Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
My sme boi 15 dni na olymp. Riviere a ziadne nepokoje tam nebolo citit. Bolo super.
Ahojte..Bol prosím niekto na Rodose v polovici septembra po minulé roky? Aké je tam počasie? Nieje studené more? Je potrebné doplácať za klimatizáciu v hoteloch?
@gabrielka94 my sme sa vratili z Rhodosu vcera,bolo uzasne,more tepluckeeeeee.(vid foto v albume ) 😵 😵
Ahojte.chystame sa na Grecka buduci tyzden.asi na Rodos.a chcela som sa opytat.mame rocne dievcatko a ci si myslite ci staci 3hviezdickovy hotel alebo lepsie je mat 4hviezdickovy.myslim tym ci su tam velke rozdiely.lebo vsade je to inak.dost sa bojim aj toho letu ci to zvladne.chodime kade tade ale predsa len lietadlom sme este nesli.
Dakujem vam
@patka89 Ja mam 2 rocneho chlapceka, vratili sme sa pred dvomi tyzdnami a mali sme 3* hotel a uplne vo vsetkom postacil, mali aj detske postielky, aj detsku stolicky, aj detske ihrisko, ci animacny kutik a zabavu pre deti, navyse v ceskom jazyku, myslim, ze to uplne postacuje a jedla bolo az az 🙂 Krasnu dovolenku zelam, Rodos je nadherny...A co sa letu tyka, zvladli sme to bravurne, stacilo par novych auticok a dve hodiny presli ani neviem ako 😀
Hotel Alfa aj ja odporucam,my sme sa vratili odtiaľ v pondelok s dvomi malymi detmi a boli sme nadmieru spokojni
Tak my sme sa dnes vratili z Korfu, boli sme uz 2x v tom istom hoteli. Spokojnost maximalna ale treba vymaknut dobru izbu. Mali sme AI tak sme dokopy nic neminuli, jedla dost aj v dobrej kvalite. More krasne, plaz pieskova ale tak "po grecky" neupratovana. Inak som bola prekvapena kolko grekov makalo v hoteli. Tam kde predtym boli slovaci, rusi, poliaci tak tam kmitali greci.
@tykat v akom hotely ste boli prosím ťa ubytovaní?
@danulkaja1 boli sme v Gelina Village - pre rodiny s detmi podla mna uplne super, akvapark priamo v areali v cene, k dispozicii bazeny v areali, pekne detske ihrisko, plaz s dvomi radmi slnecnikov v areali, stravovanie v 3 restauraciach, ubytovanie v 2-3 poschodovych apartmanovych domcekoch roztrusenych vo velkej udrziavanej zahrade, stromy, palmy, chladok. A este aj taka minizoo (kacicky, osliky, srnky, kozicky...). Vela rodin s detmi, ziadne ozrate partie nevyburenej mladeze, vecer klud, zabava v areali ale mimo dosluchu. Blizko take zaspate mestecko Acharavi.
uz sme boli 🙂 na ostrove, na private, bez cestovky, paradicka, kazdy rok chodime
MEDBLUE LARDOS**** Rodos - máte niekto skúsenosti? Ideme v pondelok z BA a recenzie sú všelijaké.. 😒
@gabrielka94 prave sme prileteli z rodosu z faliraki. Tiez na nas hotel boli vselijake recenzie ale boli sme spokojni. More krasne teple, teplo s prijemnym vetrikom, greci mili,, thankjovali,, aj za kupenie 1 vody ☺ dufam bud rok sa opat vratime, za nas odporucam 😊
@gabrielka94 kasli na recenzie a zameraj sa na prostredie, na more, na hotel chodite len spavat
@lulana79 a tam kde ste boli, veľmi fúkal vietor? Všade hovoria, že Kréta je taká veternejšia
@bellaregaca Ahoj. Boli sme na Kréte a boli sme aj na pevnine, neďaleko Atén, a veru tam fúkal vietor viac ako na ostrove a aj viac veterných dní bolo... na Kréte bol jeden deň mega silný vietor, asi dva dni úplne bezvetrie a ostatné dni pofukovalo tak normálne... ale tiež záleží kam na Krétu... My sme boli na severe a počula som aj som čítala, že čím nižšie, tým menej fúka...
@lulana79 Ďakujem za radu🙂
@ywet72 a v ktorom hoteli ste boli, my ideme do hotela Smartline vo Faliraki 🙂
@vieruna v takychto situaciach je to velmi tazko odhadovat co sa moze stat. Ale myslim si ze Grecko bude v pohode destinacia. My skrz nasej malej tento rok este pri more neplanujeme ist ale dufam ze buduci rok sa nam uz podari aj niekde dalej vycestovat.
Ako odvážlivci chystáte sa dovolenkovať v Grécku?
My sme sa práve vrátili Z Kréty. Úplne bez akýchkoľvek problémov alebo nepríjemných zážitkov.
vplyv médií je silný ale život na ostroch plynie stále rovnako A dovoLenku si človek užije tak ako kedykoľvek predtým.

@lina129 no my sme setrili miestom v kufri tak sme si vlastne nedoniesli..
na Rodose sme boli pred dvoma rokmi a ceny porovnat neviem..
na buduce chceme pozriet Sardiniu tak uvidime...