icon

Rodinná dovolenka v Egypte

pumperlik
19. feb 2025

Prosím Vás poraďte, ktorý hotel je v Egypte je v vhodný pre rodiny s deťmi 7a 13 rokov ...mate skúsenosti?

maca1984
19. feb 2025

Ak budeš chcieť, skús pozrieť tu https://www.modrykonik.sk/group/12245/

lienka9
19. feb 2025

@pumperlik waterworld grand makadi bay.brutalne tobogany,okrem klasickych bufetovych restauracii je tam aj vela ala carte rest v cene,cukraren,kopec barov..

slavomira236
19. feb 2025

@pumperlik tiez rozmyslam uz mam vybratych pAr hotelov s aquaparkom podmienka pre syna . Deti 8 a 11.

zuzubb007
19. feb 2025

My sme boli minulý rok Caribbean World Soma Bay a za mňa topka, je to síce od Hurgady asi 40 km, ale tobogány, niekoľko barov a strava brutálna trošku som pribrala a tie koláče čisté peklo, pečiva na výber, mäsá🤣, možnosť jesť vnútri, vonku alebo na pláži je bar priamo na pláži, obchodíkov je tam priamo v areály na carach, lekáreň, doktor všetko, ťavy kde je možnosť sa povoziť priamo na pláži, štvorkolky na pláži a tak isto aj rôzne výlety loďou všetko sme absolvovali, je to taká tichšia časť, ale deťom sa páčilo mega ešte by chceli ísť

katarinaba
19. feb 2025

S aquaparkom:
Grand Waterworld Makadi - tobogany nie su az tak brutal, navyse hotel je trochu dost od ruky (detska veza, strma smyklavka, tusim tri tobogany, lazy river, surfovanie)
Titanic Palace a Titanci Beach & Aquapark - komplex dvoch hotelov s jednym aquaparkom - o dost lepsi aquapark ako vyssie spomenuty hotel, more ma vsak odliv, no cez molo sa da dostat do roznych hlbok, vsade su rybicky, na konci mola aj hlboka voda na snorchel (minimalne 6-7 toboganov, detsky bazen s piratskou lodou, vlnovy bazen, diva rieka s nafukovacimi clnkami)
Alibaba palace - tiez dobry aquapark, zazili sme vecerne toboganovanie, zazitok uzasny, trosku menej toboganov ako v Titanicu (detska veza, asi 5 toboganov, detsky bazen), plaz pred hotelom kamenista, avsak treti hotel od Alibaby ma krasnu piesocnu plaz, super pre deti.

Dalsie hotely bez skusenosti: Calimera, Titanic Rezort (ale na plaz vozi minibus, je to cez cestu oproti Aladinu)

Okrem prveho su ostatne hotely trochu viac k centru, dostupnejsie k Senso Mall, do centra Hurgady je to blizsie. Ale aj z Grandu sa da taxikom, len to dlhsie trva.

Vsetky mnou skusene hotely su jedna kategoria, vybavenie rovnake, strava plus minus rovnaka. Su ala karte restiky, ja som vyuzila len raz taliansku v Titanic, pizza vyborna a raz grilovaciu, perfektna, tiez v Titanic. Inde som neskusila. Bezne bazeny su dobre. Cenovo je to podla mna velmi dostupne pre rodiny s detmi. Sice to nie je ziadny extra luxus, ale izby boli ciste, verejne priestory tiez.

Tento rok idem opat do Alibaba Palace.

slavomira236
19. feb 2025

@pumperlik okrem vyssie spominanych ktore mam vybrate aj ja som este pozerala jungle aquapark a sunrice makadi.. tak uvidime kde skoncime

pumperlik
autor
19. feb 2025

@pumperlik a ten hotel Santido Caribbean World Soma bay ?? Bol niekto ?

domiklik
19. feb 2025

@pumperlik xanadu makadi bay... Inde by som už ani nesla

familytravel
20. feb 2025

@pumperlik Waterworld Grand Makadi je výborná a cenovo dostupná voľba. Xanadu a Jaz hotely ak chcete vyššiu úroveň služieb.

gabriela_obzerova
22. feb 2025

@pumperlik nam sa vlani velmi pacilo v Pyramisa Sahl Hasheesh. Ma aj velmi pekny snorchel