icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

given
27. júl 2016

Tu je pár infošiek o počasí na Kréte, inak, celkom vtipný web. My ideme v piatok, tak uvidím, čo je na tom pravdy...
http://kreta.rovnou.cz/pocasi.html

michala11111
27. júl 2016

@dakota14 inak este ma tak napadlo ze ten hotel cactus beach ma len firo teda v ramci ceskych a slovenskych....

dakota14
27. júl 2016

@michala11111 hej májú ho aj tie agentúry čo pozerám ja ale cez aké cestovky to už neviem to sa dozviem ked kúpim zájazd ale asi od nich kedže majú ponuky od českých, slovenských a rakúskych ck

1radula1
28. júl 2016

@jaja20 vždy sa dá niečo nájsť, len treba tie ponuky neustále sledovať a porovnávať v rôznych cestovkách. Last minute sú najlepšie aj keď väčšina last minute čo mi vyhodilo vo vyhľadávači boli krajiny ako Turecko a Egypt 😠

1radula1
28. júl 2016

@marietuska A najhoršie na tom je, že s tým nič neurobíme. Ja som pozerala aj dovolenku na Slovensku ale tie ceny ešte viac odstrašujúce, čo je smutné

zuzkamark
28. júl 2016
karkulka1
29. júl 2016

@cammeronka nám sa ostrov Chrissi páčil. 🙂 🙂 🙂 Našťastie som zobrala topánky do vody, čo bolo teda terno a do sýtosti sme si to tam užili. Na tej Golden beach bola fakt krásna voda mora, veľa malých mušličiek, proste pastva pre oči. Len tie topánky do vody tam jednoducho treba 😵

dakota14
30. júl 2016

@zuzkamark tento hotel som pozerala aj ja ale odráza ma tam tá 600 metrov dlhá cesta nie že by to tak vadilo už sme tak mali dalej hotel 500 m od pláže v bulharsku ale ktovie aká tam je cesta inak je pekný len toto ma od neho odradilo cena je super

saska112
30. júl 2016

Dnes sme sa vratili z Lindoss princess Rodos ak ma niekto otazky 🙂

mirka907
30. júl 2016

Ahojte. My sme sa vcera vratili z Dessole Olympos na Rodose a cakala som uprimne poviem viac. More absolutne nevhodne pre deti... Na snorchlovanie fajn ake deti sa Vam tam velmi nevyhraju...

lucyliu
31. júl 2016

ahojte kocky, trosku som precitala par stran a chcela by som sa opytat, boli ste niekto tento rok v Gelina Village na Korfu? tie recenzie niektore su dost hrozostrasne.
este uvazujeme o Dimitrios Village Beach Resort na Krete, ale radsej by sme isli na Korfu, kedze to mame o vyse hodiny menej letu, neviem-neviem, ako to dcerka zvladne, obcas mame a 15 min v elektricke problem 😝 😀
dakujem 🙂

tweetinka.co
31. júl 2016

@lucyliu ahoj, my sme boli v dimitrios. Odporucam s detickami..

lucyliu
31. júl 2016

@tweetinka.co ano, ano, citala som, tak som vlastne nasla ten hotel, ze si ho tu spominala 😉 prosim ta, kolko trvala cesta z letiska?

tweetinka.co
31. júl 2016

@lucyliu z letiska to bolo 1.10. Cesta relativne okej. Siroka

lenka1199
31. júl 2016

Babulky bol niekto na Rhodose v Lindos Princess?

karkulka1
31. júl 2016

@lucyliu my sme boli na Korfu minulý rok, ale v inom hoteli (tento rok nie je v ponuke Saturu). Ľudia, čo boli s nami v našom termíne v Gelina Village, dosť nadávali. Čudujem sa, že cestovka vôbec ešte tento hotel ponúka. 🙄

saska112
31. júl 2016

@lenka1199 ahoj my sme sa vcera vratili 😉

oliverceky
31. júl 2016

@saska112 Prosím recenziu a či je vhodný pre deti.

saska112
31. júl 2016

@oliverceky je uplne vhodny pre deti, vecer program, izby ciste, v bazenoch mala vodicka len pozor lehatka obsadene uz o 6.00 ale na plazi su volne aj tak do 10.30...izby super co by ta este zaujimalo?

oliverceky
31. júl 2016

@saska112 Dlžka transferu z letiska, prístup do mora pre deti. Vďaka

saska112
31. júl 2016

@oliverceky transfer busom z letiska je dost dlhy my sme isli vyse hodiny 😯 vstup do mora podla mna vhodny pre deti

oliverceky
31. júl 2016

@saska112 Pláž sa platí?

lucyliu
31. júl 2016

ten hotel Lindoss Princess vyzera uzasne, ale tu su nan take ceny, ze to mozme ist do karibiku 😎 este aj za dcerku mi v kalkulacii hadze plnu sumu, ale hodnotenia ma ozaj fantasticke.

saska112
1. aug 2016

@oliverceky nie, nic sa tam uz neplati 🙂 ani uteraky si nemusite brat plazove

saska112
1. aug 2016

@lucyliu ano, ani su uz neni volne izby len pre 2 dosp.a my sme to kupovali v januari teraz si ani neviem predstavit kolko by to stalo 😯

lucyliu
1. aug 2016

@saska112 tu je práve celkom veľa toho volneho, apartmany, odteraz až do konca septembra, len tie ceny sú fakt neunosne. ale v septembri uz kúsok lepsie🙂

lucyliu
1. aug 2016

zle som pochopila tie izby, az teraz čítam riadne. také som veru nepozerala, uz asi ani tu nebudu.

saska112
1. aug 2016

@lucyliu ja uz by som tolke peniaze za to nedala...bolo tam pekne ale lehatka pri bazene bez sance...vecera natresk aj ked vzdy sa nasiel stol, len oni tam priamo varili a to bolo strasne teplo potom

lucyliu
1. aug 2016

@saska112 no ja vobec neviem, kde my tento rok skoncime. chodili sme posledne roky vzdy na malorku, ale vzdy sme mali taku smolu, ze nam 1-2 dni prsalo 😝 (a to sme boli v juli-auguste) a uz chceme vyskusat nieco ine. v grecku sme boli len na pevnine, na ostrovoch nikdy, laka ma to, len by som chcela kratky let, takze najlepsie korfu alebo zakyntos a nejako neviem nic najst za normalnu cenu pravdaze 🙂

saska112
1. aug 2016

@lucyliu ano rodos sa leti dlhsie..a je tam upek sj ked vravia ze tento rok to neni take horuco ako minuly...malorka tam je to veru risk s pocasim a toto leto je u nas des tak sa treba ist niekam vyhriat ☺