icon

Stará Novalja, ostrov Pag

monikasaurus
18. feb 2017

Pekny vecer prajem.Chcem sa spytat na destinaciu.Citala som na ceskej stranke ze na ostrov sa da dostat cez nejaky most.
Ale dakujem kazdemu kto tam bol za blizsie info.
Chcem niekam ist ..aby bola pieskova plaz...od malickej vody az po vetsiu . Strom , aj nejaky stanok kd epredavaju nejake jedlo.
Mam vekovy skok 15 a 2 r..Cize strom na uspavanie tien . A stanok deti su stale hladne ..

keyneska
18. feb 2017

V starej novalji sme boli pred troma rokmi, pre rodiny s deťmi ako stvorené, pokoj, žiadna hudba, ticho, len cikady 🙂 každý apartmán má svoje mólo a svoju pláž povedzme, ale nie je to typická pláž, taká maličká, len naozaj pre obyvateľov apartmánov, lenže pláž je kamenista a dosť veľké kamene, ja som tam v plytčine tak naparala nohu, že jazvu mám už navždy. V neďaleko sú aj pieskove pláže, len treba ísť autom, my sme boli na pláži Čista pláža sa volala, boli tam palmy aj stánky. Lenže v starej novalji je málo stánkov a vlastne aj restik, my sme mali všetky reštaurácie 15 minút cestou peši, ale bola to príjemná prechádzka. Vtedy som tam nebola spokojná, lebo to pre mňa bolo veľmi kľudne miesto a ja som bola bezdetná a chcela som žiť 🙂 ale teraz už by som tam zase šla

monikasaurus
autor
Odpoveď bola odstránená
ivu80
18. feb 2017

Čista plaža je naozaj super, hlavne pre toho menšieho 😊 dllllho plytká voda, úplne teplučká.

monikasaurus
autor
Odpoveď bola odstránená
ivu80
18. feb 2017

Dá sa aj mostom,aj trajektom.. Trajektom je to menej km., ale zas keď idete cez víkend,je to tam na strašne dlhé čakanie..My chodíme iba na Pag a začali sme kvôli tomu chodiť v týždni, lebo je to tam fakt že des

monikasaurus
autor
Odpoveď bola odstránená
keyneska
18. feb 2017

@monikasaurus keď sme boli my, nebolo vôbec veľa, ale my sme si tam len urobili výlet, väčšinu sme trávili čas na našom móle 🙂

ivu80
18. feb 2017

@monikasaurus nieje tam veľa ľudí.. My sme bývali v mestečku Mandre,je to kúsok odtiaľ,na Čistú plážu sme chodili kvôli malým deťom

monikasaurus
autor
Odpoveď bola odstránená
veronika33
18. feb 2017

@monikasaurus spýtaj sa Mišky, ona na Pagu už niekoľko rokov žije s manželom 🙂
@tomiholjubavi