🙂 dakujem

martinecka31
3. aug 2015

Boli sme v susediacom letovisku Marmari, hotel Royal Park, osobne si myslim, ze tieto dve letoviska, vlastne dedinju, vratane Tigaki, su velmi podobne, je to ta čast ostrova, kde fuka ten casto spominany vietor, ale nebol neprijemny a vlny v mori nevadili ani 1,5 rocnemu synovi, plaže su krasne, pieskove, odporucam aj hotel - bola tam krasna dovolenka

viera27
3. aug 2015

Tiez sme sa teraz vratili z Krety a pohodaaa. Ziadne problemy s nicim 🙂

lina129
3. aug 2015

@martinecka31 dakujem 🙂 my pozerame hotel Princess of Kos, tiez vyzera pekny... tych vln sa trosku obavam, ale ked pises, ze nevadili ani malemu, tak to je ok 😉 a este sa obavam stravy, ale to tiez prezijeme na tyzden 😀

marivka
Autor odpoveď zmazal
lina129
3. aug 2015

@martinecka31 prepac, este som sa chcela spytat na to more, ze ci nebolo studene... lebo v cestovke nas na to "upozornili", ze mame ist radsej do Turecka, ze na Kose je studene more... 😒

zuzpolka
3. aug 2015

Ahojte, my sme sa dnes vratili z Rodosu, všetko super, utečenci žiadny, kartou sme tiež v pohode platili v obchodoch ak to bolo nad 20€ 🙂

martinecka31
3. aug 2015

Ono, tazko povedat, je pravda, ze egypt ani turecko to nie je, ale z vlastnej skusenosti, more v Turecku na Kleopatrinej plaži teplejsie nebolo, a vlny tam boli take iste, a strkopiesok na plaži, je to vec pohladu, nam sa viac pacilo na Kose, aj strava bola vyborna. V Turecku vela zavisi od hotela, je jasne, ze tym obrovskym hotelovym rezortom sa asi Kos nevyrovna...leto je rebro rok horuce, myslim, ze v auguste uz bude voda vsade prijemna

oliverceky
3. aug 2015

@zuzpolka Aký hotel?

zuzpolka
3. aug 2015

@oliverceky....lindos Princess 😉

martina2299
3. aug 2015

Ahojte, sme na Korfu...Nič sa tu nedeje,akurát ceny trošku vyššie,krásne teplúcko,more super teple

lulu_bobo
3. aug 2015

Ahojte, my sme sa vrátili z KOSu minulú stredu, počasie bolo super, vobec nefukalo ani žiadne vlny neboli celých 10 dní čo nám bolo skôr luto. Utečencov sme videli len v hlavnom meste Kos ale ani tam by som sa ich nebála. A žiadne zvyšovanie cien sme nepostrehli, pláže aj reštaurácie boli poloprazdne.

lina129
4. aug 2015

@lulu_bobo super, dakujem za info, my tam odchadzame vo stvrtok... 😉 v ktorej casti ste boli?