Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
@vymyslena369 ale Faliraki je moc živé 🙂
@monica8882 to viem,preto je pre nás top tá kalithea. Ale to je zase až moc kludne 😂😂😂 ale rhodos je na skok. Ty rhodos poznas???
@saska112 pravdaze naramky nam ostali az do odchodu,batozinu sme si ulozili do miestnosti na to urcenej a este cely den sme boli vonku a kupali sa. Maly spal na lehatku. Aj my sme si povedali ze je to dost,mozno aj preto 100€, ze to bola rod.izba-dve miestnosti. Mozno za obycajnu s pristelkom je to menej.
@vymyslena369
my sme boli v casti kalithea na rhodose a super, rhodos mesto kusok busom tam a ked chces moc rusne, tak sa da ist tiez busom kusok do faliraki 😉
@jelus ahoj, prosim Ta, ako ste sa mali v esperides hoteli? Boli ste aj v tom aquaparku? Tiez rozmyslam, ze by sme isli...
@vymyslena369 no boli sme tam už,priamo vo Faliraki a tento rok tam ideme tiež,nám sa zas páči také rušenejšie,deťom to nevadí,práve naopak,vtedy mala malá 3roky,no boli sme ubytovaní v kludnejšej časti,teraz majú deti 10 a skoro 6r. a budeme takmer v centre,tak snád to nebude až tak vadiť 🙂 no Rhodos je prekrááásny,mám prejdených viac ostrovov v Grécku no tento nás chytil najviac a zas sa tam moc tešíme 😉
@nelly3 lindoss tento rok? a 70€ jedna izba, nie rodinna? no...na toto ma upozornila v cestovke ze to je plne a izby na predlzenie nemaju,....skusim to este hned pri prichode rezervnut...ako ste to prezili ? da sa? 😅
my mame odlet 22:50 tusim tak pocitam z hotela pojdeme skor ako vy...neviem kolko trva ta cesta busom na letisko, ale vraj tak do hodiny
@nelly3 super, som rada, ze ste boli spokojni. v ktorom hoteli ste presne boli? more je aj pre drobca v pohode? netreba mu topanky do vody?
@monica8882 tak som rada, ze sa paci 😉 ja ho mam vysneny uz par rockov, tak som povedala, ze tento rok skusime. snad, zatial cakame na september a nejaky LM, bojim sa dopredu pri rocnom dietatku objednavat, snad sa nam nieco ujde 😀
@vymyslena369
my sme boli dessole malia beach -kreta, no more moc vlnovite a divoke, pre drobca asi aj topanky do vody by som dala.
@januska191 ahoj,my sme boli spokojni. V aquaparku sme neboli,iba na tych kolotococh,co su pri nom.Nie je to najnovsi hotel samozrejme,ale bolo cisto.Dostatok barov,ziadne dlhe cakanie,zmrzka cely den,sam sa obsluhujes,ranajky,obed,vecera v hlavnej rest. aj vonku v taverne,takze bez problemov vzdy miesto. Nebolo az tolko druhov jedal ako napr.v 5* hoteli v Turecku,ale vzdy sa dalo vybrat.My sme hladni ani smädni neboli.☺
@jelus dakujem za info, zmrzlina cely den urcite potesi.. a more a vsup do mora boli ake? Doteraz sme chodili len do Turecka, tak neviem ci mam cakat
@januska191 vstup do mora boli skalky,potom kusok piesok a v mori opat skalny pas,ale dalo sa. Niekomu to moze prekazat. Ale more ciste a teple.. O nieco dalej pri Pegassose bol lepsi pieskovy vstup,ale nam sa nechcelo chodit.Min.rok sme boli v Lindos Princess a podla mna to tam bolo horsie so vstupom do mora,väcsie kamene.
@nelly3 pre istotu isto budem brat 🙂 ved moze aj v hoteli pri bazene vyuzit 🙂
Kocky, cez koho ste boli alebo idete? My sme bolu cez ck hechter 2x, ak sa zadari, tento rok chcem ist tiez 2x
@tweetinka.co aj my sme boli cez hechter
@vymyslena369 bude Vám určite super,my ideme 11.8.tak potom dám vedieť ako to tam vypadá 😉
@monica8882 tak to bude super, budem cakat na infosky 😉 my, ak pojdeme, tak az v septembri, dufam, ze uz nebude tak moc horuco kvoli malemu

@deniska14 noooo, to som chcela citat, ze prsko zaberalo 😀 my sme tiez z KE chceli, kedze sme z PP, ale cestovka ponuka len dlhe pobyty a to sa bojime, myslime si, ze na prvykrat aj 8 dni staci, takze asi bude BA. a nebolo moc zivo na malu? ja kvoli tomu pozeram stredisko kalithea, tiez tam je piesok a klud, ale ak by bola dobra ponuka na faliraki, nedaleko mora, nebola by som proti 😉