icon

Risknete ísť tento rok do Grécka?

vieruna
8. jún 2012

My sme chceli ist tradicne do Chorvatska. Neviem co sa tento rok Chorvatom porobilo, ale tusim strasne zdrazeli. Co sme zistovali, tak len cisto ubytko by nas vyslo cca 1200 eur. A to sme este nic nejedli, netankovali, nepoistovali sa.... Kvoli podmienkam, cenam, babyfriendly a roznym inym veciam zvazujeme bud Turecko, alebo Grecko. Ja sa toho Grecka trochu bojim. Akoze ani nie sluzieb v rezorte, ale skor, ci zrovna v den nasho odchodu si niekto, kto ma na to vplyv nezmysli strajkovat, alebo nieco podobne. Co vy na to??

oli18
28. máj 2017

@ajkalc jedine, že chceš spoznávať vnútrozemie. Lebo k moru je to ešte štreka, benzín nie je voda a koniec leta v Bulharsku je zlé počasie.

oli18
28. máj 2017

@andisko ak si bola spokojná, uveď hotel. Diky

andisko
28. máj 2017

@oli18 cactus royal

karkulka1
7. júl 2017

@bocjanka ahoj, ako bolo na dovolenke? Boli ste spokojní? Odporúčaš ten hotel? Vďaka za odpoveď.

bocjanka
13. júl 2017

@karkulka1 hotel super, pláž aj strava taktiež, ale dvojhodinový transfer z letiska.

dakota14
13. júl 2017

Ahojte dievčatá ostrov Korfu čo vidieť čo stojí za to ideme do letoviska Benitses potešia má odporúčania dakujem 😀všetkým pred ešte prajem príjemnú dovolenku my ideme až v septembri

karkulka1
14. júl 2017

@dakota14 hlavné mesto Kerkyra stojí určite za pozretie, má také malebné úzke uličky, ak vás zaujíma Sissi - tak zámoček Achilleon/ Achillion, Kanál lásky v Sidari je tiež celkom zaujímavý.

katharrina
20. júl 2017

Ahoj, boli ste niekto v Dessole Malia Beach na Krete? 🙂

elief
20. júl 2017

@katharrina v noci sme sa vrátili z Dessole Dolphin Bay, mala som v pláne pri výbere aj Maliu, ale moc dobré recenzie nie sú... Pani v cestovke nám ju tiež moc neodporúčala..

mica11
20. júl 2017

@katharrina vlani mi tam bola kamoška a boli veľmi spokojní

cukroska
20. júl 2017

A preco nie??

katharrina
21. júl 2017

@elief vazne, ja sk moc neciatm, lebo ked niekto porovnava s tureckom a podobne nezmysli, tak asi nemam moc prehlad, ale na rakuskych a nemeckych strankach mali len dobre recenzie, dakujem aj tak 🙂

katharrina
21. júl 2017

@mica11
dakujem 🙂

elief
21. júl 2017

@katharrina určite treba aj recenzie brať s rezervou... Bo čo človek to názor... Ono niekomu by mohli aj nohy umývať a spokojný nebude....😉

martinella1
21. júl 2017

Na margo Krety,boli sme v stalide,bolo uzasne,pocasie dokonale,trochu fukalo,ale to nam vyhovovali,kedze bolo brutalne teplo. Od hotela,sluzieb,mora,nocneho zivota z mojej strany na 1. Grecke ostrovy ja osobne odporucam....krasne bolo aj na Zakynthosse a Korfu....za mna v Grecku kdekolvek.

cervikpepik
23. júl 2017

@katharrina ahoj...ano minuly rok v septembri....bolo vyborne...krasne prostredie,super strava ,bazeny takmer na plazi...boli sme s 20mesacnym synom

katharrina
23. júl 2017

@elief no asi tak 🙂
@martinella1 my sme boli už minulý rok na Kréte, len v inom hotely a na opačnej strane
@cervikpepik ďakujem, náš má už 4r. a neter 13r, tak to už bude ok

katharrina
9. aug 2017

Ahojte, tak Dessole Malia Beach úplne super, Izba obyčajná, ale čistá s balkónom a každý deň uprataná. Uteráky menili na požiadanie. Jedlo super, stále doplňali. Mali sme aj 1x taliansku večeru (naša cestovka ponúkala, myslím, že to nemali všetci) Pitná voda nonstop k dispozícii. Bazény super. More bolo dosť rozbúrené, ale užili sme si. Personál super.

bimba01
15. aug 2017

@katusik21 dobry. Ktory ste nakoniec vybrali? Dakujem

amenka77
4. apr 2018

Ahojte, mame kupenu dovolenku do grecka, na Kretu hotel Mare monte beach v termine 28.7-8.8, bol tam niekto a vie mi poskytnut nejake informacie? A ci bol spokojny?

bocjanka
5. apr 2018

@amenka77 my sme tam boli vlani. Transfer do hotela je dlhý, skoro 2 hodiny. S hotelom a službami sme boli spokojní. More je chladnejšie, sú tam prítoky vôd na viacerých miestach. Nám v júni nevyšlo počasie, pršalo, 2 dni bola kôli vlnam červená vlajka. Pláž bola čistá, dostatok lehatok. Klientela najviac Taliani a Francúzi, potom Slováci a Česi. Inak je Kréta krásny ostrov.

marikap18
3. jún 2018

@lilka1 mozem sa spytat, ako dlho vam trvala cesta z letiska na hotel? Co sa vam najviac pacilo a co nepacilo? Chcela by som tam ist so 6 rocnym a 2 rocnym synom. Je to vhodne?Dakujem

lilka1
5. jún 2018

@marikap18 cesta bola autobusom min. hodinu mozno viac, nas maly mal vtedy anginu a vysoke teploty, tak sa mi zdalo dlho ... ale bolo to cez den tak sa dalo sledovat okolie .. .nam sa tam vtedy velmi pacilo, aj hotel, aj ubytko aj strava, aj okolie, plaz no proste vsetko . .. idete tiez do Melitonu na Chalkidiki?

marikap18
5. jún 2018

@lilka1 Vdaka za info, chceli by sme, ale este nevieme, vidim, ze su tam dva hoteli.Meliton a Sithonia. Vedela by si mi povedat, aky je v nich rozdiel?

millada
20. jún 2018

Môžem zo sebou brať jedlo a pitie? Lebo transfer mame dlhši. Ale zasa, ak mi to maju na letisku zhabať, tak to nebudem brať radšej.

marikap18
21. jún 2018

@millada Jedlo mozes, ale pitie si kup az po kontrole na letisku.

martinella1
22. jún 2018

@amenka77 Kreta je krasna, sice tento hotel nepoznam, ale ako vidim, my budeme ubytovani cca 5 minut od vas tiez v tom termine - Kavros beach

lucinami
12. jan 2020

@cat v juni tam je ake more? Je teplota vhodna pre 5 rocne dieta? Dakujem 😊

bocjanka
13. jan 2020

@lucinami v júni sme boli v Grécku 2x. Prvý krát super počasie, dalo sa kúpať. 2x sme boli na Kréte a 4 dní nám pršalo a voda studená, červená vlajka, veľké vlny. Tento rok ideme znova do Grécka, ale už v sezóne.

cat
13. jan 2020

@lucinami podla mňa v júni je ešte studená voda. My chodíme vždy v auguste. Strýko s tetou boli v júni a hovorili nám, že fakt bola voda riadne studená..