icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

martina8843
3. máj 2017

My idfeme na Santorini, minuly rok sme boli Mykonos, a ziadne problemy sme nemali..

221girl
3. máj 2017

My sme boli na Corfu v auguste prvé dni pršalo a hlásili na celú dovolenku 24 stupňov, spamätalo sa to 😀 ... našťastie

summerlili
3. máj 2017

@ajkalc Ahoj, zaujímalo by ma ako si sa dostala k tejto cene a k týmto podmienkam. Prosím, ak budeš mať chuť, čas a možnosť, napíš. ĎAKUJEM za ochotu. Snažím sa nájsť spôsob hľadania kvalitnej dovolenky za rozumnú cenu. Pekný deň.

marietuska
3. máj 2017

@221girl vsak prave, a zjavne niektorym damam to unika, ze som napisala iba svoj nazor 🙂)) tu nikto nemoze mat extremny nazor 🙂 lebo je ukamenovany, to je ta sloboda slova 🙂

karkulka1
3. máj 2017

@marietuska ty si fakt ako malé trucujúce dieťa. Chápem, že si toho mala v posledných rokoch dosť - zdravotné problémy, vážne partnerské problémy, škola, ale trochu nadhľadu by ti neuškodilo...
Btw. je tu viac ľudí na fóre, čo ovládajú viac ako dva svetové jazyky a čo majú precestovanú nielen celú Európu😉, a majú aj dobrú prácu - len to nepotrebujeme zdôrazňovať v každej téme.😉
Veď ťa nikto nenúti viac ísť na Krétu, ale dupkať zlostne nôžkou, že je tam hnusne, nie je tam, čo pozerať (paradoxne Kréta ponúka oveľa viac ako len pláže a more) a že je tam podľa tvojho tvrdenia a "tvojich domácich" bežné škaredé počasie je prinajmenšom detinské.
Viacero báb vrátane mňa ti tu povedalo, že si mala len jednoducho s tým počasím smolu, čo sa môže stať takmer všade a na každého, kto mal iný názor si vyletela ako keby ti stupil na otlak.
Prajem ti, aby si už mala z dovolenky len samé pekné zážitky.❤

ajkalc
4. máj 2017

@summerlili no dostala som sa cez booking.com. Daju sa tam najst super ponuky, len to treba snorit. Ja mam este navyse uz status genius v bookingu a to znamena este vyssie zlavy. Ale zaklad je hladat v predstihu. Ked si teraz pozriem na ponuku hotela co my ideme za tych 490€, tak priamo rezervacia v danom hotely je za cca 590€. A cez CK oooovela vyssia. Nevravim, ze ubytovanie mame stale total luxus, ale stale mame cisto. Leto 2016 sme boli Zakyntos a hotel Kozanos. Ubytko na tyzden sme mali za cca 160€ traja. Manzelska postel, syn mal plnohodnotnu pristeliu, terasa, malilinka kuchynka, klima, vyhlad na bazen, pri mori. Kazdy den upratovali. No uplne postacujuce..... pred X rokmi, ked sme este boli cez CK sme boli v Turecku a vysolili sme okolo 4000€. Mali sme sice kazdy den v izbe cerstve ovocie, naplnili nam chladnicku vodou, ale za 4000€ ??? No to si pre to ovocie radsej zajdem sama, alebo si ho kupim na miestnej trznici od miestnich ludi 😃😃. Alebo ze mi jedna mamina napisala, ze oni mali postel a cela stena bola presklenena a vyhlad rovno na more... no sorry. Aky je uz toto benefit?? Ved v noci spim, nekukam na more 😀😀. Takze ja radsej idem do mensieho hotelika priamo na plazi, ktory je cisty, su tam prijemni domaci, s ktorymi si pokecam a zazijem ich atmosferu, ako velky hotelovy komplex, kde je to napchate pri bazene a vecer sa stretne na vecery 1500 ludi..... ale kazdemu sa paci nieco ine.... len mne proste zbytocne vyhodit tolke peniaze za zbytocnost. To radsje stravim 3 tyzdne pri mori. A vela toho pochodim a vela toho uvidim.... ak chces, tak ti v sukromnej sprave poslem foto kalkulacie, ze fakt viem zohnat take vyhodne ubytko... 😉😉

zuzanka523
4. máj 2017

@ajkalc mozes.aj mne.

danulkaja1
4. máj 2017

@ajkalc aj ja by som poprosila🙂ďakujem🙂

221girl
4. máj 2017

Ja si ale musím zastať aj CK. Treba len hľadať a hľadať, všade. Bol to síce LM ale ubytovanie na 14 nocí pre dve osoby dokopy za 90 eur asi mal málokto 🙂

ajkalc
4. máj 2017

@ajkalc
@zuzanka523
@danulkaja1
Ideme 4 dospeli a 1 dieta (6). 30€ je parkovne. All inclusives. Tento hotel ponukaju aj ine CK. Su nan rozne referencie. Aj velmi zle, ale aj velmi dobre. Niekto napisal nikdy viac a niekto ze najlepsia dovolenka. Ale ja sa recenziami neriadim

ajkalc
4. máj 2017

@summerlili kukni vyzsie. Dala som foto

zuzanka523
4. máj 2017

@ajkalc no dobre, a letenky si kupis extra? a transfer z letiska atd vybavujes taktize extra?

ajkalc
5. máj 2017

@zuzanka523 tento rok ideme autom. A letenky su lacne. Na konci leta ideme BG este raz a vtedy ideme z Budapesti do Sofie letecky. Pre 4 nas letenky stoja 144€ dokopy uz. Tam na letisku nas caka auto z pozicovne. A tam im ho aj odovzdame. Letenky vies kupit lacné v pohode

summerlili
5. máj 2017

@ajkalc ĎAKUJEM MOC, si zlatúšik !!! Takto podrobne som to potrebovala. My sme zatiaľ chodili cez cestovky cez FM, nakoľko sme chodili 3 rodiny a my sme to neplatili, ale od budúceho roku začíname za vlastnú peňaženku a to je iné 😉 - Po sezóne hneď v septembri začínam hľadať a riešiť.

padol
5. máj 2017

Myslím, že to tam bude bezpečné ako všade inde v európe.

bocjanka
5. máj 2017

@karkulka1 ano podám správu z dovolenky, áno ideme cez firotour.

dakota14
5. máj 2017

ja by som tak rada išla viem si nájsť ubytko za dobrú cenu aj kúpiť letenky využívame bežne aj booking veľa po slovensku len do zahraničia mi vadí jedna jediná vec že keby sa dačo stane tak ako tam riešite lekára ked im nič nerozumiete keby viem reč hlavne hovorovo na dobrej urovni neváhala by som ale toto jedine ma drží stále ísť organizovane ale nechodíme cez cestovky ale cez agentúry tam je to oveľa lacnejšie

ajkalc
6. máj 2017

@dakota14
Moja anglictina je tiez na ubohej urovni. Ale mam v mobile translator a ten nam vsetko prelozi aj v miestnom jazyku. Staci povedat a on to hlasovo prelozi

dakota14
6. máj 2017

@ajkalc to vážne a môžeš mi povedať tú appku v mobile ako sa volá lebo toto ma napadlo len ktorá je dobrá je ich viac najlepšia je odskúšaná 🙂

janinah
6. máj 2017

@ajkalc aj mne niečo poraď😉,vďaka

ajkalc
9. máj 2017

@dakota14 ja vyuzivam prekladac google. Ma taku aplikaciu

ajkalc
9. máj 2017

@janinah a co ti mam poradit?? 😀

janka257
10. máj 2017

Baby, idem si k Vam po radu. Chceli by sme tohto roku letecky do Grecka. Mame dve male deti - starsia 6 rokov, mladsia bude mat v lete skoro 2 roky. Ako slobodni sme boli na Rodose, krasna dovolenka, vsetko super, ale s detmi do tych horucav v hlavnej sezone (august) ist nechcem. Ja som mala co robit, aby som sa neuskvarila. Ak by sme sme volili nejaky severnejsi ostrov - Korfu alebo Thassos, alebo iny, je tam prijemnejsia klima? Je mi jasne, ze geograficky ano, ale ci naozaj to bude vhodne pre decka, najmä kvoli malej takto uvazujem. Pripadne, nejaky konkretny hotel viete odporucit? Tak aby sa najmä decka vyzili, idealne s nejakymi toboganmi 🙂

baumka
11. máj 2017

@janka257 my sme boli s dvojročnou dcérou pred "sto rokmi" v septembri na Zakyntose a bolo výborne. Boli sme cez Tiptravel v nejakom apartmáne(meno už neviem),Nemali sme ani klímu na izbe a bolo to aj tak ok. More bolo po lete krásne vyhriate,dcéru sme nemohli dostať z neho von,vôbec sa nebála,vstup do vody pozvoľný a neboli žiadne vlny,takže pre ňu to bolo výborné. Raz sme boli s ňou aj na Korfu,ale more sa mi zdalo chladnejšie i keď počasie bolo super.
na Korfu sme boli v tomto hoteli,ale je to už dávno,možno ti niekto povie,ako sa tento hotel drží v posledných rokoch:

https://hotel.invia.sk/grecko/korfu/aquis-sandy...

ajkalc
11. máj 2017

@janka257 skus Zakynthos. Tam stale pofukuje jemnucky vanok a nie je tam tak strasne horuco. Stredisko Alikanas alebo Vasilikos. Tam je dlho plytke more. Aj v Laganase je plytke dlho, ale to je stredisko hlavne pre mladych. Ale hlavne asi ten Alikanas.

dakota14
13. máj 2017

baby ostrov Korfu letovisko Benitses hotel Potamaki Beach boli ste niekto nezáväzne sme si rezervovali na september dáke info by potešilo dík

gita17
13. máj 2017

@marietuska ty si tak hlupa, ze mi je az neprijemne sa na tvojich nazoroch smiat.

katusik21
27. máj 2017

Máte prosím nejaké skúsenosti, rozhodujem sa medzi hotelmi: Mayor Capo di Corfu, Athos Palace, Olmypian Bay a Olympian village...viete mi prosim poradiť alebo prispieť svojimi skusenosťami?

selinaliana
27. máj 2017

@ajkalc prosimaj a

summerlili
28. máj 2017

My sme boli pred dvomi rokmi v Olympian Village, písala som podrobne, myslím, že aj sem do témy, o ňom. Za nás celú rodinu (2+2,2+2,2+0) veľmi dobre a spokojnosť.