Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
Ahojte. V noci sme sa vratili z Rodosu Pegasos beach a bolo vyborne.mozem len odporucat.zatial nasa najlepsia dovca.veterno bolo len posledny len doobeda a jeden vecer.strava vynikajuca.more ciste, hotel v poriadku.
@jana.oravcova prosim ťa cez akú cestovku ste boli?
@danulkaja1 boli sme cez seneca.sk
Ahojte.dnes sme sa vratili z Krety - hotel Petra Mare.odporuuuucam vsetkym s detickami.najlepsia dovolenka,ako v raji 🙂 vsetko super,nabuduci rok tam pojdeme znova 🙂 nic lepsie si nevieme predstavit. Perfektny hotel na plazi,animacie pre deticky a dospelych,uzasna strava,krasne izby,velky areal s bazenmi,smykackami,toboganmi,amfiteater,kde bola kazdy vecer minidisco pre deti + Kazdy den iny zabavny program a tancovanie,pocas dna tvorive dielne v miniclube,cvicenie pre deti a pre dospelych,interierova detska hala,skakaci hrad,ihrisko,trampolina,pri bazene bar s jedlom a pitim,od bazenu par schodikov rovno na plaz,krasne ciste teple more 🙂 proste vsetko uzasneeee 🙂
@vladimirap aj mne sa tento hotel veľmi pacil nakoniec sme zvolili rhodos 😉 Ale mňa zaujima ten vietor, na Krete, ktorý všetci opisuju...Je to také zle??
@vladimirap jeej , tak to sme spolu leteli , my sme boli na Kefalonii 😉
@lullu86 neviem,co maju vsetci s tym vetrom na Krete...my sme boli v tejto oblasti Ierapetra na Krete uz 2.krat a ziadny problem s vetrom 🙂 jeden den trosku fukalo,ale len tak prijemne,ostatne dni nic,cize vsetko v poriadku.
@mica11 my sme mali odlet Sliac aj vy? 🙂
@vladimirap tak to nie , my Blava
@vladimirap ved preto sa pytam, neviem ci si mam pod pojmom vietor vybaviť, ale zda sa ze ľudia príliš zvelicuju...
no my sme boli na Kréte v Stalide a vietor tam ozaj bol, ale príjemný....ale keď mala vyšla z mora, dala som jej pre istotu šatku na ušká.....my sme boli v severnej časti Kréty
severna cast Krety je veternejsia, my sme boli v najjuznejsej casti Krety a uplne v pohode, ani vecer ziadny problem s vetrom 🙂
@vladimirap Prosim ta mozes mi napisat kolko vas to vsetko stalo,aky pocet dni a pocet osob,tiez cez ktoru cestovku ste isli, i to bol last minute. Velka vdaka.m
@mariamayi Boli sme na 12 dni, cestovka Aeolus, vyslo nas to vsetko dokopy pre 3 osoby 2.689 eur. zajazd sme kupovali 10 dni pred odletom.
@lullu86 my sme boli na krete,v letovisku plakias-toto letovisko,ze je velmi veterne.Vietor fukal,ale v tom teple je to dobre.Jeden den sme mali taky vietor, ze dvihal piesok, a to na chrbate nebolo velmi prijemne,ale z 12 dni to bol len jeden den.Ale to bolo riadne vetrisko,taky tu na Slovensku nezazijes 🙂 Kupili sme si satky, namiesto klobukov - tie sme museli nahanat a slnecne okuliare to istia.
@vladimirap ja som si asi 2 krat dala robit cenovu ponuku na tento hotel, no vysiel nas cca o 800 eur drahsie ako 5 hviezdickovy na 12 dni v Turecku.
ahojte, prave sme sa vratili z ostrova Kos, bolo super, byvali sme v Mastichari, skoro nefukalo, vlny minimalne, vsetko super... utecencov sme videli len v meste Kos, tam ich bolo velmi vela, ale ziadny konflikt (o ktorom nam hovorili az ludia tu na SR) sme nezaznamenali, prave naopak, bolo mi ich luto, ako tam chudaci stanovali a prespavali na ulici ☹ inak, je tam trosku drahsie ako minuly rok na Rodose (podla mna) a hlavne tam bol drahy benzin 1,66 - 1,88€ hroza... inak, sme to neregistrovali, ale mali sme all inclusive, tak sme nakupovali minimalne 🙂
@martinecka31 @marivka @lulu_bobo
@zdenulkam to vazne? my sme boli tiez v princess of kos 🙂 za co ste minuli vela penazi? my sme najviac minuli, ked sme si pozicali auto a boli sme mimo hotela 2 dni, tak sme si kupovali stravu, aj benzin - ako som pisala... aj samotne pozicanie auta bolo drahe ☹ ale inak v hoteli sme nekupovali nic... ale nastvalo ma, ze sa v 4* hoteli musia platit lehatka na plazi... 😠 tak sme lezali pri bazene...
@lina129 tak my sme platili lehatka /lebo sme chceli byt pri mori/. celkovo ten hotel slabota..ake cislo izby ste mali ? my sme boli meter pod urovnou zeme..
boli sme na vylete s cestovkou,,,kedze nemame vodicak tak aj busmi sme chodili.. ani neviem za co vsetko sme minuli ..ale sa to nazbieralo...aj osusky sa platili
@zdenulkam aha... na osusky nas upozornila cestovka, tak sme si doniesli svoje 😉 a lezali sme pri tom bazene pri plazi a chodili sme sa kupat do mora... inak, je to drahy ostrov, neviem ci vzdy, alebo az teraz, ked je v Grecku kriza, ale mne sa zdalo drahsie ako minuly rok na Rodose... a hotel slabota, to suhlasim, nezdal sa mi ako 4*... izby sme mali na 2.poschodi a inak cisto, aj zlata upratovacka, ochotna, aj uteraky nam vymienala pravidelne...

My sme sa vratili zo Sarti pred 5 dnami...bolo super,aj kartami sa dalo platit,nikde ziadny utecenci a Greci ako po ine roky mily,usluzny ..proste super 🙂 o rok zase iba Grecko