Risknete ísť tento rok do Grécka?
My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??
@dakota14 inak este ma tak napadlo ze ten hotel cactus beach ma len firo teda v ramci ceskych a slovenskych....
@michala11111 hej májú ho aj tie agentúry čo pozerám ja ale cez aké cestovky to už neviem to sa dozviem ked kúpim zájazd ale asi od nich kedže majú ponuky od českých, slovenských a rakúskych ck
@marietuska A najhoršie na tom je, že s tým nič neurobíme. Ja som pozerala aj dovolenku na Slovensku ale tie ceny ešte viac odstrašujúce, čo je smutné
toto nie je zlá ponuka 🙂
http://hotel.invia.sk/grecko/rhodos/olympia-sun...
@cammeronka nám sa ostrov Chrissi páčil. 🙂 🙂 🙂 Našťastie som zobrala topánky do vody, čo bolo teda terno a do sýtosti sme si to tam užili. Na tej Golden beach bola fakt krásna voda mora, veľa malých mušličiek, proste pastva pre oči. Len tie topánky do vody tam jednoducho treba 😵
Dnes sme sa vratili z Lindoss princess Rodos ak ma niekto otazky 🙂
Ahojte. My sme sa vcera vratili z Dessole Olympos na Rodose a cakala som uprimne poviem viac. More absolutne nevhodne pre deti... Na snorchlovanie fajn ake deti sa Vam tam velmi nevyhraju...
ahojte kocky, trosku som precitala par stran a chcela by som sa opytat, boli ste niekto tento rok v Gelina Village na Korfu? tie recenzie niektore su dost hrozostrasne.
este uvazujeme o Dimitrios Village Beach Resort na Krete, ale radsej by sme isli na Korfu, kedze to mame o vyse hodiny menej letu, neviem-neviem, ako to dcerka zvladne, obcas mame a 15 min v elektricke problem 😝 😀
dakujem 🙂
@lucyliu ahoj, my sme boli v dimitrios. Odporucam s detickami..
@tweetinka.co ano, ano, citala som, tak som vlastne nasla ten hotel, ze si ho tu spominala 😉 prosim ta, kolko trvala cesta z letiska?
@lucyliu z letiska to bolo 1.10. Cesta relativne okej. Siroka
Babulky bol niekto na Rhodose v Lindos Princess?
@saska112 Prosím recenziu a či je vhodný pre deti.
@oliverceky je uplne vhodny pre deti, vecer program, izby ciste, v bazenoch mala vodicka len pozor lehatka obsadene uz o 6.00 ale na plazi su volne aj tak do 10.30...izby super co by ta este zaujimalo?
@saska112 Dlžka transferu z letiska, prístup do mora pre deti. Vďaka
@oliverceky transfer busom z letiska je dost dlhy my sme isli vyse hodiny 😯 vstup do mora podla mna vhodny pre deti
@saska112 Pláž sa platí?
ten hotel Lindoss Princess vyzera uzasne, ale tu su nan take ceny, ze to mozme ist do karibiku 😎 este aj za dcerku mi v kalkulacii hadze plnu sumu, ale hodnotenia ma ozaj fantasticke.
@oliverceky nie, nic sa tam uz neplati 🙂 ani uteraky si nemusite brat plazove
zle som pochopila tie izby, az teraz čítam riadne. také som veru nepozerala, uz asi ani tu nebudu.
@saska112 no ja vobec neviem, kde my tento rok skoncime. chodili sme posledne roky vzdy na malorku, ale vzdy sme mali taku smolu, ze nam 1-2 dni prsalo 😝 (a to sme boli v juli-auguste) a uz chceme vyskusat nieco ine. v grecku sme boli len na pevnine, na ostrovoch nikdy, laka ma to, len by som chcela kratky let, takze najlepsie korfu alebo zakyntos a nejako neviem nic najst za normalnu cenu pravdaze 🙂

Tu je pár infošiek o počasí na Kréte, inak, celkom vtipný web. My ideme v piatok, tak uvidím, čo je na tom pravdy...
http://kreta.rovnou.cz/pocasi.html