icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

adka2811
4. aug 2015

My sme sa vratili zo Sarti pred 5 dnami...bolo super,aj kartami sa dalo platit,nikde ziadny utecenci a Greci ako po ine roky mily,usluzny ..proste super 🙂 o rok zase iba Grecko

zuzik83
4. aug 2015

@lullu86 ahoj uz ste doma,ako bolo?cakam ohlasy 😉

rainbow1
4. aug 2015

@adka2811 aj my sme sa vrátili zo Sarti pred 5 dňami, neboli sme náhodou spolu busom ? 😉 ; super dovolenka, krásne počasie, priezračné more, krásna príroda, chutné a lacné jedlo, plné obchody, na rok opäť Grécko 😵

lulu_bobo
4. aug 2015

@lina129 boli sme pri mestečku Tigaki ale pochodili sme aj niektoré ďalšie pláže a mestá. Vy idete kam? Inak peknú dovolenku prajem 🙂

adka2811
4. aug 2015

@rainbow1 my sme boli autom ale mas uplnu pravdu vsetko bolo supeeeerr o rok zas 🙂

lullu86
4. aug 2015

@zuzik83 velmi super dovolenka 🙂

lina129
5. aug 2015

@lulu_bobo my ideme do oblasti Mastichari, hotel Princess of Kos 🙂 dakujem, potom napisem ako bolo...

jana.oravcova
11. aug 2015

Ahojte. V noci sme sa vratili z Rodosu Pegasos beach a bolo vyborne.mozem len odporucat.zatial nasa najlepsia dovca.veterno bolo len posledny len doobeda a jeden vecer.strava vynikajuca.more ciste, hotel v poriadku.

danulkaja1
11. aug 2015

@jana.oravcova prosim ťa cez akú cestovku ste boli?

jana.oravcova
11. aug 2015

@danulkaja1 boli sme cez seneca.sk

vladimirap
12. aug 2015

Ahojte.dnes sme sa vratili z Krety - hotel Petra Mare.odporuuuucam vsetkym s detickami.najlepsia dovolenka,ako v raji 🙂 vsetko super,nabuduci rok tam pojdeme znova 🙂 nic lepsie si nevieme predstavit. Perfektny hotel na plazi,animacie pre deticky a dospelych,uzasna strava,krasne izby,velky areal s bazenmi,smykackami,toboganmi,amfiteater,kde bola kazdy vecer minidisco pre deti + Kazdy den iny zabavny program a tancovanie,pocas dna tvorive dielne v miniclube,cvicenie pre deti a pre dospelych,interierova detska hala,skakaci hrad,ihrisko,trampolina,pri bazene bar s jedlom a pitim,od bazenu par schodikov rovno na plaz,krasne ciste teple more 🙂 proste vsetko uzasneeee 🙂

lullu86
12. aug 2015

@vladimirap aj mne sa tento hotel veľmi pacil nakoniec sme zvolili rhodos 😉 Ale mňa zaujima ten vietor, na Krete, ktorý všetci opisuju...Je to také zle??

mica11
13. aug 2015

@vladimirap jeej , tak to sme spolu leteli , my sme boli na Kefalonii 😉

vladimirap
13. aug 2015

@lullu86 neviem,co maju vsetci s tym vetrom na Krete...my sme boli v tejto oblasti Ierapetra na Krete uz 2.krat a ziadny problem s vetrom 🙂 jeden den trosku fukalo,ale len tak prijemne,ostatne dni nic,cize vsetko v poriadku.

vladimirap
13. aug 2015

@mica11 my sme mali odlet Sliac aj vy? 🙂

mica11
13. aug 2015

@vladimirap tak to nie , my Blava

lullu86
13. aug 2015

@vladimirap ved preto sa pytam, neviem ci si mam pod pojmom vietor vybaviť, ale zda sa ze ľudia príliš zvelicuju...

alla24
13. aug 2015

@tchitchi cez aku cestovku ste isli?

martinella1
13. aug 2015

no my sme boli na Kréte v Stalide a vietor tam ozaj bol, ale príjemný....ale keď mala vyšla z mora, dala som jej pre istotu šatku na ušká.....my sme boli v severnej časti Kréty

vladimirap
14. aug 2015

severna cast Krety je veternejsia, my sme boli v najjuznejsej casti Krety a uplne v pohode, ani vecer ziadny problem s vetrom 🙂

mariamayi
14. aug 2015

@vladimirap Prosim ta mozes mi napisat kolko vas to vsetko stalo,aky pocet dni a pocet osob,tiez cez ktoru cestovku ste isli, i to bol last minute. Velka vdaka.m

vladimirap
14. aug 2015

@mariamayi Boli sme na 12 dni, cestovka Aeolus, vyslo nas to vsetko dokopy pre 3 osoby 2.689 eur. zajazd sme kupovali 10 dni pred odletom.

bernusca
15. aug 2015

@lullu86 my sme boli na krete,v letovisku plakias-toto letovisko,ze je velmi veterne.Vietor fukal,ale v tom teple je to dobre.Jeden den sme mali taky vietor, ze dvihal piesok, a to na chrbate nebolo velmi prijemne,ale z 12 dni to bol len jeden den.Ale to bolo riadne vetrisko,taky tu na Slovensku nezazijes 🙂 Kupili sme si satky, namiesto klobukov - tie sme museli nahanat a slnecne okuliare to istia.

bernusca
15. aug 2015

@tchitchi ahoj, prosim Ta,kde ste to boli?vyzera to tam skvele.dakujem.

mirage
15. aug 2015

@vladimirap ja som si asi 2 krat dala robit cenovu ponuku na tento hotel, no vysiel nas cca o 800 eur drahsie ako 5 hviezdickovy na 12 dni v Turecku.

lina129
17. aug 2015

ahojte, prave sme sa vratili z ostrova Kos, bolo super, byvali sme v Mastichari, skoro nefukalo, vlny minimalne, vsetko super... utecencov sme videli len v meste Kos, tam ich bolo velmi vela, ale ziadny konflikt (o ktorom nam hovorili az ludia tu na SR) sme nezaznamenali, prave naopak, bolo mi ich luto, ako tam chudaci stanovali a prespavali na ulici ☹ inak, je tam trosku drahsie ako minuly rok na Rodose (podla mna) a hlavne tam bol drahy benzin 1,66 - 1,88€ hroza... inak, sme to neregistrovali, ale mali sme all inclusive, tak sme nakupovali minimalne 🙂
@martinecka31 @marivka @lulu_bobo

zdenulkam
17. aug 2015

@lina129 v ktorom hoteli ste boli ? my v juli v hoteli princess of kos ale teda minuli sme dost penazi 😠

lina129
17. aug 2015

@zdenulkam to vazne? my sme boli tiez v princess of kos 🙂 za co ste minuli vela penazi? my sme najviac minuli, ked sme si pozicali auto a boli sme mimo hotela 2 dni, tak sme si kupovali stravu, aj benzin - ako som pisala... aj samotne pozicanie auta bolo drahe ☹ ale inak v hoteli sme nekupovali nic... ale nastvalo ma, ze sa v 4* hoteli musia platit lehatka na plazi... 😠 tak sme lezali pri bazene...

zdenulkam
17. aug 2015

@lina129 tak my sme platili lehatka /lebo sme chceli byt pri mori/. celkovo ten hotel slabota..ake cislo izby ste mali ? my sme boli meter pod urovnou zeme..
boli sme na vylete s cestovkou,,,kedze nemame vodicak tak aj busmi sme chodili.. ani neviem za co vsetko sme minuli ..ale sa to nazbieralo...aj osusky sa platili

lina129
17. aug 2015

@zdenulkam aha... na osusky nas upozornila cestovka, tak sme si doniesli svoje 😉 a lezali sme pri tom bazene pri plazi a chodili sme sa kupat do mora... inak, je to drahy ostrov, neviem ci vzdy, alebo az teraz, ked je v Grecku kriza, ale mne sa zdalo drahsie ako minuly rok na Rodose... a hotel slabota, to suhlasim, nezdal sa mi ako 4*... izby sme mali na 2.poschodi a inak cisto, aj zlata upratovacka, ochotna, aj uteraky nam vymienala pravidelne...